Įkraunama...
Įkraunama...

Kovinukai, 51 tema

QUOTE(mazaaudrute @ 2012 07 15, 22:21)
pas mus toks, kur lt pirkt nezinau, mokejau tik 6 svarus smile.gif

reiks gal paieskot LT irgi turetu but ,maciau ne viena vaikams dangti skirta bet ,kad sulankstomas dar butu nepastebejau g.gif

seniai nerasiau,tai papasakosiu :
Sofia be pampersu visa diena,nakciai dedu ...niekaip neprisiruosiu neperslampamos paklodes nupirkt ar klijuotes kokios ,kad po paklode det..tada ir be pampersu migdysiu . Pas Sofija darzely menuo atostogu ,tai dienas leidziam kartu su ja ,bunam ar sode ar prie pat namu kur tvenkinys yra ,galima maudytis ,degintis ,vaiku aiksteles .

Noreciau prie juros ,bet kad MB per savo atostogas vejaraupiais prasirgo ,kartu su Sofija ir kelione musu i Bulgarija neivyko (rasiau ,kad teko kelialapi parduot ) doh.gif tai dabar jei isieitu rugpjuti istrukt butu labai gerai ,o gali but ,kad ir be juros siais metais liksim unsure.gif

Sofi taipogi plepe didziausia ,hyperaktyvus vaikas ,nenuorama ,o dar reguliuoja visur kas ka turi daryt ,uzsispyrusi be galo ,jei kazko nenori neikalbesiu niekaip schmoll.gif ne ir viskas pas ja. o siap draugiska ,bendraujanti mergaite ,pamato vaikus iskart bega susipazinti ,su suaugusiais irgi bendrauja ,nesvarbu ,kad nepazistami ,prieina pasisveikina ,kruva kalusimu uzduoda,papasakoja apie save lotuliukas.gif

pasivaidenam :
user posted image

user posted image

Atsakyti
QUOTE(liida @ 2012 07 16, 10:12)

mes ir toki turim, tik nesiotis rankinuke man jis perdidelis biggrin.gif o kur sulankstomas, tai delno dydzio pasidaro smile.gif

o oras cia tikrai depresinis doh.gif bet jau uz savaites i Lt, gal vasaros pagaliau pamatysiu rolleyes.gif turesiu proga suknele kokia uzsidet, sijona, skecio su savim tampytis nereiks...
Atsakyti
QUOTE(mazaaudrute @ 2012 07 16, 09:45)
mes ir toki turim, tik nesiotis rankinuke man jis perdidelis biggrin.gif o kur sulankstomas, tai delno dydzio pasidaro smile.gif

o oras cia tikrai depresinis doh.gif bet jau uz savaites i Lt, gal vasaros pagaliau pamatysiu rolleyes.gif turesiu proga suknele kokia uzsidet, sijona, skecio su savim tampytis nereiks...

tai matyt nemadinga rankinuka turi lotuliukas.gif nes dangtis nei didelis nei ka i normalu tasiuka laisvai telpa,o dabar toooooooookias dideles visi nesiojas taii net ir staliukas su kedute tilptu lotuliukas.gif

o depresuotas oras tai man nebaisiausia,man baisu tai,kad neimanoma isgyt jai ne vienas tai kitas kosi snargliuojasi,per valanda kelis kart oras buna pasikeicia nesuprasi nei kaip rengtis doh.gif
Atsakyti
Sveikos
visos labai jau atostogauja, kad beveik nieko neraso smile.gif
As tai ka, dirbu biggrin.gif Si savatgali buvau kaime, tai palikau vaikus pavasarot. Taip tylu dabar gryzus namo. Pabus ten sia savaite, tada vaziuosim prie juros bevek savaitelei rolleyes.gif o paskui kaime vel paliksiu atostogaut smile.gif
Atsakyti
sveikos gyvos prazuvele pasirode. iuriu neblogu dalyku uzrodet su tais sulankstomais danksciais. ka mes pampersa naudojam tik nakciai. buna ivairiai atsikelia padarius arba ne. ir ta pempersa kelias dienas naudojam. kalba pasigirti negalim doh.gif varo savo kalba tiesiok sakiniais eina kad pasakoja o suprasti neina paprasau kad kalbetu lietuviskai bet ne pro kur. is idomesniu zodziu pas ja gam gam - kate neisivaizduoju kodel butent taip. gam yra taip, nors dabar ismoko sakyti mhm. savo vardo nepasako bet uz tai labai gerai moka pasakyt Rojaus varda. is pradziu buvo Ojus dabar jau Ruoja. pasako pavienius zodelius buna kad pasako netycia ir daugiau nepakartos. jau mane i nevilti varo jos nekalbejimas. buvom prie juros ir ten buvo 4 metu berniukas Rejus tai pries paskutinta diena ismoko jo varda Reja bet ir ta jau pamirso. cia su tuo berniuku kur atostogavom. bet man kokie jie panasus cia
user posted image
cia kad nepamirstumet kaip mes atrodom pasivaidensim.
user posted image
savam stiliui ramiai nenusedi 5 min eina lipa griuna toliau lipa. per jos judruma buvom ir galva prasiskelusi bet negiliai tai neveziau niekur uzgijo jau. melynes nespeja sugyti ziurek jau pilna nauju. kerepla ji pas mane. kai atostogavom tai is pradziu visi aiksciojo o po to priprato ir juokesi is jos. sugebejo per visa stubura melyne uzsistatyt ir niekas nepastebejo net asaru nebuvo tik kita diena pamaciau kai perrenginejau. bet kaip sakoma visos zaisdos iki vestuviu uzgys. doh.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
Labukas.

Senai bebuvau, tai ir as uzejau.
Oi, vasaros ir LT nera, bet kaip nors biggrin.gif , vistiek dirbu, tai kad daule sviestu ir butu silta, imtu pavydas lotuliukas.gif , tik nervina eiti i darba su uzdarais batukais, nes koju pirstai sala su basutem blink.gif dienos trumpeja...siaubingai laikas eina.

Mes gerai, Lukas laaabai daug kalba, sasiuvini jo kalbu vedu, tai nespeju zodziu rinkti, moka kose virti, du gaideliai tai jam muse maise, odas nese, meselis kepe lotuliukas.gif niekaip daugiau neiseina. Labai didelis giedorius, sokejas, judrus labai, lekia, bega, pargriuvo cia kadais, net neverkia, tik popi ir viskas, vyriskas. Nakciai tik pampi dedam, automatiskai pats pradejo ant puodo jau pries gera menesi pats sedasi, labai retai dienom avariju buna nebent su kaku. O nakciai kiek dedu pampi, tiek sausas atsikelia, baigiu ta pati viena pampi sutrinti nuo devejimo biggrin.gif
Juokingiausias ivykis paskutiniu dienu, sedi savo masinoj ir sako-Lukas i daba vazevo lotuliukas.gif nes istisai rytais, kai as i darba vaziuoju, sakau ate, mama i darba vaziuoja, tai jau ir vaikas i darbus lekia. Paskutine faina fraze-Mamyte wub.gif saukia..Mylimukas, gazus wub.gif
Darbo daug...galva istinus nuo kruvio informacijos, gerai kad dar vasara, vis maziau..nzn kas bus kai ruduo ateis doh.gif ka tik is apmokymu gryzau, tai oi oi oi.
Pastoviai noriu miego...pavargus vis jauciuos.
Vis darausi vasaros gerybiu ziemai, dabar ciobrelius dziovinu, metu, sulciu spaudziaus visokiu, siemet daug obuoliu bus, tai obuoliu sulciu sakiau pavarysiu pora bidonu biggrin.gif

O siaip lyg ir viskas..turesiu atostogas rugpjucio gale ir rugsejo pirma sav. Tai pratinsiu maziuka i darza, tikiuos viskas bus ok.
Prie juros gal ispuls isvaziuoti, bet siaip atostogoms daug visokiu planu turiu.
Tiek is musu fronto. Pasivaidenau ior dingstu vel nenumatytam terminui biggrin.gif
Atsakyti
Labukas 4u.gif

Ateinu su naujienomis is musu fronto..nuo vakar musu seimyna papilde dar vienas mazasis narys:)..vakar 14.06 val. gime Rokas 3580g. 53 cm..cia kaip man, tai labai dickis, nes kovinukas buvo 2990g 49cm:)
Viskas praejo sklandziai, ryt mus turetu israsyti..tai prasides naujas daugevaikes etapas:)..reiks pas Mumrika konsultuotis:)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eglu: 20 liepos 2012 - 16:38
QUOTE(Eglu @ 2012 07 20, 17:37)
Labukas 4u.gif

Ateinu su naujienomis is musu fronto..nuo vakar musu seimyna papilde dar vienas mazasis narys:)..vakar 14.06 val. gime Rokas 3580g. 53 cm..cia kaip man, tai labai dickis, nes kovinukas buvo 2990g 49cm:)
Viskas praejo sklandziai, ryt mus turetu israsyti..tai prasides naujas daugevaikes etapas:)..reiks pas Mumrika konsultuotis:)

Sveikinimai patys didžiausi - ramių naktų, daug pienelio, kad trečias brolis šaunuolis augtų tvirtas ir sveikas vyras thumbup.gif

ką čia konsultuotis - pati pamatysi, kad trečias vaikas labai greit ir lengvai auga - kiek turim pažįstamų daugiavaikių šeimų visų tokia nuomonė mirksiukas.gif Iš pradžių, kol tik trečią planavom, galvojau, kad juokauja, bet pasirodo tikrų tikriausia tiesa thumbup.gif
Atsakyti
Eglu, sveikinimai jusu seimynai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Eglu @ 2012 07 20, 16:37)
nuo vakar musu seimyna papilde dar vienas mazasis narys:)..vakar 14.06 val. gime Rokas 3580g. 53 cm..

Eglu, sveikinu wub.gif Gražus vardas drinks_cheers.gif rolleyes.gif Sveikatos, lengvo susibendravimo berniukams, tikiu, kad vyresnieji akyse paaugo smile.gif
Atsakyti
Eglu, sveikinimai dideliausi smile.gif*** Aukit sveiki ir stiprus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Eglu @ 2012 07 20, 17:37)
Labukas 4u.gif

Sveikinimai didziausi 4u.gif 4u.gif
Atsakyti