Įkraunama...
Įkraunama...

Kovinukai, 51 tema

QUOTE(anileva @ 2012 06 19, 16:13)
Sveikos, mes tai is pramogu neislipam:) nuvaziavom uzpraeita savaite neplanuotai i Nida, tai Joris maudymosi sezona atidare, grizom, tai vaikai pas mociute i soda keliom dienom buvo isvezti, is ten i sodyba atvaziavom( jei kuri ieskot sodybos, tai galesiu rekomenduoti, nes superine) poilsis nerealus, nuo 8 ryto baseine mirkstam, Martis pradzioj bijojo, sake baseine drakonas yra smile.gif tai vat ryt griztam I vilniu, gal susimatyti kuri norit, nes kita savaitgali vel Nida, tada tik grizim ir uz dienos i Anykscius baidarem plauksim, tada festivalis, nera kada net dirbti. biggrin.gif va prisigyriau kiek:)

labai noriu meetuko, gal kuri susigundysit su manim susitikti?
Sveikinu naujoke istojusia I kovinuku gretas 4u.gif

o tu tiesiog idek nuoroda apie ta sodyba kartais kai ieskai nebuna ko paklausti mirksiukas.gif
Atsakyti
Laba laba.

anileva tik prisigyre ir dingo, man atrodo jai pinigais lyja, dirbt nereikia, tik pramogaut uztenka biggrin.gif

O mes ka, dirbam dirbam doh.gif savaitgali buvom l. gerose vestuvese salia Nemuno vingio sodyboj Birstone, ziauriai patiko, tiek visko prisivalgiau, prisiragavau, kad sakiau dabar savaitei uzteks.
Mazius buvo su auklyte, labai gerai jie draugavo, zodziu be Ages niekur biggrin.gif padaro i puoda-nuolis, Age ziurek, tipo saunuolis Lukas, mama apasikabina, ziurek Age, myliu mama wub.gif biggrin.gif
Tai vat, i puoda jau l. daug darom, retai kada i kelnes varom, tik nakti buna visko dar. Net vaikas skustuka atsinesa ir neva mamai padet bulves skust nori lotuliukas.gif nuo mazu dienu prie darbu.
Jonines kur svesim, nzn,. turbut su kaimynais, sakem sausu saku is misko prisitempsim ir sukursim grandiozini lauza biggrin.gif
I lauka jau issodinau paskutines darzoves is siltnamio, tai buvo patisonai.
Valgom savus ridikelius ir salotas, dabar lauksim jau agurku ir pomidoru biggrin.gif

tai ka, geros dienos visoms!
Atsakyti
QUOTE(Shliopke @ 2012 06 20, 10:25)
dirbt nereikia, tik pramogaut uztenka biggrin.gif

žinai, kaip sakoma, kad daryk tai, ką mėgsti ir nereiks dirbti nei vienos dienos smile.gif, tai jaučiu, kad ir Anileva "savo rogėse" šitam darbe smile.gif

Fainas planas dėl Joninių, su kaimynais drinks_cheers.gif, ypač, kai teritorijos pas jus tikrai tam tinkamos, yra kur ax.gif

O aš ką, ką aš, aš ką?.. Namus tebešveičiu, vaikai tebeverčia, vėl šveičiu, mėtau "turtus", laisvinu erdves, pavėluotas pavasarinis švarinimąsis lotuliukas.gif
Atsakyti
laba mirksiukas.gif

QUOTE(LT saulele @ 2012 06 20, 20:16)
O aš ką, ką aš, aš ką?..  Namus tebešveičiu, vaikai tebeverčia, vėl šveičiu, mėtau "turtus", laisvinu erdves, pavėluotas pavasarinis švarinimąsis  lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif tokia pati kasdienybe biggrin.gif

o as pasisakysiu, kad pas mus atejo toks metas, lyg Atenyte apie tai rase, kad galiu su Greta susitart ir islekt ja palikus trumpam. Tai va, rytais kai vedu Kaju i mokykla, uztrunku apie kokia 10-15 min ir palieku ja su pusryciais ir filmukais, pasako man "iki, bye, ateee, geit pasimatysim", pamojuoja, kai griztu - ramiai sau valgo "ooo mama tu jau glizai, tu tokia geita". na zodziu net pati kazkaip jau nenori eit, o sako "tu nuvesk boli, o as pasedesiu, paziujesiu limukus" biggrin.gif
Na o kai pasiimt einu, pietu miega miega, tai irgi islekiu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mazaaudrute: 21 birželio 2012 - 10:58
Labas smile.gif

Mamos, saugokit vaikus 4u.gif

Sestadieni turejom toki ivyki, kad baisu net pagalvoti kaip galejo baigtis. Lekem i KMUK, svietemes viska, daremes organu echoskopijas.
Nukrito mano Goda nuo laiptu per sona is mazdaug 2m aukscio... Grindys-akmens mases plyteles... Nemaciau pacio kritimo, atbegau isgirdus trenksma ir verksma. Siaubas kaip nutirpau kai pamaciau kur ji nukrito ir vos prakvepuodama verkia... Aciu Dievui viskas labai labai laimingai baigesi. Turbut isgelbejo didelis pripuciamas kamuolys, kuri buvau pastumus po laiptais, kad nesimetytu vidury kambario, nes Rytis megsta ant jo sokineti ir palieka bet kur. Kol negavom visu tyrimu atsakymu nesuejo galai, bet kai padare visas nuotraukas, echo ir nieko nerado pradejau galvoti kaip taip jai pasiseke. Ir grizus namo pamaciau ta kamuoli vidury kambario-prisiminiau, kad tvarkydamasi pastumiau ju ten, kur ji krito. Verksmas jos buvo nemoku pasakyti koks, verkiau ir as kartu. Pasirodo ji turbut is isgascio taip kukciojo, nes po visko paaiskejo, kad tik nedidelis guzas galvoj, daugiau jokiu sumusimu, nubrozdinimu. Tai nukrito tiesiai ant kamuolio, ir tik nuo kamuolio krito ant zemes. Aciu DIEVUI!
Kita diena (tiksliau ta pacia, nes krito apie 22.30, o grizom 2.30 nakties) atsventem Rycio gimtadieni, bet galima sakyti, kad nuo siol ir Godos cia antras gimtadienis.
Dabar visada lipant laiptais parodo kurioj vietoj nukrito ir kur susimuse.

Sutapimas, bet nuo to ivykio su wc reikalais neturejom avariju. Gal, kad dabar neatitraukiu nuo jos akiu, pastebiu iskart, kad imasi uz klyniuko. Jau net ir vaziuojant kazkur nebededu. Nakciai dejau, bet sakiau jau nedesiu irgi, nes sausa prabunda. Patiesiu tik palute po paklode.

Jau gal rasiau - patenkam i darzeli nuo rugsejo. Rytis dar birzeli eina i darzeli, liepa bus namie.
Atsakyti
jetau, kaip gerai, kad tavo ranka ten buvo kamuolį nustūmus, net oda pasišiaušė beskaitant, o kaip jautėtės tik įsivaizduot galiu..
Atsakyti
Pieva, eina sau blink.gif Aciu dievui viskas gerai baigesi... Man jau skaitant silpna darosi, o tau reikejo visa tai is tikruju isgyventi. 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Merginos, as jusu vaikai jau meluoja? Maniske jau doh.gif Pridirba ka nors ir vercia visa kalte broliui. Tik is kuno kalbos suprantu kas isties kaltas (nuleistos akys, sugniauzti kumstukai, rankytes uz nugaros). O as galvojau, kad vaikai - tyrumo isikunijimai lotuliukas.gif
Atsakyti
P.ieva tavo dukryte laimes kudikis. Net kvapa uzeme
Atsakyti
P.ieva, net drebeti pradejau skaitydama.... Gerai, kad viskas taip gerai baigesi..... Maniskis vis ant laiptu lipa, pykstames kiekviena karta del to.... Va, prisiminiau, kai atsikelem cia gyventi, po laiptais i rusi radau (jei tiksliai pamenu) saga perverta siulu, po to kazkur perskaiciau, kad cia tipo saugo nuo kritimo laiptais. Aisku, kiek tai padeda - nezinau, bet, kai namie mazi vaikai - kuo daugiau apsaugos, tuo geriau ax.gif
Maniskis dabar vel siaubingas oziu kratinys.... Neklauso visiskai, atsikalbineja, daro viska pagal save, kartais jau tikrai iki asaru priveda..... doh.gif Laukiu nesulaukiu, kada tai praeis ir tyliai tikiuosi, kad neprades tobuleti sitam fronte biggrin.gif
Atsakyti
Labukas.

Oi, Pieva, man net silpna pasidare zinok... blink.gif Labai smagu, kad viskas laimingai! 4u.gif

Visoms geru iseiginiu, mes rytoj nedirbam, Midsommar svesim biggrin.gif

Ate!
Atsakyti
P.ieva itariu kaip jautiesi,maniskis kazkaip kiekviena gimtadieni trauma vainikuoja...po pirmojo galva i radiatoriu prasiskele,3 kabes dare,po antrojo (pries pora men) apsiplike pilveli...atrodo stebiu,o jis vistiek speja susizalot.. unsure.gif
atenyte,melagelis ir maniskis...viska ant suniukes vercia:)
Papildyta:
QUOTE(Mudra @ 2012 06 21, 16:00)
P.ieva,  net drebeti pradejau skaitydama.... Gerai, kad viskas taip gerai baigesi..... Maniskis vis ant laiptu lipa, pykstames kiekviena karta del to.... Va, prisiminiau, kai atsikelem cia gyventi, po laiptais i rusi radau (jei tiksliai pamenu) saga perverta siulu, po to kazkur perskaiciau, kad cia tipo saugo nuo kritimo laiptais. Aisku, kiek tai padeda - nezinau, bet, kai namie mazi vaikai - kuo daugiau apsaugos, tuo geriau  ax.gif
Maniskis dabar vel siaubingas oziu kratinys.... Neklauso visiskai, atsikalbineja, daro viska pagal save, kartais jau tikrai iki asaru priveda..... doh.gif  Laukiu nesulaukiu, kada tai praeis ir tyliai tikiuosi, kad neprades tobuleti sitam fronte  biggrin.gif

Maniskis irgi ragelius rodo ir paskutiniu metu labai isdaigas krecia,sienas ispeckiojo flomasteriais g.gif
bet taip labai nori padejejas buti,tai jam leisk indus padet plaut.tai as pjautau ka nors(pvz.salotoms) jis nori i dubeni sudeti ir pan,...
P.S.nuostabus darbeliai!
Atsakyti
sveikos smile.gif

jetau p.ieva kaip gerai,kad viskas laimingai baiges 4u.gif unsure.gif as visada kai sveciuose pas ka bunu name kur yra laiptai pamastau,kad pavojinga su vaikais butu,nes ir suauge buna nukrenta..ir laiptinej kai lipa pastoviai nori vienas, rankos jau jam mandram nereikia tai visad irgi isivaizduoju kas butu jei koja ne taip padetu ir vistiek slapta uz kokio bent kapisono ar dzemperio prilaikau ir akiu nenuleidziu..neduok d tokiu nelaimiu unsure.gif dabar gimtadieniai kartu bus smile.gif

del melavimo tai maniskis ka nors prisidirbes neprisipazysta..nebent tai galima melavimu pavadint..nes paklausus ar jis padare sako ne,bet is zvilgsnio ir kuno kalbos suprantu kada jis biggrin.gif ir labai jau isdykes, nustato sypsenele ir provokuoja broli, labai patinka erzint, kai jis pyksta ir rekia tiesiog nupiestas pasitenkinimas veide

vieno nepalikciau butent del tokiu ivykiu kaip p.ievos ar tarkim bijociau,kad pasprings ir panasiai..zodziu juk visada nutinka kaip tycia biggrin.gif

anileva smagiai gyveni ir net nelabai toli buni smile.gif
Atsakyti