Įkraunama...
Įkraunama...

Kovinukai, 51 tema

QUOTE(Eglu @ 2012 05 29, 22:27)
As labai noreciau po parkeli ketvirtadieni:) Gal prie Jeruzales baznycios?kur kazkada vaikstinejom, kai musu kovinukai dar leliukai buvo..
Kas dalyvauja ir kelinta valanda?smile.gif

as tai visai uz buciau, o ten yra kokia nors zaidimu aikstele vaikams?
Atsakyti
Laba

QUOTE(anileva @ 2012 05 27, 11:36)
Numire temuke visai, kas cia pasidare unsure.gif  unsure.gif

mano abu vaikai serga, tai tupim namuose nuo ketvirtadienio, stoga visai rauna doh.gif
bet gera zinia ta, jog Joriui gavau darzeli, nuo birzelio 1 dienos gales lankyti, jei iki to laiko pasveiks, o Marti priims nuo rugsejo.

sveikatos Jums 4u.gif ir sveikinu del darzo thumbup.gif Man su siuo reikalu ne taip sekasi. Nesuprantu ar as ne ten, ar ne taip ieskau biggrin.gif

QUOTE(Cadus @ 2012 05 29, 08:43)

Vilnietės, gal norit ketvirtadienį į kokį parkioką wink.gif

Man tai Akviles isleistuves darzely, tai as negaliu. Gero pasivaiksciojimo jei susiorganizuosit wink.gif

Armiui vakar auksta tempa pakilo, siandien nuo ryto dar truputi buvo, bet dabar nebera. Nei koseja, nei sloga, nzn kas cia unsure.gif tikiuosi kaip atsirado taip ir praeis, nes tiek reikalu sia savaite doh.gif

Eglu, puikiai atrodai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(anileva @ 2012 05 29, 20:59)
as tai visai uz buciau, o ten yra kokia nors zaidimu aikstele vaikams?

Ten kiek pamenu tik takeliai pasivaiksciojimui..
Atsakyti
QUOTE(Eglu @ 2012 05 29, 23:35)
Ten kiek pamenu tik takeliai pasivaiksciojimui..

Aiskuma, na ryt einam pas gyd. tai jei duos leidima matytis su kitais vaikais, tai butinai prisijungsim.
Papildyta:
QUOTE(Ra$a @ 2012 05 29, 23:24)
Laba
sveikatos Jums  4u.gif  ir sveikinu del darzo  thumbup.gif  Man su siuo reikalu ne taip sekasi. Nesuprantu ar as ne ten, ar ne taip ieskau  biggrin.gif

as kiekviena diena tikrinau darzeliai.tk ten ivedus vaiko amziu ismeta galimus darzeliu, tai visiems ir skambindavau biggrin.gif . Jori prieme nedelsiant, nes kaip tik atsilaisvino vieta, o Marte tik nuo rugsejo, aisku, darzelis gal ir ne is paciu geriausiu, bet siuo metu neturiu is ko rinktis. Nors rajonas ne koks, bet pats darzas is pirmo zvilgsnio man patiko. Mazas, tik 6 grupes, graziai sutvarkytas, tiek aplinka, tiek vidus,plius per vasara viena korpusa kapitaliskai remontuos, o viskas paaiskes kai prades lankyti, tada ir isaiskes geras darzaelis, negeras.

ai, ketvirtad, jei galesim susitikti, tai bus ir man vyresnelis, tikiuosi nebus vienas tarp leliukynu biggrin.gif
Atsakyti
eglu, puikiai atrodai ir vyručiai kokie paaugę bigsmile.gif

sėdmaišis liuksiškas thumbup.gif

dėl ketvirtadienio aš "su klaustuku", nes buvay susiplanavusi su reikalais "palakiot" - tik rytoj vakare žinosiu ar galėsiu ax.gif
Atsakyti
Merginos gal meetuka atidedam, ir palaukiam siltesniu oru? Ar renkames?

Apie puodo reikalus parasysiu:)

Jau visai apsipratom sysiu daryt i puoda, arba begti i wc ir kamikadziskai ant jo uzsilipus, niekam nematant, tai daryti..vistik jau pora savaiciu pratinames...su kakais reikalai liudniau..pries stris dienas patejo suvokimas,kad i puoda reik daryt, ir kad visai smagu, kai visa seimyna ploja biggrin.gif ..bet va pasitaiko "sudinu momentu" tikraja zodzio prasme biggrin.gif
Sysiojam i kelnes, tik uzsimirse..i lauka jeigu aplink namus, tai einam be pampio..jeigu vaziuojam pas mociute, tai taip pat be pampio...i svecius ar ilgesniam pasivaiksciojimui po miesta dar nerizikuojam...Nors lauke prasosi, nusiiminejam tada pampi ir darom ant krumelio..pietu miegelio miegam be pampio..nakti su pampiu..bet vis dazniau atsikeliam su tusciu...tikiuosi iki brolio gimimo si reikala iki galo istobulinsim smile.gif ..tiek is puodo memorialu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Shliopke @ 2012 05 29, 14:46)
Pone Cadus  biggrin.gif  kaip cia spejai taip greitai ant atostogu uzsigyventi, nespejo pradeti dirbti, matai jinai jau atostogauja  biggrin.gif

tongue.gif apie sekančią kelionę tada viešai neberašysiu lotuliukas.gif

Sveikos,

turiu persiprašyt, ryt iš ryto atsirado kitų reikalų, plius ir orai ne dovanėlė sad.gif Kada pagaliau atkeliaus vasara g.gif Tai keliam meeta į kitą savaitę, ar ok?
Atsakyti
Cadus svečiuos buvo, tai įdegus rolleyes.gif, aš su savo melsva skūra kaip kokia "žieminė" šalia jaučiuos bebe.gif

Nervina oras, nes su mažu einant arba vežime turi būt, arba tvirtai laikomas už rankos, nes maniškis mėgsta pasivoliot ant šaligatvių ar pan. doh.gif, ryte brolį į m-lą lydėjom, tai griūna į kiekvieną balutę, pliurzę doh.gif

Eglu, gražios nuotraukos, savaičių nemažai tau, o kai lyginu su savo pilvais, tai mažutis atrodo taviškis smile.gif. Nebuvus tam sode, reiktų apsilankyt ax.gif Sėdmaišio puiki spalva drinks_cheers.gif

Atsakyti
Aciu merginos uz pagyrimus ir man ir mano sedmaisiukui 4u.gif

LT_saulele, as kadangi smulkiu kaulu...ir isvis iki pastojimo 50 kg nesveriau...tai man pilvas, mano akimis ziurint, kaip koks krepsinio kamuolys butu prilipes, tik 10kart sunkesnis biggrin.gif ..sunku man jau su juo...o dar lelius numatomas didesnis...tai kai spiria kur sonan, tai net susilenkt norisi doh.gif

As uz meeto nukelima i vasaros dieneles...kaip tik kilo mintis, galetume kita savaitele su vaikais pasivaikscioti VU botanikos sode..iejimas 7 lt ..aisku galim ir i Vingio parka..ar isvis kur nors palei Neri..na zodziu susiderintume vietele...bet as uz..noreciau dar jus pamatyt kol nepagimdziau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Eglu @ 2012 05 30, 23:16)
As uz meeto nukelima i vasaros dieneles...kaip tik kilo mintis, galetume kita savaitele su vaikais pasivaikscioti VU botanikos sode..iejimas 7 lt ..aisku galim ir i Vingio parka..ar isvis kur nors palei Neri..na zodziu susiderintume vietele...bet as uz..noreciau dar jus pamatyt kol nepagimdziau biggrin.gif

man tinka visur, kur nera salia gatves, upes, elektros kokiu priestatu ir pan. nes mano banditas butinai ka nors prisidirba doh.gif

per GMD kol Joriui uzsegiau kelnes (5 sek.) tai sugebejo per zmoniu minia prasiirti nuo vero cafe vokieciuose iki cili kaimo ir per gatve perbegti doh.gif sugeba issivolioti vienintelej balutej esancioj visame mieste ir paskui nusirengineti, nes slapia ir t.t. ir pan.
Atsakyti
QUOTE(anileva @ 2012 05 31, 09:08)
per GMD kol Joriui uzsegiau kelnes (5 sek.) tai sugebejo per zmoniu minia prasiirti nuo vero cafe vokieciuose iki cili kaimo ir per gatve perbegti doh.gif  sugeba issivolioti vienintelej balutej esancioj visame mieste ir paskui nusirengineti, nes slapia ir t.t. ir pan.

va va, per GMD aš ir buvau paleidus iš vežimo, tai greit persigalvojau, nes nėrė pro žmonių kojas staigiai, mečiau ir daiktus, ir vežimą, pakniopstom vijaus doh.gif, o ir didesnis vis kur nors nuklysdavo muzikos paklausyt, nu vienžo schmoll.gif ...
Atsakyti
QUOTE(LT saulele @ 2012 05 31, 11:20)
va va, per GMD aš ir buvau paleidus iš vežimo, tai greit persigalvojau, nes nėrė pro žmonių kojas staigiai, mečiau ir daiktus, ir vežimą, pakniopstom vijaus  doh.gif, o ir didesnis vis kur nors nuklysdavo muzikos paklausyt, nu vienžo  schmoll.gif ...

Martynas vezime nesedi, nzn kaip, bet sugeba islipti net jei labai tvirtai prisegu, o jei kartais ivyksta stebuklas ir neislipa, tai klykia nesavu balsu, kad atsegciau biggrin.gif

zodziu reikia susitikti, pamatytumet kokie jusu vaikai geri biggrin.gif
Atsakyti