Įkraunama...
Įkraunama...

Koks valgis gali papuošti stalą?

isvada: tebunie tai paprasciausias patiekalas, bet jo spalva, papuosimas, pateikimas gali virsti tikra stalo puosmena 4u.gif
Atsakyti
Nu klausyk blink.gif , vidury nakties apetitą sužadinai, jau taip gražiai tie patiekalai tose lėkštėse guli biggrin.gif
Atsakyti
Pati vos spejau sulaukti, kol nuotraukas prikabinsiu, nulekiau i saldytuva raustis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Virdzinija @ 2005 03 18, 01:45)
Pati vos spejau sulaukti, kol nuotraukas prikabinsiu, nulekiau i saldytuva raustis  biggrin.gif

Tau gerai, aš bandau dietos laikytis cry.gif
Atsakyti
QUOTE(Bella @ 2005 03 18, 01:50)
Tau gerai, aš bandau dietos laikytis cry.gif

Dietos galima laikytis ir nebadaujant cool.gif
o kokia dieta, jei ne paslaptis?
Beje, pas mane dar ne naktis, dar tik 18 val., taigi turiu sazines valgydama.. blush2.gif
Atsakyti
thumbup.gif va cia tai grozis thumbup.gif Kur radai tokiu nuotraukyciu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(merėja @ 2005 03 18, 10:33)
thumbup.gif va cia tai grozis thumbup.gif Kur radai tokiu nuotraukyciu mirksiukas.gif

internete.. blush2.gif paciai taip pagaminti turbut nepavyktu ax.gif
Atsakyti
nepykit, bet man ta zuvis baisiai atrodo. tokios ne uz ka nevalgyciau.
Atsakyti
QUOTE(Yell @ 2005 03 18, 17:30)
nepykit, bet man ta zuvis baisiai atrodo. tokios ne uz ka nevalgyciau.

na, jos galima ir nevalgtyi smile.gif bet kaip stalo papuosimas - tegu buna 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Virdzinija @ 2005 03 18, 22:21)
na, jos galima ir nevalgtyi smile.gif bet kaip stalo papuosimas - tegu buna  4u.gif

man ji kaip pasvinkus atrodo rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Yell @ 2005 03 18, 23:13)
man ji kaip pasvinkus atrodo  rolleyes.gif

eeeee..... g.gif
bet uztat turi geltona-zalia-raudona spalvas! thumbup.gif
kam nepatinka - gali tiesiog trispalve stala papuosti... o, beje, geles netinka? juk stala nebutinai perkrauti maistu, galima puosti gelem, servetelem, kitais elementais... ax.gif
Atsakyti
Mielos kaunietes, niekur nerandu graziu serveteliu stalui - nu visos kazkokios su gelem, kiausiniais ar vienspaves - o graziu kaip ir nera. Gal kur zinote?
Atsakyti