Pabuvom su mažuoju desetką dienų Briuselyje, lijo beveik visas dienas

, gerai, kad turbūt kokius penkis kartus jau buvus

ir dažniausiai netrumpai, tai ramiai laiką leidom, nesirūpindami, kas "mieste" nematyto, turistinėse vietose net nebuvau, pabuvom su sesės šeimyna

, palepinta jaučiaus, kai pabusdavau nuo atnešamos kavos su šokoladu

, mažasis migdėsi geriau nei namie, o esant krizei, labai padėdavo maniežo su juo nutempimas į sesės su vyru ir pusseserytės kambarį, kur be mamos nepasišakosi

, pramoko pats užmigt

Lietuviškai nemoka kalbėt dar, tai bent prancūziškų vaikiškų pora žodelių išmoko iš pusseserės

Apie puodukus kalbėjot, tai maniškis sugalvojo ir vakar nusiėmė sauskelnę, šiandien irgi ištisai išmeta į šiukšlinę, kai uždedu, bėgioja pats ant puoduko, na žiūrėsiu, kaip čia bus, vakar pasysiojo ir nutarė išpilt į tualetą, o ten brolis sėdėjo

, tai tam ant kojos

, o šiandien pavyko pora kartų, taip pat pora kartų į kelnes, o blogiausia, kad pakakojo į kelnes, nepasakė, o nuskuodė į WC ir nusimovė, atsisėdo ant puoduko, tai ir jį maudėm, ir viską šveitėm

Nevedžioju aš jo, nes jei siūlau nueit, tada neina, paliksiu saviveiklai

, vis pasakau, kad nepamirštų puoduko, kilimų nėra pas mane, sofų vertingų nėra, tai lai laksto, vakarop mačiau, kad jau pavargo, tai susitarėm, kad nenusiims sauskelnės. Žodžiu, dar pati pradžia mokymosi

.........
Smagu meeto nuotraukėles pamatyt, Rasiukas man įstrigęs miegantis baseine

, ot vaikas moka bet kaip užmigt
Ledinuke, fainas šuo

, vienas iš dviejų, kuriuos ir aš kada nors auginčiau

, vaikams jie tinkami