Įkraunama...
Įkraunama...

Kovinukai, 51 tema

Sveikos,

as jau buvau vaiku darzelio tevu susirinkime. Visokiu naujoviu siemet prigalvoje. Pvz. penktadieniais maista gaminsis patys (aukletojos+vaikai). Sake, kad vaikams labai patinka. Daug visokiu segtuvu (aplankas dainoms, kitas - talentams atskleisti, gimtadieninis ir dar visokiu kitokiu, kuriu jau neatsimenu). Zodziu, austrai megsta tvarka ir archyvavima biggrin.gif
Dar suzinojau, kad paskutiniais darzelio metais (pries iseinant i mokykla), vaikas privalo lankyti darzeli. Zodziu, jei tevai sugalvos savaite paslidineti, tai tures derintis prie vaiko atostogu grafiko.
O siaip viskas gerai. Vaikai sveiki, noriai eina i darzeli.
Atsakyti
sveikos smile.gif

kaip visi kovinukai sauniai auga thumbup.gif dauguma ziuriu jau "darba" dirba - i darzeli eina smile.gif maniskiai abu jau irgi keliauja, kazkaip neblogai visai iprato, galvojau bus sunkiau, aukletoja labai giria koks protingas,kaip valgo, miega, graziai zaidzia ir panasiai, tai esu labai laiminga ir patenkinta..galetu dar ir ligu nebut isvis darzelis rojus butu lotuliukas.gif
siaip jau ir Lietuvos darzeliuose yra tu uzsiemimu, ne tik dainos sokiai, daro ir darbelius visokius ir piesinius ir aukletojos irgi i papkes viska renka smile.gif na bent jau musu darzelyje smile.gif

Maxas tai tikras galiunas, idomu ar kas aplenkes ji yra laugh.gif nors maniskis irgi ne is lengvuju-15kg sveria smile.gif
Atsakyti
Labas.

Mes tai ir i darza keliaujam, praieta sav. sloga buvo, namie sedejom. Tai sia pirma d. baisiai nenorejo, verke, vakar jau geriau, siandien dar geriau, bet tik kita auklyte siandien, jis jau prie kitos priprato, bet jau kaip nors, isivaziuosim gal, o ka daryt.
Man baisiau ism tikro yra kaip maziu reiks 5 sav. palikt, mis musiau tik pusfabrikaciais ir kiausiniene abu doh.gif nebent kazkas pagamins, nes kuo toliau tuo labiau abejoju, kad uzsiims maisto gamyba kaip kad as.

Daug prikaupiau atsargu ziemai,visko primarinavau, prisaldziau, is bado jau nemirsim biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Shliopke @ 2012 09 19, 14:17)
Labas.

Mes tai ir i darza keliaujam, praieta sav. sloga buvo, namie sedejom. Tai sia pirma d. baisiai nenorejo, verke, vakar jau geriau, siandien dar geriau, bet tik kita auklyte siandien, jis jau prie kitos priprato, bet jau kaip nors, isivaziuosim gal, o ka daryt.
Man baisiau ism tikro yra kaip maziu reiks 5 sav. palikt, mis musiau tik pusfabrikaciais ir kiausiniene abu  doh.gif nebent kazkas pagamins, nes kuo toliau tuo labiau abejoju, kad uzsiims maisto gamyba kaip kad as.

Daug prikaupiau atsargu ziemai,visko primarinavau, prisaldziau, is bado jau nemirsim  biggrin.gif

o kur tu susiruosei 5 savaitems?
Atsakyti
QUOTE(Atenyte @ 2012 09 19, 13:23)
o kur tu susiruosei 5 savaitems?

keisiu darba ir isvaziuoju komandiruoten i Stockholma 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Shliopke @ 2012 09 19, 17:46)
keisiu darba ir isvaziuoju komandiruoten i Stockholma  4u.gif

eina sau, net 5 savaites doh.gif Sveikinu su nauju darbu. Zinau, kad tau skandinavija labai patinka mirksiukas.gif
Atsakyti
Laba vakara

Mano panele daug kalba... miega dar nakti su pampiu doh.gif doh.gif Brolis ir toliau valdo.... antras po manes... rolleyes.gif i darzeli pakolkas neina, nes sirguliuoja... vis nesibaigianti sloga... doh.gif
Kas dar naujo... g.gif biski cia neplanuoto streso turim... labai nervinuosi del vaiku... kaip jie pasikeitimus isgyvens... bet kaip nors su vaikais sugalvosim rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Atenyte @ 2012 09 19, 17:17)
eina sau, net 5 savaites  doh.gif Sveikinu su nauju darbu. Zinau, kad tau skandinavija labai patinka  mirksiukas.gif

manai man ne daug, 5 sav doh.gif , kokios 2 tai neilgu butu..tai ir kabesim ant skypo vakarais. Mastem kad vyras su vaiku atskristu tame tarpe, bet paskui tik vaika dar labiau inervuosim, pamatys mama ir vel nebus, sakem gal geriau nereikia..kita kart vaziuosim jau visi kartu, kai kokia kelione suplanuosim.
Aciu 4u.gif Is tikro darbo specifika panasi, tik dabar patrauksiu i finansine sriti, SEB biggrin.gif O turesiu ka ten veikt, kolegu like nemazai, draugu, shopinsimes biggrin.gif

QUOTE(kumpiene @ 2012 09 19, 19:25)
Laba vakara

Mano panele daug kalba... miega dar nakti su pampiu  doh.gif  doh.gif  Brolis ir toliau valdo.... antras po manes...  rolleyes.gif i darzeli pakolkas neina, nes sirguliuoja... vis nesibaigianti sloga...  doh.gif
Kas dar naujo...  g.gif biski cia neplanuoto streso turim... labai nervinuosi del vaiku... kaip jie pasikeitimus isgyvens... bet kaip nors su vaikais sugalvosim  rolleyes.gif

kokios cia permainos, nebent skyrybos fui... g.gif
As nakti pampi irgi dedu, nors jau baigiu sutrint, vis atsikelia sausas, bet del saugumo, nes pagrinde miega su mumis, privarys lova iki ausu, jei vdrug ka.
Musu vakar po darzes apsiveme doh.gif neujo anksti gult..siandien jau lyg ir OK. Sakau gal ir stresas, gal ir kas, maistas nepatiko, bala zino...
Atsakyti
QUOTE(Shliopke @ 2012 09 20, 15:42)
*kokios cia permainos, nebent skyrybos fui... g.gif
As nakti pampi irgi dedu, nors jau baigiu sutrint, vis atsikelia sausas, bet del saugumo, nes pagrinde miega su mumis, privarys lova iki ausu, jei vdrug ka.
Musu vakar po darzes apsiveme  doh.gif  neujo anksti gult..siandien jau lyg ir OK. Sakau gal ir stresas, gal ir kas, maistas nepatiko, bala zino...

*jep
Mes ir miegam kartu... tai man ir baisiai lovos gaila... o dar kai pirkta pries metus doh.gif
Sveikatytes 4u.gif tavo pilieciui
Atsakyti
QUOTE(kumpiene @ 2012 09 20, 15:02)
*jep
Mes ir miegam kartu... tai man ir baisiai lovos gaila... o dar kai pirkta pries metus  doh.gif
Sveikatytes  4u.gif tavo pilieciui

4u.gif 4u.gif stiprybes tau. Tikiuosi, rasit geriausia sprendima vaiku atzvilgiu 4u.gif ir savo, kas be ko. Laikykis 4u.gif
Kiti kalba, oioi, kaip cia, toks didelis ir miegat kartu, sakau nemiegosim iki 18 metu tai tikrai, bet dabar, kai isejau i darba, ypac man smagu kai vaikas miega salia, nors kiek laiko kartu praleidziam..apsikabinu, taip gera, ramu..
Sakau reikia visad maziau kitu ziureti, savo sirdim vadovautis, ta dazniausiai zino geriausia sprendimo buda 4u.gif
Kaip atpratus darbe sedet, subine visa uztirpus doh.gif blush2.gif net pagalvyte pasidejau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kumpiene @ 2012 09 20, 16:02)

Stiprybės, stiprybės ir dar kartą stiprybės - kad juodasis dryžis kuo greičiau pereitų į platų baltą ir šios dienos sunkios akimirkos kuo greičiau užsimirštų mirksiukas.gif

QUOTE(Shliopke @ 2012 09 20, 16:28)
ypac man smagu kai vaikas miega salia, nors kiek laiko kartu praleidziam..apsikabinu, taip gera, ramu..
Sakau reikia visad maziau kitu ziureti, savo sirdim vadovautis, ta dazniausiai zino geriausia sprendimo buda 4u.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif Mūsiškis miega savo lovelėje, bet mūsų kambaryje ir man didžiulis džiaugsmas kai savaitgalį ryte jis tykiai perlipa pas mus į lovą ir dar tykiau užmiega man pašonėj. Vat tokios akimirkos yra tikri gyvenimo perliukai. Ir kai atsibudusi dar kurį laiką galiu pažiūrėt į miegantį "lėliuką" ir suprast koks jis vis gi nebe lėliukas biggrin.gif

Dėl darželio, tai pas mus irgi būna visokiausių darbelių, užsiėmimų, o taip vadinamo portfolio kaupimas man rodos jau yra absoliučiai įprastas darželiuose n metų (aš galiu spręst tik pagal Arną, nes iki tol nesidomėjau - kai jis baigė darželį gavom didžiulį segtuvą su atliktomis pratybomis, darbeliais ir pan.)

O didžiausias džiaugsmas, kad pasirodo naujame darželyje baseinas ne tik veikia, bet vaikai į jį vaikščios du kartus per savaitę, yra ir plaukimo trenerė, kuri mokys vaikus plaukti thumbup.gif Ryčiui užsiėmimai prasideda jau nuo kitos savaitės, o Mantui nuo sausio 4u.gif
Atsakyti

didžioji dalis šios vasaros derliaus (dar keletą gražuoliukų ir visai ne mažuliukų prieš savaitę nuskynėm ir rūsin sunešėm) - su tokiom atsargom (šiuo kartu buvo penki pilni karučiai su viršum) žiemos visai nebijom smile.gif
user posted image
Atsakyti