Įkraunama...
Įkraunama...

Kovinukai, 51 tema

Aciu merginos uz sveikinimus ir palinkejimus 4u.gif
Mes jau nuo sestadienio namie..viskas liuks, tik aisku namu ritmo sistemos jokios..su organizavimu chaosas:)..tai gerai, kad anyta uz vireja ir tvarkytoja pabuna..MB ale atostogose, bet kai statybos, tai nori nenori isvaziuot jam reikia..na zodziu kokio menesio reikes sistemai ivest..nes dar neisivaizduoju, kaip vienai reiktu valgyt pagamint ir pamaitint vaikus, ir apskritai su visa buitim susitvarkyt..
Broliai abu tik buciuoja, glosto mazyli..abu nori panesiot , palaikyt smile.gif
Ignas dabar toks didelis atrodo..toks druckis lyginant su maziuku..baisiai savarankiskas, uzsispyres..abu su Paulium konkuruoja,barasi, pesasi istisai, bet aisku viens be kito negali biggrin.gif
Tai tiek is musu bronto..jauciu kuriam laikui is eterio dingsiu, suprantat kodel.. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Eglu @ 2012 07 20, 16:37)
Labukas 4u.gif

Ateinu su naujienomis is musu fronto..nuo vakar musu seimyna papilde dar vienas mazasis narys:)..vakar 14.06 val. gime Rokas 3580g. 53 cm..cia kaip man, tai labai dickis, nes kovinukas buvo 2990g 49cm:)
Viskas praejo sklandziai, ryt mus turetu israsyti..tai prasides naujas daugevaikes etapas:)..reiks pas Mumrika konsultuotis:)

dideli sveikinimai wub.gif kartojau ir kartosiu, man be galo grazu didele seima wub.gif
Kantrybes, tvirtybes, ramiu naktu ir visa ko geriausio Jusu seimynai! 4u.gif

Labukas visoms mamytems. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shliopke: 23 liepos 2012 - 13:34
Eglu, dideliausi sveikinimai tau 4u.gif Ir daug daug stiprybes 4u.gif
Atsakyti
Aciu mergaites uz sveikinimus 4u.gif

Bandom isivaziuoti..namu sistema ivest:)
Atsakyti
QUOTE(Eglu @ 2012 07 26, 17:27)
Aciu mergaites uz sveikinimus 4u.gif

Bandom isivaziuoti..namu sistema ivest:)

sveikinu labai!
Atsakyti
Sveikos mamules :-)))

Seniausiai besirodzius cia, bet darbai-namai-darbai-namai ir tarp ju turiningi savaitgaliai tiesiog valgo mano laika ir atrodo kad 24 valandu per diena tikrai mazai :DDDD

Musu mazoji visa vasara Klaipedoje pas mociute ... Taip sakant stiprinasi imuniteta smile.gif Laabai jos pasiilgstam, namai tusti .. bet kitos iseites siai dienai neradom... uztat teveliai siek tiek pailsejo ir isistate i savo vezes biggrin.gif ir asmeniniam gyvenime ir bendram galu gale biggrin.gif

Aniuta musu saunuole, jau labai labai dicke pasidarius, jau kaip atvaziuojam po savaites tai ir vaiko neatpazistam. Kalba, sneka, dainas dainuoja ir eilerascius deklamuoja smile.gif Labai aktyvi ir nenusedinti vietoje smile.gif Sneka graziais sakinukais ir jau masto ka sneka smile.gif)) atejo zmoguj suvokimas kas yra kas ...
Su puodu bendraujam labai gerai smile.gif diena jau nebepriisimenu nuo kada pampersu nenesiojam, o nakciai dar uzdedam tik del mamos sofos saugumo biggrin.gif bet atsibunda su tusciu biggrin.gif

Tai tokios naujienos is musu fronto smile.gif

Atsakyti
Sveikutes
Tai atostogaujat visos ar ne? Nera net kada rasyt biggrin.gif
Mes ir gyvenam be vaiku jau kuri laika, bet jau ryt vaziuoju mazojo parsivezt. Pasiilgau wub.gif o dicke dar pabus kaime pora savaiciu.
gal dar koki susitikima pasiorganizuosim kol dar vasara biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Mes klestim kaime biggrin.gif
O kur isvaziuoja LTsaulele?
Atsakyti
LT saulele mėgsta pasiblaškyt po pasaulį smile.gif, visur pašviest biggrin.gif, paieškot "vietos po saule" biggrin.gif

Į Belgiją dabar mirksiukas.gif
Atsakyti
Laimingai 4u.gif
Atsakyti
LT_Saulele, kada isvyksti?..skaiciau temele apie IKEA, maciau, kad issiparduodi...bet nedrisau klaust, ar kartais neisvyksti..smalsumas vos nenuzude, gerai, kad cia pasisakei lotuliukas.gif

RAsa..kaip tau pasiseke, kad vaikai turi tokius senelius, kurie leidzia vasara su jais wub.gif ..musiskius vos vos para laiko retais atvejais nori pasaugot, ir tai reik iklabineti doh.gif
Beje ne vasara..o ruduo, cia pas mus doh.gif ..antradieni isvykstam prie juros, tikiuosi saule dar pagausim biggrin.gif

Labukas visoms 4u.gif

mano dienos bega nesustodamos.,..kartais net i veidrodi nespeju paziureti..yra ka veikti man dabar su 3 kleckais..gal rudeni bus lengviau, kai Paulius bus darzelyje..tada busiu su 2:)..bet lengvo gyvenimo nesitikiu, nes mano kovinuko periodas is "viska as pats"..virto i "Mamyte mamyte mamyte..."... biggrin.gif jis turbut jaucia stresa del mazojo broliuko, tai sokdina mane kaip turi buti..

Paauginsiu savo leliuka mazaji, ir rudeniop busiu pasiruosus meetintis..pazadu, kad jeigu vyks viskas pagal numatyta plana..ir kraustysimes spalio menesi i namuka..tai meeta darysim pas mane name 4u.gif

*APie kovinuka..seniai be pampiu bunam ir miegam..bet pasitaiko dienu ir naktu, kada prisiusiojam..esam labai shustri..viska apsoliuciai kartojam ka dydysis brolis daro ir sako..kartais atrodo, kad ne Igna auginu, o Pauliaus Aida lotuliukas.gif ..snekam daug daug sakiniais ir istorijomis, bet ne viska aiskiai..maistui esam isrankus, bet situacija gereja..
Neseniai gavom zaidima dovanu, su kuriuo galetu prazaisti visa diena..rekomenduoju:)
http://www.elc.co.uk...default,pd.html
Atsakyti
Eglu, ryt skrendu smile.gif Niekaip namų nepabaigiu tvarkyt doh.gif, iš serijos "pritrūkau dienos" doh.gif blush2.gif
Atsakyti