Papildyta:
Va dėl žuvies, ikrų ir kitų jūrų gėrybių paprieštaraučiau toks maistas ilgai stovėti ant stalo negali, taigi arba ir liktų tik nevalgomomis dekoracijomis - arba turėtų būti suvartoti patys pirmieji
bet nuotraukos tai
bet nuotraukos tai
Mes ir užsakėm dvi farširuotas didžiules lydekas
Kai atvežėm virėjai, tai ji nustebus paklausė - čia žuvytės???? Čia juk mutantai Kadangi žinojau, kad svečių tarpe, daug žuvies megėjų, tai ir neapsirikau - visi tik ir varvino seilę į jas bežiūrėdami
Kai atvežėm virėjai, tai ji nustebus paklausė - čia žuvytės???? Čia juk mutantai Kadangi žinojau, kad svečių tarpe, daug žuvies megėjų, tai ir neapsirikau - visi tik ir varvino seilę į jas bežiūrėdami
QUOTE(sonatos @ 2005 11 08, 15:27)
Zinot ka tik pasidomeja apie mazus parsiukus,Kad ju valgyti nelabai gerai(tiksliau jie tik grazu ant stalo). Vienas pazystamas sake, kad kaip galima valgyti nesubrendusia mesa, tas pats kaip ka tik isiperejusi visciuka kepti.Parsiuko mesa skysta buna.Ir ji netinkama valgymui
Bet ir yra gi tundrų šiais laikais
Taigi paršelis būna ne ką tik gimęs, o mėnesio ar trijų laiko. jis būna pakankamai suaugęs ir jo skonis kaip vištienos.
Mūsų vestuvėse visi valgė ir kas nematė iš kur ta mėsytė sakė kad labai skani vištiena buvo.
O be to mūsų seneliai rimtesnėms šventėms visada "pečianką" kepdavo (taip keptą paršelį vadina mūsų kraštuose).
taip kad merginos galite drąsiai daryti tokias stalo puošmenas ir nesibaidykit visokių "čiudnų" komentarų
QUOTE(rusrena @ 2006 05 15, 17:02)
Bet ir yra gi tundrų šiais laikais
Taigi paršelis būna ne ką tik gimęs, o mėnesio ar trijų laiko. jis būna pakankamai suaugęs ir jo skonis kaip vištienos.
Mūsų vestuvėse visi valgė ir kas nematė iš kur ta mėsytė sakė kad labai skani vištiena buvo.
O be to mūsų seneliai rimtesnėms šventėms visada "pečianką" kepdavo (taip keptą paršelį vadina mūsų kraštuose).
taip kad merginos galite drąsiai daryti tokias stalo puošmenas ir nesibaidykit visokių "čiudnų" komentarų
Taigi paršelis būna ne ką tik gimęs, o mėnesio ar trijų laiko. jis būna pakankamai suaugęs ir jo skonis kaip vištienos.
Mūsų vestuvėse visi valgė ir kas nematė iš kur ta mėsytė sakė kad labai skani vištiena buvo.
O be to mūsų seneliai rimtesnėms šventėms visada "pečianką" kepdavo (taip keptą paršelį vadina mūsų kraštuose).
taip kad merginos galite drąsiai daryti tokias stalo puošmenas ir nesibaidykit visokių "čiudnų" komentarų
nu gali savo nuomone isreikst, bet nereik cia dabar vadinti kitu forumieciu negraziais zodzias, netoliaruojami tokie pasisakymai!!!!
QUOTE(sonatos @ 2005 11 14, 13:39)
Ji yra nesubrendusi, ir netinkama valgyti.Ir as buvau uzsinorejusi taip stala puosti, bet kai tai pasake tai persigalvojau.Nes jis tikrai apie tai nusimano.
su tokia nuomone. Jei jis nusimano apie tai, taip sapaliodamas
Tai aš Leninas
Prajuokinot iki ašarų
Ne jokia ji skysta, o labai faina ir skani mėsa.
juk ir jautiena visam pasaulį vertinama jauno "mėsinio" (tokia jautienos rūšis, nes specialistai vėl ne taip supras) 1,5-3 mėnesių veršiuko. tai ką ir jis gal skystas ?
Aš kai apie ką nors nenusimanau tai išvis tyliu, bet taip nusi****** tai sorry. Apsiteršimas visdury baltos dienos.
atsiprašau, kad taip žiauriai pasakiau, bet perskaičius tokias nesąmones nervai neišlaikė
manau, kad šį tą puošnaus pasiūlys pačios virėjos
QUOTE(lijo @ 2006 05 16, 23:11)
manau, kad šį tą puošnaus pasiūlys pačios virėjos
aisku, mums tai iskart foto parode, tipo "kimstas" karpis, tokia tokia kaiule.... tai gerai atrode, maniskiui labai patiko
QUOTE(helena @ 2006 05 20, 22:18)
aisku, mums tai iskart foto parode, tipo "kimstas" karpis, tokia tokia kaiule.... tai gerai atrode, maniskiui labai patiko
jam patinka kiaulės ? gal jis koks ūkininkas ?
QUOTE(lijo @ 2006 05 20, 23:00)
jam patinka kiaulės ? gal jis koks ūkininkas ?
taip taip, pas mus bus trys dideles kiaules ant stalo
graziai atrodo ant vienspalves staltieses netvarkingai nudriektas ir suklostuotas ryskesnio (pvz.tiulio) audinio dekoras per stalo viduti, taciau stalas tokiu atveju turi buti platesnis, o patiekalai isdelioti abiejose audinio pusese, kad zmonems nereiketu siekti per visa stala. Norejau ideti nuotraukyte, bet nemoku...
QUOTE(miglanda @ 2006 05 21, 10:24)
turėtum užsiregistruoti, pvz., www.photobucket.lt, tada iš ten nuorodą nukopijuotum ir įkeltum čia