Įkraunama...
Įkraunama...

Kovinukai, 51 tema

QUOTE(Eglu @ 2012 08 17, 16:00)
RAsa..kaip tau pasiseke, kad vaikai turi tokius senelius, kurie leidzia vasara su jais wub.gif ..musiskius vos vos para laiko retais atvejais nori pasaugot, ir tai reik iklabineti doh.gif

deja, deja ne pas senelius. Sese priziurejo Armina ir seses dukra dar. Turim mes dvi bobutes, bet sunkiai vaikus priziuret prisiprasom.

QUOTE(LT saulele @ 2012 08 17, 18:38)
Eglu, ryt skrendu smile.gif Niekaip namų nepabaigiu tvarkyt  doh.gif, iš serijos "pritrūkau dienos"  doh.gif  blush2.gif

4u.gif

Armi savaitgali parsiveziau is kaimo ir vyrutis nuo pirmadienio eina i darzeli. Valstybinio deja negavom, tenka eit i privatu. Ka gi, ziuresim, gal dar ivyks stebuklas ir savivaldybe pasiulys kokia laisva vieta doh.gif
Darzely pasilieka su oziais,rekimais, bet kai uzdarai duris, visos isterikos baigiasi biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos, atostogaujam mes dar vis ax.gif

Eglu, nuoširdžiausi sveikinimai 4u.gif Apie ketvirtą negalvojat, mažu mergaitė wink.gif

Davai apsidarom meeta šią savaitę smile.gif Bo jau ir mumrika stuoj darban iššuoliuos ir tik kelios nedirbančios beliks. Kaip suprantu evvvai netinka pirmadiernis ir trečiadienis, Rasai lygtais tinka antradieniai. tai gal pasiplanuojam kokiam antradieniui ar ketvirtadieniui?
Atsakyti
QUOTE(Cadus @ 2012 08 18, 09:02)
Davai apsidarom meeta šią savaitę smile.gif Bo jau ir mumrika stuoj darban iššuoliuos ir tik kelios nedirbančios beliks. Kaip suprantu evvvai netinka pirmadiernis ir trečiadienis, Rasai lygtais tinka antradieniai. tai gal pasiplanuojam kokiam antradieniui ar ketvirtadieniui?

Aš užžžžžžžžžžžž thumbup.gif Man kol kas tinka ir antradienis, ir ketvirtadienis mirksiukas.gif O jau nuo pirmadienio darban - manyje kovoja dvejopi jausmai - ir namuose gera būt, ir jau darbuotis norisi blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Cadus @ 2012 08 18, 08:02)
Sveikos, atostogaujam mes dar vis  ax.gif

Eglu, nuoširdžiausi sveikinimai  4u.gif Apie ketvirtą negalvojat, mažu mergaitė wink.gif

Aciu uz sveikinimus 4u.gif ..A pati ponicka apie trecia nemastot? biggrin.gif Man gana per akis 3..o be to kur garantijos del lyties? biggrin.gif

Ach kaip smagu jums meetintis bus...mes nuo antradienio 10 dienu isvarom i Palanga..

Mumrikas, isivaizduoju, kaip tau dabar nelengva iskeliauti i darbuka...o jau Manta pradejot pratinti i darzeli?
Atsakyti
QUOTE(Eglu @ 2012 08 18, 19:51)
Mumrikas, isivaizduoju, kaip tau dabar nelengva iskeliauti i darbuka...o jau Manta pradejot pratinti i darzeli?

ne, dar nepradėjom - Mantas į darželį eis nuo rugsėjo pirmos savaitės mirksiukas.gif vyras pasiėmė savaitę atostogų ir pamažu pratinsim - aš per didelė perekšlė ir jaučiu labiau bliaučiau nei Mantas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(mumrikas @ 2012 08 18, 20:06)
ne, dar nepradėjom - Mantas į darželį eis nuo rugsėjo pirmos savaitės mirksiukas.gif  vyras pasiėmė savaitę atostogų ir pamažu pratinsim - aš per didelė perekšlė ir jaučiu labiau bliaučiau nei Mantas doh.gif

Va va ..as irgi is tu, kur labai prisirisa prie vaiku ir stresuoju labiau nei jie..Pauliui mes nuo rugsejo pirmos keiciam darzeli..eis jau nebe antakalnyje, o fabijoniskese i "Sakaleli"..tai vaikis nusiteikes puikiai, o as tai galvoju, kaip cia man nesuskyst biggrin.gif

O Igno dar be pavasario neleisiu, busim kartu namie..
Atsakyti
sveikos, noriu ir as prisijungti prie bendraamziu kampelio, norejau pasiteirauti ar jau leidiat savo mazuosius i darzeli? ar gal dar leisit nuo sio rudenio? kokia jusu patirtis?
Atsakyti
QUOTE(Eglu @ 2012 08 19, 10:51)
Va va ..as irgi is tu, kur labai prisirisa prie vaiku ir stresuoju labiau nei jie..Pauliui mes nuo rugsejo pirmos keiciam darzeli..eis jau nebe antakalnyje, o fabijoniskese i "Sakaleli"..tai vaikis nusiteikes puikiai, o as tai galvoju, kaip cia man nesuskyst biggrin.gif

Rytis irgi darželį keičia - eis į Gilužį Pilaitėje kartu su Mantu. Ir broliams bus smagiau, ir papraščiau vežiot į tą pačią vietą. Dėl Ryčio visai nesijaudinu, nes jis labai greit visur pritampa, tai "aklimatizuosis" per penkias minutes biggrin.gif
Atsakyti
sveikos,

nukeliavom jau smile.gif, einant is parkelio mazius vezime uzmigo, tai naudojuos proga i kompiuterine uzbegt smile.gif Buvom vakar mokykloje, suzinot, kada ateit, ka mazdaug turet, ypac mazam, nes didysis tai isgyvens smile.gif ir pats, o kaip mazasis elgsis iskart visai dienai likes ir dar mokykleleje, tai pamatysiu..

Atsakyti
QUOTE(Eglu @ 2012 08 19, 09:51)

O Igno dar be pavasario neleisiu, busim kartu namie..

Sveikutes:) Sveikinu Eglu su dar vienu vaikiukiu:)
Pasigirsiu ir as turiu suneli 2012-05-18 jau 3 menesiai vyrukui biggrin.gif
O Emilija 2010-03-05 jau visiskai didele atrodo, puikiai sneka daineles dainuoja, pasakas pasakoja. Bet i darzeli dar nelesiu nuo rudens, pabusim namuciuose kartu, tik nzn kaip jus susitvarkot su 3 vaikais, man su 2 dar ziauriai sunku vienai blush2.gif o kai reikia uzsimigdyt doh.gif

Didziausi linkejimai visoms kovinuku mamytems 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes.
Tomawru, sveika prisijungus. Papasakok placiau apie save.
Dolphine, didziausi sveikinimai.
Visiems kovinukams kurie prades lankyt darzelius - sekmes.

O dabar svarbiauaias klausimas: mes ryt susitinkam????? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dolphine @ 2012 08 22, 11:37)
Sveikutes:) Sveikinu Eglu su dar vienu vaikiukiu:)
Pasigirsiu ir as turiu suneli 2012-05-18 jau 3 menesiai vyrukui biggrin.gif
O Emilija 2010-03-05 jau visiskai didele atrodo, puikiai sneka daineles dainuoja, pasakas pasakoja. Bet i darzeli dar nelesiu nuo rudens, pabusim namuciuose kartu, tik nzn kaip jus susitvarkot su 3 vaikais, man su 2 dar ziauriai sunku vienai  blush2.gif  o kai reikia uzsimigdyt  doh.gif
Didziausi linkejimai visoms kovinuku mamytems 4u.gif

kaip man jaukei skamba tokia fraze dar neleisiu namuciuose kartu pabusim wub.gif

na o vaikas vaikui juk nelygus mirksiukas.gif ir bent jau man tai nusiteikimas viska reiskia kai kai kazka reikia daryti eiti ar vaziuoti ir iseities kitos nera buna viskas gerai viska speju ir nesiskundziu,bet tik atsilaisvinu ziurek ir tas ir anas ir nebeisivaizduoji kaip viska spejei biggrin.gif ,o dar kur 3 malonumu akimirkos,as gaunu is 2 vaiku tai jos tos akimirkos atperka visus nemalonius dalykus thumbup.gif

Atsakyti