Numire temuke visai, kas cia pasidare
mano abu vaikai serga, tai tupim namuose nuo ketvirtadienio, stoga visai rauna
bet gera zinia ta, jog Joriui gavau darzeli, nuo birzelio 1 dienos gales lankyti, jei iki to laiko pasveiks, o Marti priims nuo rugsejo.
Rytoj Jorio gimsius, buvau suplanavus visai kruvai zmoniu eiti i vandens parka, bet tai dabar kai jubilijatas serga, tai net nzn kaip vaika pradziuginti taip jis norejo i vandens parka, zyze pas mane nuo tada kai atsikelem i Vilniu.
Laba vakareli
Mudra labai grazus darbelis..ar cia atskirai po viena nunerta ir sukabinta? Jauciu daug kantrybes reik tokiam darbeliui
Liida..prasom placiau papasakoti kaip viska sutalpinate savo sklypuke, nes as visai zaliai siam reikale, reik patarimu man
..O kaip as noreciau i Tenerife...bet jauciu cia geriausiu atveju tik kitais metais nusimato..Mumrikas..ir as noreciau nuorodeles, kokiam buvot viesbutuke..kazkada pasakojai, bet nebepamenu..
AnilevaSveikatytes vaikams Ir sveikinimai su darzelio vietos laimejimu
Temeles praskaidrinimui, keletas foto is sios dienos musiskio pasivaiksciojimo Universiteto botanikos sode:
PINK DREAMS
Mudra labai grazus darbelis..ar cia atskirai po viena nunerta ir sukabinta? Jauciu daug kantrybes reik tokiam darbeliui
Liida..prasom placiau papasakoti kaip viska sutalpinate savo sklypuke, nes as visai zaliai siam reikale, reik patarimu man
..O kaip as noreciau i Tenerife...bet jauciu cia geriausiu atveju tik kitais metais nusimato..Mumrikas..ir as noreciau nuorodeles, kokiam buvot viesbutuke..kazkada pasakojai, bet nebepamenu..
AnilevaSveikatytes vaikams Ir sveikinimai su darzelio vietos laimejimu
Temeles praskaidrinimui, keletas foto is sios dienos musiskio pasivaiksciojimo Universiteto botanikos sode:
PINK DREAMS
Eglu na nelabai ir planuoti yra ka tiesa pasakius ,nes musu kaip ir daugelio uk kiemas tikrai mazas,bet kadangi esu nemiesto vaikas nuo pat vaikystes megstu ne plyteles ir asfalta,o zole,silknamy,svogunus laisku pasiskinti kiausinienei ir ttttad dazniausei bandau suderintio praktiskuma ir grozy tiksliau pasakius man reik visko tad kaip ismanydama bandau visur visko prikisti,ir nelabai kartais jaudinuos kaip tai atrodo.Seis metais tiesa pasakius nebebus nei silknamio kuris isardomas yra,rudeny,nei svogunu laisku,nei kitu darzoviu,nes remontuojame kiema kaip sakant atsinaujinam,ir jau kitais metais vel visko bus pas mane,rasiu tos vietos tik noro reikia.O seip ir smelynas yra,ir supynes ir 2 ciuozyklos,ir mase zaislu nauke kuriuos palei nuotaika isnesu kas ryta vis kitus zodziu dirbu su tuo kas yra.Labai daug ideju ir nuorodu googlej yra kaip braskes auginti ant tvoros mediniuose loveliuose,agurkus patvoriuose,juk galu gale zmones net balkonuose sugeba pasiauginti kazko tokio kai kiti sakosi tury mazai vietos kieme.Is kitos puses cia irgi nuo pacio zmogaus priklauso,kiek pas jy noro ir fantazijos.As kai pagalvoju apie savo Lt nama kai ten 8 arai zemes tai tiek metu pragyvenus mazame kieme net neisivaizduoju nuo ko pradeti ten reiktu nes man tai atrodo begales vietos
sendien buvome nuostabiame parke ten ir zoologijos sodas,baseinas vaikams,zaidimu aiksteles irr ttt tai mazoji tokia gera diena turejo,kad neusiciaupe visa vakara,o paguldyta per 5 minutes uzmigo
sendien buvome nuostabiame parke ten ir zoologijos sodas,baseinas vaikams,zaidimu aiksteles irr ttt tai mazoji tokia gera diena turejo,kad neusiciaupe visa vakara,o paguldyta per 5 minutes uzmigo
Sveikos gyvos
pagalvojau reik ir man ka nors parasyti,o tai tik temukes skaitytoja paskutiniu metu
Anileva ,sveikatos berniukams
i kuri darzeli eisit ? ar privatus ar valstybinis ?
Eglu ,grazios nuotraukos ,o jau pilvukas koks
Mes gyvename neblogai
Sofija lanko darzeli ,manau ,kad jau iprato prie jo ,pati prasosi ,kad pas vaikus vesciau,per iseigines prisimena ir.t.t.
Pas mus vasara liepos menesi darzelis atostogauja .Pasiule man darzelyje vaziuoti i vaiku stovykla kartu su Sofija (mazi vaikai vaziuoja su mamom) ,kuri yra Trakuose , 5 kartu maitinimas,vaikams pramogos ,auklytes ir t.t. tai galvoju vaziuot ar ka kita sugalvot mums
apie puoda :
kaip zadejau laksto namuose plika ,dazniausiai prasosi arba pati eina ant puodo , bet tik uzdedu triusikus arba pampersa varo ten Nespaudziu , suvokymas jau yra , tikiu toliau bus dar geriau
pagalvojau reik ir man ka nors parasyti,o tai tik temukes skaitytoja paskutiniu metu
Anileva ,sveikatos berniukams
i kuri darzeli eisit ? ar privatus ar valstybinis ?
Eglu ,grazios nuotraukos ,o jau pilvukas koks
Mes gyvename neblogai
Sofija lanko darzeli ,manau ,kad jau iprato prie jo ,pati prasosi ,kad pas vaikus vesciau,per iseigines prisimena ir.t.t.
Pas mus vasara liepos menesi darzelis atostogauja .Pasiule man darzelyje vaziuoti i vaiku stovykla kartu su Sofija (mazi vaikai vaziuoja su mamom) ,kuri yra Trakuose , 5 kartu maitinimas,vaikams pramogos ,auklytes ir t.t. tai galvoju vaziuot ar ka kita sugalvot mums
apie puoda :
kaip zadejau laksto namuose plika ,dazniausiai prasosi arba pati eina ant puodo , bet tik uzdedu triusikus arba pampersa varo ten Nespaudziu , suvokymas jau yra , tikiu toliau bus dar geriau
labukas.
Na ir as pabusiu rasytoja siai dienai ant smugio.
Pakol su bylom dirbu antra pusdieni, tai biskuti nusimuliuoju laiko saviem reikalam
Liida, as nelabai supratau, kiek pas jus UK zemes, jei tau 8 arai LT labai jau mazai apie namus? Tarkim, kazkaip zmones kolektyviniuose soduose ir su 6 arais sugeba visai gerai issiverst ir aplinka susitvarkyt, viskam pakanka vietos.
Kad ir mes, gal ir noretusis tureti keliais arais daugiau, bet sociai uztenka mums ir tu 11 aru. kiek zoles nusienaut reiks, kai viskas bus sutvarkyta, plius ir darziukui vietos uztenka ir vaismedziams, vaiskrumiams bus iki sociai ir vaikui supynems bei zaidimams uzteks. Nereik but per daug gobsiam, kitaip sakant
Musu mazajam sloga baisuline uzpuole, tai siandien jau geriau, nes bego ir bego, visa panose nusaso per 2 d.
anileva, sveikinimai tavo Joriui su 5 metukais! Vyras jau kaip pipiras. Ir sveikatos jusu namams
Vakar pasejau juoduju ridiku, kalendru ir ropiu, patisonu ir cukiniju i indelius, kai isaugs daugiau lapu, i lauka perkelsiu is siltnamio. Ukininke unreal
Tai tiek is musu fronto
Pakol su bylom dirbu antra pusdieni, tai biskuti nusimuliuoju laiko saviem reikalam
Liida, as nelabai supratau, kiek pas jus UK zemes, jei tau 8 arai LT labai jau mazai apie namus? Tarkim, kazkaip zmones kolektyviniuose soduose ir su 6 arais sugeba visai gerai issiverst ir aplinka susitvarkyt, viskam pakanka vietos.
Kad ir mes, gal ir noretusis tureti keliais arais daugiau, bet sociai uztenka mums ir tu 11 aru. kiek zoles nusienaut reiks, kai viskas bus sutvarkyta, plius ir darziukui vietos uztenka ir vaismedziams, vaiskrumiams bus iki sociai ir vaikui supynems bei zaidimams uzteks. Nereik but per daug gobsiam, kitaip sakant
Musu mazajam sloga baisuline uzpuole, tai siandien jau geriau, nes bego ir bego, visa panose nusaso per 2 d.
anileva, sveikinimai tavo Joriui su 5 metukais! Vyras jau kaip pipiras. Ir sveikatos jusu namams
Vakar pasejau juoduju ridiku, kalendru ir ropiu, patisonu ir cukiniju i indelius, kai isaugs daugiau lapu, i lauka perkelsiu is siltnamio. Ukininke unreal
Tai tiek is musu fronto
Pas many jau zemuoges pirmos pasirode. Rukola salotas irgi greitai valgysiu Ziauriai as jas megstu
Sveikos
Anileva svaikatos tavo vaikams!!! Ir gimtadienio balionas sukaktuvininkui
Eglu foto
Zemuo0es su salotom skanu... bet va rukolos Nu bet gi ci9a skonio reikalas
Melda mano pratinasi prie darzelio... nuo praeito antradienio eina... penktadieni ir siandien valandai buvo palikta... nezinau... sunkokai kazkaip mum... o man birzelio 1 reik pradet dirbt... oi nezinaiu kaip cia bus....
Anileva svaikatos tavo vaikams!!! Ir gimtadienio balionas sukaktuvininkui
Eglu foto
QUOTE(Atenyte @ 2012 05 28, 14:51)
Pas many jau zemuoges pirmos pasirode. Rukola salotas irgi greitai valgysiu Ziauriai as jas megstu
Zemuo0es su salotom skanu... bet va rukolos Nu bet gi ci9a skonio reikalas
Melda mano pratinasi prie darzelio... nuo praeito antradienio eina... penktadieni ir siandien valandai buvo palikta... nezinau... sunkokai kazkaip mum... o man birzelio 1 reik pradet dirbt... oi nezinaiu kaip cia bus....
QUOTE(Shliopke @ 2012 05 28, 12:25)
labukas.
Tai tiek is musu fronto
Tai tiek is musu fronto
8 arai man labai daug taip norejau pasakyti,o uk turime daug maziau,ir man pakanka nereikia buti labai gobsam sutinku
Sveikos, parašysiu ir aš
Gyvenam neblogai. Šiuo metu atosogaujam kaime Prieš kelias dienas grįžome iš Kretos, kur apturėjome atostogas be vaikų
Anilevos Joriui penkis kartus valio ir sveikatos
Eglu, super nuotraukytės
Apie daržininkystę - gėlininkystę nekomentuosiu
Vilnietės, gal norit ketvirtadienį į kokį parkioką
Gyvenam neblogai. Šiuo metu atosogaujam kaime Prieš kelias dienas grįžome iš Kretos, kur apturėjome atostogas be vaikų
Anilevos Joriui penkis kartus valio ir sveikatos
Eglu, super nuotraukytės
Apie daržininkystę - gėlininkystę nekomentuosiu
Vilnietės, gal norit ketvirtadienį į kokį parkioką
Pone Cadus kaip cia spejai taip greitai ant atostogu uzsigyventi, nespejo pradeti dirbti, matai jinai jau atostogauja
Kaip faina, Kreta pasvajot belieka
Labukas.
Sakau visai noreciau dirbti puse etato ir pasizmonet speciau ir padirbt ir namuose daugiau ka nuveikt, o cia leki leki akis isdegus
Kaip faina, Kreta pasvajot belieka
Labukas.
Sakau visai noreciau dirbti puse etato ir pasizmonet speciau ir padirbt ir namuose daugiau ka nuveikt, o cia leki leki akis isdegus
Labuks visoms,
dėkui kad užima laiko, tai tikrai užima, bet kai tai yra hobis nė nepastebi kaip viskas "pasidaro"
super
oi kaip elegantiškai miega
Nėr už ką - kad tik tiktų ir patiktų
mes atostogavom porą savaitėlių vat šitam viešbuty:
http://www.hovima-ho...l-tenerife.html
ant vandenyno kranto, maitinimas super, pačiam mieste, prie pėščiųjų alėjos, bet ramus, šeimyninis, su keliais baseinais ir vaikų žaidimo aikštele, sodu ant stogo. Penkių asmenų šeimai jau privaloma imt apartamentus, bet jie verti to - keturi kambariai (valgomasis kartu su sveitaine ir du miegamieji), du sanmazgai, virtuvė, didelė terasa į vandenyną ir balkonas su atskiru išėjimu prie baseino
pas mus situacija identiška - kai pliku užpakaliuku laksto, tai šimtu procentų nubėga ant puodo ir jokių bėdų nebūna, o vat kai triusikėliais ar sauskelnėm, tai dažniau nesiprašo nei prašosi
...................
Mumi tai gyvi ir sveiki, vakar atšventėm Arno devintą gimtadienį, o savaitgalį nusimato didysis jungtinis gimtadienis su programa, linksmybėmis - tematika "indėnai ir kaubojai "
šiaip lyg ir nikeo naujo - ir dirbam, ir pramogaujam - visko po truputį, visko su saiku
ir aišku silpnybė gėliukams niekur nedingo - vis dar su jais draugauju vat kelios šiuo metu žydinčios kambarinės, o lauke žydi šimtai
sanpaulija Poceluj Rusalki
Irish Flirt
Parižskije Tajny
Aristokratka
QUOTE(Mudra @ 2012 05 16, 15:16)
Mumrikai, super aplinka pas jus sutvarkyta saunuole Bet isivaizduoju kiek laiko uzima toki grozi sukurti ir dar ji palaikyti tokiam lygyje
dėkui kad užima laiko, tai tikrai užima, bet kai tai yra hobis nė nepastebi kaip viskas "pasidaro"
QUOTE(Mudra @ 2012 05 19, 17:39)
Gal ir ne visai i tema, bet pasigirsiu paskutiniu 3 savaiciu darbo rezultatu Birzeli iskeliauja i Londona
super
QUOTE(P.ieva @ 2012 05 21, 15:11)
Sakiau, parasysiu posta ir eisiu migdyti-nespejau , pati uzmigo "skaitydama" ir dar kokioj pozoj
oi kaip elegantiškai miega
QUOTE(liida @ 2012 05 24, 14:31)
aciu mumrikui uz nuoroda viesbucio
Nėr už ką - kad tik tiktų ir patiktų
QUOTE(Eglu @ 2012 05 27, 22:28)
Mumrikas..ir as noreciau nuorodeles, kokiam buvot viesbutuke..kazkada pasakojai, bet nebepamenu..
mes atostogavom porą savaitėlių vat šitam viešbuty:
http://www.hovima-ho...l-tenerife.html
ant vandenyno kranto, maitinimas super, pačiam mieste, prie pėščiųjų alėjos, bet ramus, šeimyninis, su keliais baseinais ir vaikų žaidimo aikštele, sodu ant stogo. Penkių asmenų šeimai jau privaloma imt apartamentus, bet jie verti to - keturi kambariai (valgomasis kartu su sveitaine ir du miegamieji), du sanmazgai, virtuvė, didelė terasa į vandenyną ir balkonas su atskiru išėjimu prie baseino
QUOTE(evvva @ 2012 05 28, 13:16)
pas mus situacija identiška - kai pliku užpakaliuku laksto, tai šimtu procentų nubėga ant puodo ir jokių bėdų nebūna, o vat kai triusikėliais ar sauskelnėm, tai dažniau nesiprašo nei prašosi
...................
Mumi tai gyvi ir sveiki, vakar atšventėm Arno devintą gimtadienį, o savaitgalį nusimato didysis jungtinis gimtadienis su programa, linksmybėmis - tematika "indėnai ir kaubojai "
šiaip lyg ir nikeo naujo - ir dirbam, ir pramogaujam - visko po truputį, visko su saiku
ir aišku silpnybė gėliukams niekur nedingo - vis dar su jais draugauju vat kelios šiuo metu žydinčios kambarinės, o lauke žydi šimtai
sanpaulija Poceluj Rusalki
Irish Flirt
Parižskije Tajny
Aristokratka
Aciu uz pagyrimus
Uz papasakojima
Uz nuoroda
As labai noreciau po parkeli ketvirtadieni:) Gal prie Jeruzales baznycios?kur kazkada vaikstinejom, kai musu kovinukai dar leliukai buvo..
Kas dalyvauja ir kelinta valanda?
..pasigirsiu, vakar pasiuvau dar viena t.y antra sedmaisi
daugiau foto PINK DREAMS
Uz papasakojima
Uz nuoroda
As labai noreciau po parkeli ketvirtadieni:) Gal prie Jeruzales baznycios?kur kazkada vaikstinejom, kai musu kovinukai dar leliukai buvo..
Kas dalyvauja ir kelinta valanda?
..pasigirsiu, vakar pasiuvau dar viena t.y antra sedmaisi
daugiau foto PINK DREAMS