kaip arbuzas graziai atrodo
QUOTE(*CACA* @ 2006 08 05, 22:02)
Tas paršelis, tai man asmeniškai tikrai nepatiko. Nemanu, kad jis yra stalo puošmena.
Gražiai atrodo farširuota žuvis (na žinoma ne per daug papuošimais perkrauta, kad matytusi, kad ten žuvis, o ne bala žino kas), kelmas žinoma labai puošia (su įvairiais grybukais, uogytėm, ežiukais ir t.t.).
Na o saldų stalą, tai kas be ko jaunavedžių tortas puošia.
Gražiai atrodo farširuota žuvis (na žinoma ne per daug papuošimais perkrauta, kad matytusi, kad ten žuvis, o ne bala žino kas), kelmas žinoma labai puošia (su įvairiais grybukais, uogytėm, ežiukais ir t.t.).
Na o saldų stalą, tai kas be ko jaunavedžių tortas puošia.
O as tai noreciau parsiuka ant stalo kaip senais laikais (karalystes, turiu galvoj)
Na taip pat manau jog farsirouta zuvis ir tie kelmukai visada puosia o dar vaisiu graziai padarytu
dalyvis
QUOTE(Skeveldra @ 2006 11 18, 15:16)
Keptas paršas
Esu girdejusi nuomoniu, kad keptas parselis labai nesveika, kadangi jo mesa dar kaip gemalo, nesubrendusi. O man ir estetiskai nelabai
Kazka grazaus galima suzaisti su ikrais, raudonais ir juodais....
GAIVINAM TEMA
Nezinau ar verta uzvesti nauja tema...
BEt noriu paklausinet... koki maista uzsakinejat is karstu? Gal desreles kokias, kepsnius kimstus.... ar dar kazka mandresnio?
BEt noriu paklausinet... koki maista uzsakinejat is karstu? Gal desreles kokias, kepsnius kimstus.... ar dar kazka mandresnio?
QUOTE(Blue_rose @ 2007 02 26, 14:54)
GAIVINAM TEMA
maniskis galvojo apie fondiu. Jis ir savotiska atrakcija sveciams butu. Tai dar svarstysime sita minti
QUOTE(gita_tiesiog @ 2007 02 26, 13:10)
maniskis galvojo apie fondiu. Jis ir savotiska atrakcija sveciams butu. Tai dar svarstysime sita minti
Man fondiu tai jega.. bet kazkaip manau,kad cia daugiau artimu draugu rate...
Beto cia gal jau antrai dienai... nes vakare kai grisit,tai fondiu neatkisi sveciu, beto ir patys busit isalke po kelioniu nuo ryto
As tai mastau apie zraziukus (bent pas mus taip vadina, kai isuka farsa i ismusta kepsniuka) su bulviu kose (ar is bulviu koses krekerius dar daro tokius).... Arba koki kiaulienos kepsni uzlieta suriu,pievagrybiais.. (tik aisku mano broliukas,tai jau liktu nepatenkintas.. nevalgo grybu ).
QUOTE(Blue_rose @ 2007 02 26, 18:44)
Man fondiu tai jega.. bet kazkaip manau,kad cia daugiau artimu draugu rate...
Beto cia gal jau antrai dienai... nes vakare kai grisit,tai fondiu neatkisi sveciu, beto ir patys busit isalke po kelioniu nuo ryto
As tai mastau apie zraziukus (bent pas mus taip vadina, kai isuka farsa i ismusta kepsniuka) su bulviu kose (ar is bulviu koses krekerius dar daro tokius).... Arba koki kiaulienos kepsni uzlieta suriu,pievagrybiais.. (tik aisku mano broliukas,tai jau liktu nepatenkintas.. nevalgo grybu ).
mano brolis irgi grybu nevalgo, o as juos dievinu
Fondiu tai butent antrai dienai ir galvojame aryti, kai bus laisva aplinka ir t.t.
tik neimkit guliazu tevai buvo sventeje ir buvo uz karsta gulaizas tai sake fui kaip negraziai atrode