Įkraunama...
Įkraunama...

Koks valgis gali papuošti stalą?

QUOTE(Saleen @ 2007 06 17, 09:27)
o is ko pas tave cia buvo tie balti kaspinai tokie padaryti, man rodos jie vsiai originalus, essen.gif dar tokiu nemaciau ir tokie gryn vestuviniai  thumbup.gif

pas mus irgi bus kelios farsiruotos zuvytes, tik labai noriu kad nepripuostu jos per daug, nes kai parode tai ten visokiu karunu prideta, akys blaksteinos is poru ispjaustytos, nu vienzo, man tai jau per daug, kuo maziau spalvu ar stalo, tuo geriau matysis zvakes, staltiese, serveteles.. nu nzn, bet man tie senoviniai papuosimai maisto tai nepatinka. dry.gif

o ir del kartu patiekalu nesusigalvoju, pas musu seimininke meniu tai nieko idomesnio ner pasirinkimui, tie patys zrazai, kijevo kotletai, saslykas, vistiena su anasasi ir suriu uzkepta, nu man tai nesamone, tokius patiekalus gali namie isikepti arba maximoj pusfabrikati nusipirkti, noretusi kazko siuolaiskiskesnio ir oroginalesnio...  bet paprastai seiminnkes nieko tokio negali, cia tik restorane kokiam... ech..  verysad.gif

žinok nelabai pamenu iš ko ten jie buvo padaryti g.gif bet valgomi rolleyes.gif šiaip labai esu patenkinta savo šeimininke ir jos gaminiais, bei idėjomis thumbup.gif
Atsakyti
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
O man tai atrodo, kad vestuviu stala labiausiai puosia geliu kompozicija clap.gif
Cia ir juokauju ir rimtai sakau. tongue.gif Man geles ir sales papuosimas dizdiausia efekta daro blush2.gif
Atsakyti
mes su mama nusprendem stala puosti pries koki 20metu buvusiais populiariais patiekalais. ten su mesiskais mama dorosis, as ju net nelabai zinau. o saldziam stalui parupinsim (jei dar bus kokia seimininke) visokiu grybuku, riesutukuir t.t. namuose gaminti jie buna ir labai skanus, be to manau pradziugins vysresnius svecius-kai kam gal net ju vestuves primins, mazuosius, kas be ko. o jaunimui bus kaip naujove biggrin.gif
tikiuosi tik kad pavyks surasti seimininke, nes visos jos jau pakankamai senos ir ne tokios stiprios, gali neapsiimti sad.gif
Atsakyti
user posted image
user posted image

http://www.lev.lt/Jo...F...D=18&ID=261 - Žavingos stalo puošmenos iš daržovių

user posted image
Atsakyti
QUOTE(opalė @ 2007 06 18, 12:32)
O man tai atrodo, kad vestuviu stala labiausiai puosia geliu kompozicija clap.gif
Cia ir juokauju ir rimtai sakau. tongue.gif  Man geles ir sales papuosimas dizdiausia efekta daro blush2.gif

drinks_cheers.gif gyvos geles ir zvakes thumbup.gif
Atsakyti
user posted image
user posted image
Atsakyti
neketinau stalo puosti butent kazkokiais patiekalais, man grazu jau kai paserviruotas stalas graziai serveteles ir t.t. kai maistas kuris paruostas misraines, salotos ir t.t. irgi graziai saikingai dubeneliuose papuostos kad ir ispjaustytu poro lapu ar salotos lapas kazkaip sone idetas po apacia ir matosi jo vos tik krasciukas, ridikelis koks ispjaustytas ar morka (na zodziu saikingai atrodo tuo paciu puosia kiekviena lekstė su maistu) deja tenka pripazint kad kelmas ant stalo irgi atrodo neblogai mirksiukas.gif , siek tiek pergyvenau del tu kelmu kai kavinej pasake, kad padarys tuos kelmus,kad neva labai grazu, kazkaip negalvodama sutikau, nors is tikruju pati to kelmu nebuvau seniau macius ir valgius, tai paskui kazkaip truputi neramu buvo nes internete radau pora baisuoklisku nuotrauku tu kelmu kazkokie nei tai aptaskyti majonezu kazkokia citrina uzmesta doh.gif . na jau maniau ojojoj. bet atejau musu kelmukai buvo praktiskai nepuosti tik buvo i tuos kelmus grybukai maziukai ismeigti apatcioj tai turiu pripazint kad tikrai puosė stala.
Atsakyti
[quote=katanelis,2007 03 13, 15:55]
Čia turputi kelios nuotraukos iš mūsų vestuvių, įdedu taip, nes kitaip neleidžia mirksiukas.gif
http://public.fotki..../stalo-valgiai/

Labai fainutis saldumynu krepsys su grybukais, kastonais thumbup.gif . Reiks pasinaudoti, o ir tema veselios temele bus rudenelis.
Atsakyti
QUOTE(gita_tiesiog @ 2007 03 15, 18:34)
prie kavos toks cukrus irgi papuostu stala
user posted image

wub.gif thumbup.gif wub.gif kaip grazu, kaip idomu wub.gif bet va kaip cia taip pasidaryti? gal kas patartu ar zino? o gal kur pirkti yra?
Atsakyti
Man tai grazu kai nebuna marmalynes: arba dekoruoti stala zvakem gelem, servetelem ir pan, o maistas toks paprastesnis, nekrentantis i akis dekoras, arba ispudingai puosti patiekalai, kaip cia nuotraukos idetos, bet tada maziau kitos puosybos elementu. Nes kai visko perdaug nebegrazu ir neskoninga smile.gif
Atsakyti
sveikos gal ir truputi neitema, bet galima padaryti jaunuju saldainiu, pvz gali buti koks paveikslelis balandiai ar dar koks nors jaunuju vardai ir data, manau turetu sveciams patikti, liktu vestuviu prisiminimas, arba galima daryti su jaunuju nuotrauka. jei ka sudomins rasykit az, galeciau pagamint 4u.gif
Atsakyti