Laba!
Pirmiausia sveikinimai Eglu ir Dolphinei susilaukus mazyliu . Kantrybes linkiu . Daug
(jei neprireiks, tai grazinkit Nes as jauciu trukuma )
As mama-ragana . Dickis jau vel eina i darzeli nuo rugpjucio po atostogu. Nuo 9 iki 16 val. pabuna. Yra kas vercia akis - kaip as vasara, pati budama namie, "isgrudu" vaika i tremti ... Dzin jiems, kad tas vaikas noriai ten eina dabar, valgo mesa, sriubas darzelyje, miega pietu beveik 2 val, issiduksta su bendraamziais ir t.t. Geriau aisku namie sedetu prie teliko ar kompo, valgytu tik sumustinius, koldumus, varskecius ir blynus, nemiegotu pietu, pestusi su sese nuo ryto iki vakaro... Bet butu salia mamos kiaura para. Gerai, kai ju (vercianciu akis)vaikai turi mociutes, senelius pas kuriuos isvezti vaikai savaitgaliui ar savaitei nesiskaito, kad yra tremtyje. Juk savi! O jau 7 val per diena be mamos ( dar is kuriu 2 pramiega), tai tremtis. Nesigilina niekas, nu bet tiek to- tebunie as ragana
Tai dabar busiu dar didesne , nes ir mazaja isleisiu nuo rugsejo, nors dar kolkas nedirbsiu . 6 metus gyvenau kitokiu ritmu - dabar truputi pasiimsiu atostogu. Tik truputi.
Susideliojo viskas nerealiai pagal mano plana : visu pirma, kad Goda pakliuvo i Rycio darzeli .Rycio grupe skyla, jungsis su kita- gaila buvo, kad nebebus tos fainos aukletojos, nezinioj buvom kas paklius... Bet geriau ir negalejo buti - Rycio pagrindine aukletoja bus mano drauges mama, o Godos - Rycio aukletoja . Super. Tik aisku artejant tam laikui, Goda rodo jau ozius. Bus rekimo pradzioj paliekant. Bet dabar jau turiu patirties, nenusileisiu. Bandem pora kart palikti lauke tai aukletojai, kol Rycio ejau i grupe-tai nepasiliko, nepaleido mano rankos. Bet tik pamate drauge salia zaidziancia, isejo dar Rytis- tai sava tada, nejo istempti . Zodziu, pradzioj pareks tikrai, bet manau, kad patiks ir jai (Rytis liepos gale jau pats pradejo klausineti, kada eisim i darzeli, nes pasiilgo). Plius brolio grupe salia, dar 2 jos drauges lanko ta pati darzeli, aukletojos nesvetimos. Nusiteikus optimistiskai kolkas .
tiesa, dar keletas vasaros foto
Uzbegu trumpam
Atostogaujam intensyviai. Parlekem sian nuo juros, ryt vel islekiam i sodyba. Zodziu, tik issiskalbt namo beuzsukam O dar salia atostogu reikia didziaja i mokykla suruost. Jeeetus kaip kinkos dreba. Man zinoma koki simtakart labiau negu paciai pirmokei
Mazojo i darza dar neleisim, nors jau galetume - kazkada seniai pridavem prasyma nuo 2013, sia pavasari buvau sugalvojusi perrasyti, bet tada kaip tik tvarka keitesi, visus prasymus 2012-iems i savivaldybe pridave, zodziu ilga istorija. Aisku, del 2013 jau nieko nebeaisku. Aisku, kad reikes per nauja jau savivaldybej prasyma pildyt arba internetu, jeigu paleis ta sistema. Tai sakiau, per naujaka tik isgeriu sampes, paziuriu fejerverjkus ir sedu prie kompo maziaus i darza registruoti
Sveikinimai mamytems
P.ieva, puikiai tave suprantu ir nesu linkusi akiu vartyti Cia kiekvieno is tevu reikalas - kas kaip ismano, tas taip verciasi... Vis tiek kiekvienas pagal turimas galimybes renkasi savo vaikui geriausia varianta.
Atostogaujam intensyviai. Parlekem sian nuo juros, ryt vel islekiam i sodyba. Zodziu, tik issiskalbt namo beuzsukam O dar salia atostogu reikia didziaja i mokykla suruost. Jeeetus kaip kinkos dreba. Man zinoma koki simtakart labiau negu paciai pirmokei
Mazojo i darza dar neleisim, nors jau galetume - kazkada seniai pridavem prasyma nuo 2013, sia pavasari buvau sugalvojusi perrasyti, bet tada kaip tik tvarka keitesi, visus prasymus 2012-iems i savivaldybe pridave, zodziu ilga istorija. Aisku, del 2013 jau nieko nebeaisku. Aisku, kad reikes per nauja jau savivaldybej prasyma pildyt arba internetu, jeigu paleis ta sistema. Tai sakiau, per naujaka tik isgeriu sampes, paziuriu fejerverjkus ir sedu prie kompo maziaus i darza registruoti
Sveikinimai mamytems
P.ieva, puikiai tave suprantu ir nesu linkusi akiu vartyti Cia kiekvieno is tevu reikalas - kas kaip ismano, tas taip verciasi... Vis tiek kiekvienas pagal turimas galimybes renkasi savo vaikui geriausia varianta.
QUOTE(Iovi @ 2012 08 24, 00:08)
As ir taip manau, kad tai kiekvieno reikalas.
Nesakau, kad blogai palikti seneliams-atvirksciai, saunu, noreciau ir as tureti tokia galimybe. Bet galetu zmones pries pamokslaujant pasigilinti i situacijas arba bent paklausti kodel?, o ne tokiam stiliuj: "Labas. Vedi vaika vasara i darzeli? Taigi pati namie buni, nedirbi... Nu kaip idomiai tu cia... "
Dzin aisku, tegu sneka.
Geru likusiu atostogu
Buvom TA pries darzeli . Turi antsvorio panele
17kg ir 96cm
Brolis tik 1 kg sunkenis ir 17 cm aukstesnis... Ir beveik 3 metais vyresnis
QUOTE(P.ieva @ 2012 08 23, 19:06)
tiesa, dar keletas vasaros foto
grazuole mergina tik atrodo labai pasviesejusi
o del darzo as irgi vesciau vistiek, net jei ir nieko neveikciau Kazkaip laiko sau irgi reikia
QUOTE(P.ieva @ 2012 08 24, 10:05)
[size=1]
17kg ir 96cm
17kg ir 96cm
nu jo, nemaza mergina mano busima pirmoke tiek pat sveria, tik ugio dar plius 20 cm
Labukas
Senai bebuvau , neturiu kada, jei atvirai ...
Antra sav. kaip atostogauju, nieko ipatino neveikiam, beods, tai sen, tai ten su mazium palekiam, kita sav. jau i darza pratinsiu, auklyte paleidau praeita sav. oi asaru pakalne buvo abiem ...as ir net zliumbiau is salies ziuredama, l.prisiriso vienas prie kito. Bet aukyte zadejo atlekt, jei l. reikalas bus dar ir jei darbo iki to pastovaus neras.
Pas mane asmeniskai pokyciai, keiciu darba nuo Spalio ir iskart isvarau i komandiruote i Stokholma 5 sav. MB teks su mazium draugauti ta laika, planuojat kad jie aplankys mane vidury to laiko.
Dabartiniam darbe uzkniso juodai kruvio krovimas uz aciu, kai pasakiau, kad iseinu, kai jau sutarti pasirasiau naujajam darbe, tada akis ispute, nu kodel gi ar tik del algos ar siaip del ko, jei del algos, tai keliam tiek ir aniek, nu naa... manau, kur jus anksciau buvot??? Sugebeo per tuos 5 men uzkrauti 3 klientus + ir nieko, kai iseinu, susimasto.
Ilgai svarsciau, ar iseit. Nutariau, kad verta. Del geresniu salygu, atlyginimo, pareigu pakeitimo ir t.t. jauciuosi visai neblogai,man tos 5 sav. bus kaip atostogos , pliusas didelis kad dabartinis ir busimas darbas vienas salia kito. Maziaus pasiilgiu juodai, bet isgyvensim, vyrai ismoks gyventi savarankiskai.
LT saulele, ziauriai tu kieta moteris!!!! Sekmes tau kuo dideliausios tenais!!!!
Visoms geros likusios vasaros savaites, sauletu dienu, geru nuotaiku!
Senai bebuvau , neturiu kada, jei atvirai ...
Antra sav. kaip atostogauju, nieko ipatino neveikiam, beods, tai sen, tai ten su mazium palekiam, kita sav. jau i darza pratinsiu, auklyte paleidau praeita sav. oi asaru pakalne buvo abiem ...as ir net zliumbiau is salies ziuredama, l.prisiriso vienas prie kito. Bet aukyte zadejo atlekt, jei l. reikalas bus dar ir jei darbo iki to pastovaus neras.
Pas mane asmeniskai pokyciai, keiciu darba nuo Spalio ir iskart isvarau i komandiruote i Stokholma 5 sav. MB teks su mazium draugauti ta laika, planuojat kad jie aplankys mane vidury to laiko.
Dabartiniam darbe uzkniso juodai kruvio krovimas uz aciu, kai pasakiau, kad iseinu, kai jau sutarti pasirasiau naujajam darbe, tada akis ispute, nu kodel gi ar tik del algos ar siaip del ko, jei del algos, tai keliam tiek ir aniek, nu naa... manau, kur jus anksciau buvot??? Sugebeo per tuos 5 men uzkrauti 3 klientus + ir nieko, kai iseinu, susimasto.
Ilgai svarsciau, ar iseit. Nutariau, kad verta. Del geresniu salygu, atlyginimo, pareigu pakeitimo ir t.t. jauciuosi visai neblogai,man tos 5 sav. bus kaip atostogos , pliusas didelis kad dabartinis ir busimas darbas vienas salia kito. Maziaus pasiilgiu juodai, bet isgyvensim, vyrai ismoks gyventi savarankiskai.
LT saulele, ziauriai tu kieta moteris!!!! Sekmes tau kuo dideliausios tenais!!!!
Visoms geros likusios vasaros savaites, sauletu dienu, geru nuotaiku!
oho auksta pabele, o kkie bendraamziu berniuku ugiai ir svoriai pasigirkit
mes buvom pries men. pas gyd, tai ugis 92 svoris 13 kg
mes buvom pries men. pas gyd, tai ugis 92 svoris 13 kg
labutukas,
prieš darželį pasvėrėm ir pamatavom visą savo trijulę, tai Manto svoris 14kg, o ūgis 101cm
Kažkokių ypatingų naujienų mūsų fronte nėra - visi sveiki ir gyvi Ir keliavom, ir pramogavom, ir darbavomės, per vasarą du bičių avilius "užgyvenom", o tiksliau įgyvendinom senelio svajonę, kad perimtume šeimos tradiciją laikyti bites Jau ir pirmą medaus kibiriuką išsukom, tai visi buvom bais laimingi
Ir aišku nieko naujo, kad gėlynuose kapstydavaus radusi bent menkiausią minutę - meilė gelėms ne tik kad nemažėja, bet net progresuoja
Deja atostogos turi tendenciją baigtis. Bernaičiams ir man baigiasi Bonifacijaus atostogos, o vyrui baigėsi jau prieš savaitę. Aš jau nuo šio pirmadienio darbuojuos, o bernužėliai nuo pirmadienio žingsniuoja "į mokslus" - kas mokyklon, kas darželin
prieš darželį pasvėrėm ir pamatavom visą savo trijulę, tai Manto svoris 14kg, o ūgis 101cm
Kažkokių ypatingų naujienų mūsų fronte nėra - visi sveiki ir gyvi Ir keliavom, ir pramogavom, ir darbavomės, per vasarą du bičių avilius "užgyvenom", o tiksliau įgyvendinom senelio svajonę, kad perimtume šeimos tradiciją laikyti bites Jau ir pirmą medaus kibiriuką išsukom, tai visi buvom bais laimingi
Ir aišku nieko naujo, kad gėlynuose kapstydavaus radusi bent menkiausią minutę - meilė gelėms ne tik kad nemažėja, bet net progresuoja
Deja atostogos turi tendenciją baigtis. Bernaičiams ir man baigiasi Bonifacijaus atostogos, o vyrui baigėsi jau prieš savaitę. Aš jau nuo šio pirmadienio darbuojuos, o bernužėliai nuo pirmadienio žingsniuoja "į mokslus" - kas mokyklon, kas darželin
oho, tai mes jau cia prie mazuju skaitomes, na greit kovinuku mamos dar pasidalinkit ugiais ir svoriais , net idomu pasidare
tiksliai pasakysiu tik 14 diena ismatavimus. bet namu salygom tai 95 cm ir 14 kg yra ka panesti kai atsisako eiti ir mano nugarai amen.
is musu fronto irgi nieko naujo einam i darzeli. kalbeti lietuviskai irgi nemadinga tas mane jau i nevilti varo, kaip ir neismiegojimas visos nakties. oziuku pilna subine jr kartais nebezinau ka ir daryti su ja.
pasirodom
is musu fronto irgi nieko naujo einam i darzeli. kalbeti lietuviskai irgi nemadinga tas mane jau i nevilti varo, kaip ir neismiegojimas visos nakties. oziuku pilna subine jr kartais nebezinau ka ir daryti su ja.
pasirodom
uoj kokia panele na mus irgi tos pacios problemos kankina, lietuviskai sneketi pazmirstas reikalas, nors snekam daug ir nesvepluojam, bet tiesiog tariam arba zodzius susigalvojam kaip patogiau
Sveikos,
100 metu cia nesilankiau
Atejau pagirti savo panele. Siandien pirma diena vedziau i darzeli, tai visa laiminga nubego i grupe zaisti Tereikejo tik batus perauti ir ate pasakyti. Didysis brolis liko namie, nes netiketai uzkilo tempa O kai vedziausi namo, tai dar nelabai patenkinta isejo, nes norejo likti
100 metu cia nesilankiau
Atejau pagirti savo panele. Siandien pirma diena vedziau i darzeli, tai visa laiminga nubego i grupe zaisti Tereikejo tik batus perauti ir ate pasakyti. Didysis brolis liko namie, nes netiketai uzkilo tempa O kai vedziausi namo, tai dar nelabai patenkinta isejo, nes norejo likti