Įkraunama...
Įkraunama...

Kovinukai, 51 tema

QUOTE(Cadus @ 2012 07 02, 13:11)
siūlau ryt ryte nuo kokios 10,30. Susitikti aikstelėje prie įėjimo. Primenu, kad pasivaikščiojimas ten mokamas, suaugusiui 7 lt.

o susitinkam prie pirmo įvažiavimo kur Japoniškas sodelis ar prie antro, pagrindinio?
Atsakyti
QUOTE(evvva @ 2012 07 02, 14:17)
As ryt nuo 13 val. galiu iki Vingio buciau privaziavusi ,o dabar kaip iki Kairenu privaziuot ,be masinos sunkoka  doh.gif

Aš mielai paimčiau, bet vietos mano mašiniuke nebus - važiuosiu pilnu užpildymu, t.y. su visa savo berniokiška trijule biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos
As prisijungsiu su vaikais jei viskas ok. Nes kazkaip
Armiui temperatura vis tai pakyla tai dingsta doh.gif vaziuosim is ryto i poliklinika, tai matysim.
Atsakyti
QUOTE(evvva @ 2012 07 02, 15:17)
Labas ...lyg tai Vingio parke kazkas sake susitikima darysime    g.gif
As ryt nuo 13 val. galiu iki Vingio buciau privaziavusi ,o dabar kaip iki Kairenu privaziuot ,be masinos sunkoka  doh.gif

As irgi be masinos, siandien remontuoti nuvariau, tai bandysiu taxi vaziuoti, tikiuosi taxistas supras kur vezti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mumrikas @ 2012 07 02, 13:37)
o susitinkam prie pirmo įvažiavimo kur Japoniškas sodelis ar prie antro, pagrindinio?

Prie įvažiavimo to pagrindinio.

QUOTE(anileva @ 2012 07 02, 20:35)
As irgi be masinos, siandien remontuoti nuvariau, tai bandysiu taxi vaziuoti, tikiuosi taxistas supras kur vezti smile.gif

Nu vilnieciai tai visi zino ta parka rolleyes.gif Jis yra uz saulėtekio, kiek pavažiuoji ta pagrindine gatve ir prie pat kelio.
Atsakyti
QUOTE(Cadus @ 2012 07 02, 21:48)
Prie įvažiavimo to pagrindinio.
Nu vilnieciai tai visi zino ta parka  rolleyes.gif Jis yra uz saulėtekio, kiek pavažiuoji ta pagrindine gatve ir prie pat kelio.

As nebuvus bet gal rasiu biggrin.gif skambinsiu tau cadus jei ka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ra$a: 03 liepos 2012 - 07:22
As pasuoju..siandien ne ta koja su vaikais is lovos islipom..nieko nespeju..niekas nepadaryta..valgyt nera...visi pikti biggrin.gif ..sekanti karta jauciu man jau teks su trim vaikais varyt i meeta biggrin.gif
Gero pasivaiksciojimo 4u.gif
Atsakyti
Šios dienos mažieji botanikos sodo lankytojai smile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(LT saulele @ 2012 07 03, 19:35)

Atkreipkit dėmesį, kad kaip visad labai daug panelių biggrin.gif

Dėkui visoms už puikiai praleistą laiką - mazgiai buvo ir šilkiniai, ir velnių priėdę, o vyresnėliai mano akim žiūrint buvo idealūs thumbup.gif

Atsakyti
Labuka 4u.gif

Na, kaip smagu,kad galit meetintis, nedirbat mat ponios biggrin.gif
Cadus, jus su Saulele knygas jau pervaret? Drauge noretu Geliu krauja paskaityt, tai prisiminiau jus, kad ten kazkur turetu buti biggrin.gif galeciau atvezti kokiu kitu pakeitimui biggrin.gif

O mes ka, dirbu dirbu..daug ziauriai darbo, daug streso...klientus ant galvos krauna, tuoj nebepanesiu, jau bus 4 vietoj vieno tureto iki dekreto doh.gif
Mazius gerai, su puodu l. draugauja, tik kaku ne visada iseina, nakciai dar dedu pampi, bet ir tai sausas atsikelia, kadais cia vakare daug prigere, tada jau nebeiskente iki ryto, pietu pries miega pasedi ant puodo tai jau nebededam pamio pietusm, zodziu pampius jau nuo sutrynimo ismetu, bet ne nuo pridarymo biggrin.gif daug kalba, l. megsta lauke but, galetu lauke ir gyvent, laksto kaip indenas su kaimynu mergaite biggrin.gif
Man atostogos rugpjuti, sav. rugsejo, kad maziu i darza jau pratint.
Su auklyte sutaria l. gerai, buciuojas, glamonejas, moka muse maise uodas nese lotuliukas.gif L. daug ka atkartoja, ka pasakai, reik jau galvot, ka kalbi, sakes biggrin.gif
Prisiviriau braskiu uogienes, prisisaldziau jau biski, ruosiames ziemai jau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(LT saulele @ 2012 07 03, 17:35)

user posted image

fainuoliai!
Atsakyti
Superiniai kovinukai thumbup.gif
O kur ju mamkos? kur fotosesija?biggrin.gif
Atsakyti