Įkraunama...
Įkraunama...

Koks valgis gali papuošti stalą?

QUOTE(Ribosiuke @ 2007 02 26, 17:00)
tik neimkit guliazu doh.gif tevai buvo sventeje ir buvo uz karsta gulaizas tai sake fui kaip negraziai atrode smile.gif

blush2.gif blush2.gif as tai net nzn kas cia per daiktas.... blush2.gif su kuom jis valgomas doh.gif

Va kokiu radau grozybiu internete (kaip graziai pateikti maista):

user posted image

user posted image

Atsakyti
nesenai buvau vestuvėse, tai ten toks vaisių "kalnas" buvo, jie supjaustyti ir gražiai sukaišioti - vaizdelis yspūdingas wub.gif
Atsakyti
na mes viską maždaug tradiciškai, o naktį įneš ant padėklų degančias medžiotojų dešreles. o dėl kitko nepergyvenam, nes tutim SUPERŠEIMININKĘ thumbup.gif ji sakė viską padarys čiki ir nusivylusių ja dar nebuvo
Atsakyti
QUOTE(nuotaka @ 2006 06 24, 00:08)
pas mus pagrindinis patiekalas buvo moteriskem- vistienos file su grybais, suriu ir dar kazkuo(nepamenu), o vyrams- kiaulienos kepsnys irgi su pricindalais.

Kaip įdomiai... ar čia dėl to, kad visos moterys vištos, o visi vyrai kiaulės g.gif ? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(bride @ 2007 02 28, 23:00)
Kaip įdomiai... ar čia dėl to, kad visos moterys vištos, o visi vyrai kiaulės  g.gifblush2.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif jo, cia gerai...
Atsakyti
QUOTE(katyteee @ 2005 11 03, 20:21)
na va, nors viena bendraminte atsirado!!! drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif

as tai manau toms idarytoms zuvims ar the ispjaustytams agurkams pinigai isleidziami be reikalo. juk joms paruost kainuoja daug laiko, o tai savaime ir pinigu.
maistas manau turi buti ruosiamas kad butu skanus, na aisku isvaizda svarbi, bet nemanau kad is maisto reik daryt stalo papuosimu!

cia as pritariu del zvakiu jei jos ispudingos tai labai puosia stala thumbup.gif
Atsakyti
Idaryti kiausiniai
Idarytas karpis
Apkepta jūrų lydeka
Kepta višta arba netikras zuikis (mamos)
Pas mus stala puos sie valgiai,o ir sudoroti greit bus,ilgai nepuos stalelio lotuliukas.gif
Valgiu graziu turi buti,nes stalas visai kitaip atrodo,o svarbiausia,kad viskas valgoma.tai ir grazu,ir valgoma,na nuostabu thumbup.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
ax.gif pas mus pirmai dienai bus suriu idarytas vistienos kepsnys su grybus padazu o antrai dienai kazkox mesos gabalas iviniotas i kiaulienos mesa...nezinau kaip tixliai vadinas nes mano mama uzsake tai as pasitikiu, beto kai as nesu didele valgytoja tai man pofik tongue.gif
Atsakyti
o kaip manot kada jau reikia uzsakyt maista, pries kiek laiko g.gif ?
sodyba uzsakem.... o del maisto dar delsiam... nes neaiskus zmoniu skaicius...
Atsakyti
QUOTE(Blue_rose @ 2007 03 06, 00:25)
o kaip manot kada jau reikia uzsakyt maista, pries kiek laiko  g.gif ?
sodyba uzsakem.... o del maisto dar delsiam... nes neaiskus zmoniu skaicius...

mes irgi dar neuzsakem.Na,bet su sodybos seimininke kalbejome,kad lyg menuo pries uzsakysim.Nes mes irgi dar nezinome tikslaus zmoniu skaiciaus,o ir taip dar anksti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(airv @ 2007 02 28, 12:12)
nesenai buvau vestuvėse, tai ten toks vaisių "kalnas" buvo, jie supjaustyti ir gražiai sukaišioti - vaizdelis yspūdingas  wub.gif

Sveikos merginos, va būtent toks vaisių sudėjimas mane labai domina, gal kuri turit kokią nuotraukytę ar žinot kokią nuorodą, būtų labai įdomu pažiūrėti kaip tai daroma..
Atsakyti
Čia turputi kelios nuotraukos iš mūsų vestuvių, įdedu taip, nes kitaip neleidžia mirksiukas.gif
http://public.fotki..../stalo-valgiai/

Papildyta:
ta prasme kelios nuotraukytės kokie valgiai puošė mūsų stalą, likom patenkinti mirksiukas.gif
Atsakyti