Mudra, saunuole
Mano nuotaikos jau optimistines darosi po truputi puodo atzvilgiu. Jau si savaitgali pradejo prasytis dazniau. Pasitaiko dar avariju nemazai, nelengvai bet vistiek judam i prieki Pradejo nesamones daryt - siandien ateinu klausiu ar nori sysiu? O ji be zodziu man atnesa masina pasispiriama, atidaro (sedimoj vietoj padaryta "bagazine")-o ten prisysiojus... Triusikeliai sausi, vadinasi kol as lauke buvau ji samoningai taip padare Paslepiau ta masina, kad nepradetu pastoviai taip daryt
Atejo "vasara" - pradejo kraujas lietis laisvai Po savaitgalio keliai, kojos pas abu nubalnoti, dar vakar nustume turbut Rytis ja nuo lovos, tai atejo rekdama kraujais is burnos pasruvus- dvi skyles liezuvyje, barzda nubrozdinta... Vienu zodziu...
labukas
p.ieva smagu skaityt,kad situacija gereja panele tavo tai kaip tikra damacka miega
mudra grazus darbelis, itariu daug kantrybes pareikalavo
as va sedziu ir mastau,kad reiktu prie juros nueit su mazium..dickis darziuke, kai nuvezem ir kovinukas labai pasilikt norejo galeciau bandyt jau vest, bet kazkaip vasara kai sujungtos grupes nesinori..ir siaip ten kieme vienam pastoviai, o cia kol nedirbu ir parkas ir jura..nzn nzn..
p.ieva smagu skaityt,kad situacija gereja panele tavo tai kaip tikra damacka miega
mudra grazus darbelis, itariu daug kantrybes pareikalavo
as va sedziu ir mastau,kad reiktu prie juros nueit su mazium..dickis darziuke, kai nuvezem ir kovinukas labai pasilikt norejo galeciau bandyt jau vest, bet kazkaip vasara kai sujungtos grupes nesinori..ir siaip ten kieme vienam pastoviai, o cia kol nedirbu ir parkas ir jura..nzn nzn..
Shliopke, pervargai gal nuo darbų ? Lai greičiau energijos ir nuotaikų gerų atsiranda
oi geras , maniskis lygiai tą patį ketino padaryt , tik prie manęs, nusimovė kelnes, atsisėdo ir juokias, neva stena, tai akivaizdu, kad supranta, kad negerai, sudraudžiau, daugiau nebandė, bet..
nu nu nu tau , čia tikrai darbas, be reikalo kuklinies
............
miego trūkumas ir kojos sunkios, vakar daaaaaaug vaikščiojau ..
QUOTE(P.ieva @ 2012 05 21, 13:55)
Pradejo nesamones daryt - siandien ateinu klausiu ar nori sysiu? O ji be zodziu man atnesa masina pasispiriama, atidaro (sedimoj vietoj padaryta "bagazine")-o ten prisysiojus...
oi geras , maniskis lygiai tą patį ketino padaryt , tik prie manęs, nusimovė kelnes, atsisėdo ir juokias, neva stena, tai akivaizdu, kad supranta, kad negerai, sudraudžiau, daugiau nebandė, bet..
QUOTE(Mudra @ 2012 05 21, 15:45)
Atsiprasau, kad tersiu tema savo ale ,,darbais''
nu nu nu tau , čia tikrai darbas, be reikalo kuklinies
............
Sveikos
nu ir karsta net i lauka nesinori eit. Faina prie kokio ezeriuko butu pasedet pavesy, ale gi nenulaikysiu mazojo, kad i vandeni nepultu . Taigi sedim namie ir i lauka lysim tik vakare
fainulka
mes tai siandien atsikelem puse desimtos ir siaip daznai miegam iki 10 val su mazuoju, jatus kaip gerai, bijau net pagalvot apie kasdieni kelimasi 6 ryto, kas man greituoju laiku gresia
Mudra, auksaranke tu. As vis ziuriu ziuriu i tavo darbus, galvoju is kur tiek kantrybes. As tai ir nemoku, bet ir noro nelabai turiu tokiem dalykam
nu ir karsta net i lauka nesinori eit. Faina prie kokio ezeriuko butu pasedet pavesy, ale gi nenulaikysiu mazojo, kad i vandeni nepultu . Taigi sedim namie ir i lauka lysim tik vakare
QUOTE(P.ieva @ 2012 05 21, 15:11)
Sakiau, parasysiu posta ir eisiu migdyti-nespejau , pati uzmigo "skaitydama" ir dar kokioj pozoj
Beliko tik nunesti i lova
Beliko tik nunesti i lova
fainulka
QUOTE(LT saulele @ 2012 05 22, 10:10)
mes tai siandien atsikelem puse desimtos ir siaip daznai miegam iki 10 val su mazuoju, jatus kaip gerai, bijau net pagalvot apie kasdieni kelimasi 6 ryto, kas man greituoju laiku gresia
Mudra, auksaranke tu. As vis ziuriu ziuriu i tavo darbus, galvoju is kur tiek kantrybes. As tai ir nemoku, bet ir noro nelabai turiu tokiem dalykam
laba
Rasa, megaukis ilgais miegais, megaukis, nes paskui tik geruos prisiminimuos miegai ilgi liks
Jo, siluma tai neispasakyta, ryte 9 i darba atidrozus buvo galima isvirt
Mano mazojo, kaip ir minejo Pieva, visos alkunes, keliai nuarti tik uzdejau sortukus ir trumpas rankoves, nusiare iki krauju taskymosi
O as seja vis uzsiimu, drauge padovanojo grazia hortenzija, reiks kazkur ikonponuot. Dar melisu nusipirkau, reiks ikist kur nors. Siltnamyje 50 papriku ir 65 pomidorai , agurkai irgi jau iskiso savo nosis is po zemiu, tada keliaus i lauka su moliugais, zirniai irgi jau dygsta.
Vat, kokia mano ``uke``
Vakare pas kaimynus varom pasisedet, uzkviete.
Rasa, megaukis ilgais miegais, megaukis, nes paskui tik geruos prisiminimuos miegai ilgi liks
Jo, siluma tai neispasakyta, ryte 9 i darba atidrozus buvo galima isvirt
Mano mazojo, kaip ir minejo Pieva, visos alkunes, keliai nuarti tik uzdejau sortukus ir trumpas rankoves, nusiare iki krauju taskymosi
O as seja vis uzsiimu, drauge padovanojo grazia hortenzija, reiks kazkur ikonponuot. Dar melisu nusipirkau, reiks ikist kur nors. Siltnamyje 50 papriku ir 65 pomidorai , agurkai irgi jau iskiso savo nosis is po zemiu, tada keliaus i lauka su moliugais, zirniai irgi jau dygsta.
Vat, kokia mano ``uke``
Vakare pas kaimynus varom pasisedet, uzkviete.
QUOTE(*AJR* @ 2012 05 22, 09:38)
nuodeme butu neiti! Jetau kad man dabar jura, kopos, smelis butu ranka pasiekiama... ech.
Prasivezinom mieste kelias valandas mudvi- taip gera masinoj, nesinori nei i lauka islipt, nei i namus eit. Reikia gal iki tos juros vaziuot - trumpam, nes vien tolimesne kelione "atgaivintu" Kad tik "neprisigaivintume" su tom kondiskem, proto ribose naudojam.
QUOTE(LT saulele @ 2012 05 22, 10:10)
cirkininkai
QUOTE(Ra$a @ 2012 05 22, 12:17)
fainulka
QUOTE(Shliopke @ 2012 05 22, 15:14)
Vat, kokia mano ``uke``
Vat, kokia mano ``uke``
Apie uki pakalbam :
O vaikyti! tai kokio dydzio tavo siltnamis? Pas mane tada juokuciai pernai 6 agurkai ir ~30 pomidoru aukstaugiu sugrudus buvau- tai ir paciai sunku pralist buvo ir pomidoru per akis. Prisidariau sulciu, prisivakavau ir pridalinau dar kiek. Siemet pasodinau erdviai 16 pomidoru ir 10 agurku siltnamyje:) Pakrasciuose dar yra krapu, salotu, laisku. Jei bus kaip pernai derlius-pakaks. Eisiu vakare parisineti, nes jau svyrduliuoja
Su paprikom man nesiseke pernai. Palikau lopineli ir siemet, bet kazkaip vis nenusiperku daigu. Sejau, nedygo- nesusisneku as su jom zodziu.
O dabar tai labai laukiu braaaskiu. Zydi graziai, nemazai turetu buti uogu siemet
QUOTE(P.ieva @ 2012 05 22, 14:37)
Apie uki pakalbam :
O vaikyti! tai kokio dydzio tavo siltnamis? Pas mane tada juokuciai pernai 6 agurkai ir ~30 pomidoru aukstaugiu sugrudus buvau- tai ir paciai sunku pralist buvo ir pomidoru per akis. Prisidariau sulciu, prisivakavau ir pridalinau dar kiek. Siemet pasodinau erdviai 16 pomidoru ir 10 agurku siltnamyje:) Pakrasciuose dar yra krapu, salotu, laisku. Jei bus kaip pernai derlius-pakaks. Eisiu vakare parisineti, nes jau svyrduliuoja
Su paprikom man nesiseke pernai. Palikau lopineli ir siemet, bet kazkaip vis nenusiperku daigu. Sejau, nedygo- nesusisneku as su jom zodziu.
O dabar tai labai laukiu braaaskiu. Zydi graziai, nemazai turetu buti uogu siemet [/size]
O dabar tai labai laukiu braaaskiu. Zydi graziai, nemazai turetu buti uogu siemet [/size]
na, nera jis jau toks didelis, 6 metrai ant 3,5 gal.
Tai MB ir dar buirba, kad jam papriku mazai 50 , sakau su galva tau negerai. Mano pomidoru liko dar daug daigu, *****, niekam nereikia, o tokius grazius ismest gaila niekam nereikia?
Siltnamyje ir as pasejau ridikeliu ir salotu, ridikeliai su salotom dygsta, tada svoguniuku laiskais siltnamy, gvazdikeliu pasejau, tada pikiuosiu i lauka, porus ir pasejau, pikiuosiu i lauka. O ezytese sejau lapnius burokelius, morkyciu biskuti, svogunu 3 rusiu, mairuno, sparaginiu, zirniu, rabarbaru, ropiu, ridiku, visko po biski, tada ramuneliu vaistiniu, melisu, spinatu, rukolos, nu beveik viska musiau suvardinau zemuogeliu dar beusiu, medetku. Siltnamyje ilgavaisiqai agurkai bus 3, palikau vietos. Vot kiek Is pomidoru labai adziku darau as , sultis, kaimynka neturi duosiu, zodziu suvartosim.
oje oje, nu jus ir ukininkes as tai tik megeja- bandytoja. Pasisodinau i siltnami 12 pomidoru, 3 saldzias paprikas, 2 astrias ir 3 agurkus. Vienas neprigijo, du nezinau dar, laukiu... Reiks gal dar nusipirkt ir bandyt O lauke tai labai graziai sudygo salotos, ridikeliai, zirniai. Dar pasisodinau truputi svogunu, burokeliu, sparaginiu pupeliu, spinatu. Nu va toks mano ukis
Ūkininkės , gerai gerai, darysim meetus palei kiekvienos šiltnamį, šviežias salotytes valgysim
Anksti šiandien pabudo maniškiai, tai vėl pėsčiom į mokyklą dičkį lydėjom, atgal irgi parėjom, tai dešimt km. nueita sparčiu žingsniu , "užskaitom" už mankštą, vakare dar pakartosim tą patį ir tie rytiniai Senamiestyje švieži kruasanai , kvapni kava sąžinės negrauš ..
Labas rytas
Anksti šiandien pabudo maniškiai, tai vėl pėsčiom į mokyklą dičkį lydėjom, atgal irgi parėjom, tai dešimt km. nueita sparčiu žingsniu , "užskaitom" už mankštą, vakare dar pakartosim tą patį ir tie rytiniai Senamiestyje švieži kruasanai , kvapni kava sąžinės negrauš ..
Labas rytas
Laba diena,pagaliau vasara ir pas mus net protas kitaip dirba,o tai jau manem,kad vasariniu rubu neprireiks seis metais,nepatikesit,bet jie dar tebera palepeje toks sezonas siemet uk
usisakeme kelione i Tenerife liepos menesiui savaitei tik ir pradejom gailetis,kad ne dviem,nes labai norejome ten nuvykti visada,tai vat ir isauso ta diena kai bilietai kiseneje kaip sakant
aciu mumrikui uz nuoroda viesbucio kas patikrinta daugiavaikes seimos manau abejoti neverta,nes jai be vaiku vaziuotume man pakaktu apartamentu,kuriuose ilsisi pensininkai,nes ilsetis ir tegryztume,o dabar reikia,kad ir jura salia butu ir baseinas mazas negilus tokiems maziems,ir zaidimu aikstele ir ttt uh kaip laukiu
usisakeme kelione i Tenerife liepos menesiui savaitei tik ir pradejom gailetis,kad ne dviem,nes labai norejome ten nuvykti visada,tai vat ir isauso ta diena kai bilietai kiseneje kaip sakant
aciu mumrikui uz nuoroda viesbucio kas patikrinta daugiavaikes seimos manau abejoti neverta,nes jai be vaiku vaziuotume man pakaktu apartamentu,kuriuose ilsisi pensininkai,nes ilsetis ir tegryztume,o dabar reikia,kad ir jura salia butu ir baseinas mazas negilus tokiems maziems,ir zaidimu aikstele ir ttt uh kaip laukiu