Sveikutes,
Senokai berasiau, nors visada paskaitineju, kaip jusu kovinukai gyvena, kaip Mumriko gelytes zydi ir visas kitas naujienas
Mes tai jau koki menesiuka vis sirguliuojam, jau atrodo, pasveiksta, ir vel sloga atsiranda, o po jos ir kosuliukas is paskos. Buvom pradeje eit i darziuka po puse dieneles, bet per tas ligas ir dar mano kursus viso labo tris savaiteles tebuvom per du menesius. Tai vaikas vis is naujo ir is naujo pratinasi, bet jau puikiai supranta ryte atejes i grupe, kad jau mama iseis, ir deda iskart i dudas. Po to nurimsta, uzsizaidzia ir viskas gerai buna, kol nereikia prie stalo sest
Jau toks nenuoseda pas mane, ir namuose nesedi vienoj vietoj, o dar isrankus be galo maistui, tai vargas jam ten darziuke...
QUOTE(P.ieva @ 2012 05 07, 12:15)
Prie evvvos kaciuku parodysiu ir as musu dar viena kovinuka (tik jau 2012m
).
Vakar parsivezem
Turbut ir Goda pradesiu pratinti be pampersu buti, nes ar taip , ar taip su skuduru visa diena vaikstau
Labai fainas suniukas, pas mus lygiai tokia pati situacija, uz keliu minuciu laukiu seimynos parsivezant 2 men. kovinuke, sokoladine labradoriuke Miledi
Gimusi vos ne ta pacia diena kaip mano Joris, tik 2 m. veliau
Tai dabar irgi galvoju pradet vaika pratint prie puoduko, nes kaip ir jums, teks su skuduru lakstyt kiaura diena
QUOTE(anileva @ 2012 05 08, 10:21)
Grazuolis Bazas, mane uzvakar labai intensyviai ikalbinejo, kad pirktumem suniuka (rotveileri), visaip kaip ikalbinejo, visko zadejo, o kai nepasidaviau leido net veisle issirinkti (nes man rotveileriai nelabai), myne ant sazines, kad per mamuko diena as visai nedraugiska
bet as stipri, atsilaikiau pries tris monstrus zyzunus
rotveileriukai nelabai man seimyniniai, va labradorai tai kaip tik mums tokiems su mazais vaikuciais
Cia guodziuosi save, nes pirma karta turesiu gyvuna namie
QUOTE(zyzzia @ 2012 05 08, 19:01)
sveikos
zinot kalbant apie atpratinima nuo pampiu tai labai bijojau kad sysios kur papuola kilimas kampas pataline. bet po to nusispjoviau ir paleidinejau su triusikais ir petkelnemis kasdien privarydavo man kalnus vyras pyko burbuliavo kodel vaika be pampio paleidziu. i darzeli ir jame buvom su pampersu tik vakare grizusios nuimdavau ji. buvo visko ir kelnes slapios ir kilimas o ji tokiu nekaltu veideliu sako "Mama fu" ir bega upelis. atsigulem i ligonine ir musu pratimasis nuejo velniop. bet grizus vel emiausi ineciatyvos ir ka kelias dienas vare i kelnias tada jau uzmatydavau kad nori kartais sakydavo fu amzinas mano klausinejimas ar nori sysiu... begdavom ant puoduko kuris yra garbingoj vietoj saliono vyduri
kad visada matytu. ir po kokiu 4 dienu isejom i laukuti be pamperso bet trumpam iki miegelio. vakare dejau pampersa bet grizus nuemus maciau kad jis tuscias. tat metem sita reikala ir vakariniu metu einant i lauka. lauke tik viena karta buvo avarija bet as buvau isimetus kitas kelnytes. pietu miegam irgi ant palutes. ir ka pamperi jau dvi savaites naudojam tik nakties miegui. i darzeli einam irgi be jo. sake jau pradeda prasytis. bet va kaku daro namie ir dazniausiai i triusikelius nors kelis sykius sodinu nes girdziu kad stena. o darzeli nezinau at tiese palute ar deda pampersa. va tokie musu pazanga per dvi savaiteles
Nu saunuoles jus mamkos su tuo atpratinimu... As tai vis atkelinejau ir laukiau siltesniu oru, dabar dar sirguliuojam, tai vel bijau pasaldyt, bet teks ryztis ir ziuret, kas is to gausis. Pasidalinkit, kur atprastukes perkat pigiau....