Įkraunama...
Įkraunama...

Kovinukai, 51 tema

QUOTE(liida @ 2012 06 08, 22:08)
nu gi nu gi ir kas per pamokeles?

tai kad daug ten tu pamokeliu -multiku ,
(Sofi rusu kalba ziuri )
kaip masha ir medvedi idomus jai ,100 kartu mate ir dar praso lotuliukas.gif

pvz :
http://www.youtube.c...feature=related
Atsakyti
QUOTE(mazaaudrute @ 2012 06 09, 13:09)
oi tikrai ne tik berniuku bonusai cia biggrin.gif Greta paskutiniu metu musa broli, kad tas verkia ir verkia biggrin.gif oi arsi pasidare, pesasi, gincyjasi jie del visko doh.gif

Sutinku, bet berniukamstai labiau budinga smile.gif Nors is tikro, mergaites, kurios turi vyresnius brolius, buna siek tiek arsesnes smile.gif
Atsakyti
QUOTE(evvva @ 2012 06 09, 16:20)
tai kad daug ten tu pamokeliu -multiku ,
(Sofi rusu kalba ziuri )
kaip masha ir medvedi idomus jai ,100 kartu mate ir dar praso  lotuliukas.gif

pvz :

geros nuorodos, bet as stengiuosi per kompa nieko nerodyti vaikams, nes poto neina atsigint doh.gif Jei buna geri, tai ijungiu filmukus per telika.
Atsakyti
Labukas.

Ilekiu trumpam, kad pasirodyti jog gyva esu biggrin.gif

Kalbant apie spalvas, manau l. normalu, kad dvimetis jus neskiria ax.gif
Kalbant apie skaiciavima, tai musiskis moka- du tys, sesi lotuliukas.gif nzn kodel jam tie uzstrige, nors visada iki 6 skaiciuojam paeiliui. Is du gaideliai l. uzstrigo `` Muse maise`` biggrin.gif
Kaime pas mama buvo, tai ispudziu kalnai, su traktorium vaziavo, vistas gane, kojas susidilgino, popi popi, bet toliau vare, tada katinas idreske i pirsta, atkises vaiksciojo- piktas niau, piktas niau biggrin.gif
Triusiukus maziukus mate, visciukus, varles gane, nes mama bijojo lotuliukas.gif , zodziu labai smagiai savaitgalis praejo, braskiu jau naminiu pradzia padarem zemuogiu. Tai vat, ukininkas tikras. biggrin.gif

Atsakyti
Maniškiui dabar itin "aš pats" periodas doh.gif, dabar užlipo ant vežimo, iš lentynų iškrapštė pižamą švarią, nuo "gyvatuko" miego kojines pasiėmė išdžiūvusias, pats užsiklijavo sauskelnę bilekaip ir įsiropštė į lovą doh.gif Rengiasi pats, tai vaikšto išverstais rūbais ir t.t., nes aš galiu tik sudėt ant sofos, ką jis turėtų apsirengt, o kai reikia kur išeit, tenka įkalbinėt apsirengt normaliai.. Tūlike užpakalį šluostytis nori pats, puoduką sutvarkyt pats doh.gif, gatvėje ranką duot tragedija ir t.t., juokiuos, kad iš anksto direktorium ruošias būt biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(LT saulele @ 2012 06 11, 20:18)
Maniškiui dabar itin "aš pats" periodas  doh.gif, dabar užlipo ant vežimo, iš lentynų iškrapštė pižamą švarią, nuo "gyvatuko" miego kojines pasiėmė išdžiūvusias, pats užsiklijavo sauskelnę bilekaip ir įsiropštė į lovą  doh.gif Rengiasi pats, tai vaikšto išverstais rūbais ir t.t., nes aš galiu tik sudėt ant sofos, ką jis turėtų apsirengt, o kai reikia kur išeit, tenka įkalbinėt apsirengt normaliai.. Tūlike užpakalį šluostytis nori pats, puoduką sutvarkyt pats doh.gif, gatvėje ranką duot tragedija ir t.t., juokiuos, kad iš anksto direktorium ruošias būt  biggrin.gif

Pas mus panasus variantas biggrin.gif Kol kas pats nesirengia ir i puoda nedaro.... Bet vakar ,,prabudo sazine'' - verke, kad jis ,,bogas'', tai teko raminti, kad yra geras ir mylimas smile.gif
Atsakyti
Sveikos, mamules 4u.gif

jeetau, kaip laikas greitai eina doh.gif Darbuose visai uzsisukusi. Atrodo, neseniai tik grizau, o jau ziuriu, kad geras pusmetis su kapeikom prabeges. Tempas intensyvus, tai nera kada net paskaitineti, kaip gyvenat blush2.gif Geda peleda blush2.gif

Mazasis iki geguzes su mano mama draugavo, kartais pakaitom su anyta, dabar mano mama isdume i sodyba, tai mazasis keliauja pas vyro tevus kas ryta. I darza galvojam leisti dar po metu. Didzioji vat jau isleistuves atsvente, rudeni i mokykla jau doh.gif Nauji rupesciai laukia...

Plepa mano ciauskalius jau kaip turi buti - sakiniais thumbup.gif Kazkaip iki kaledu mazokai kalbejo, o paskui kazkaip prarove zmoguciui ant snekos
Be pampersu gyvenam nuo kovo. Eilini karta pasiteisino neskubejimo taktika: praejus kokiam menesiukui po antrojo gimtadienio ryzausi nuimti pampi ir daugiau nebeuzmoviau (salyginai, zinoma - kuri laika pietu su pampiu miegojo ir i lauka ejo, o dabar jau tik nakciai maunu, galvoju netrukus ir to atsisakyti, nes vis tiek sausas atsikelia) cool.gif Pirmos pora savaiteliu buvo slapiokos, o dabar jau faktiskai be avariju gyvenam.
Su maistu ir toliau vargstam - isrankumas baisus doh.gif Bet jau baigiu priprasti irnesakyk.gif
Prasirgom kazkokiu mistiniu adeno virusu, net ligoninej su mazium pagulinejom, ilgai netrukus po to, kaip tik kaledoms mazasis buvo plauciu uzdegima isitaises, na o velykoms didzioji parsinese is darzelio vejaraupius, tai jau ir sita "dziaugsma" pergyvenom karsta.gif

Tai stai kaip mes gyvenam ax.gif

Papildyta:
QUOTE(Mudra @ 2012 06 09, 23:16)
Sutinku, bet berniukamstai labiau budinga smile.gif Nors is tikro, mergaites, kurios turi vyresnius brolius, buna siek tiek arsesnes smile.gif

As tai padariau labai jau saliska isvada, kad maziai apskritai "bjauresni" buna rolleyes.gif Pagal savo mazaji broli sprendziu, o dabar ziuriu, kad ir mano mazius ne ka geresnis auga - arsumas nesvietiskas lotuliukas.gif Na, bet ka darysi - jie juk mazesni, jiems reikia sau vieta po saule issikovoti...
Atsakyti
QUOTE(Atenyte @ 2012 06 06, 13:25)
sveikos,

itariu, kad mano kovinuke neskiria spalvu  unsure.gif 100% atskiria tik balta ir juoda. visa kita maiso... Greitu laiku eisim pas akiu gydytoja, idomu ar nustatys ka nors. Aisku, cia ne tragedija, nu bet vistiek  blink.gif

nu man rods dar tikrai ankstokoka skirt g.gif

mano maziui tai kur masina kokia patinka, tai vis "melyna" buna doh.gif lotuliukas.gif
o kur su sirenom vaziuoja, tai vadinasi "geitoji pagaba policija" mirksiukas.gif
a, ir viska jis moka padaryti "as pati" hihihi.gif
Kur as lenkiu, tai kad spalvu "skyrimas" ne tik su regejimu susijes, bet ir gebejimas operuoti bendromis abstrakciomis savokomis, apibrezianciomis daiktu savybes, tokiomis kaip "didelis-mazas" ir t.t. Spalva juk analogiska savoka. O gebejimas jomis operuoti susijes su kalbos vystymusi bei pasaulio pazinimu.
Atsakyti
Prisistatom ir mes...
...antra savaite atostogaujam, nes MB pasieme atostogu..aisku atostogos nepilnu tempu, nes as jau negaliu greit varyt, tuoj isvis ridensiuos biggrin.gif ..norejom prie juros vaziuoti, bet pabijojau, kad paskui netektu Klaipedoje gimdyt...pasirinkom Druskininks:)..pabuvojom praita savaitele pora dieneliu, ir liakiam ryt dar tris nakteles pabut, o paskui jau MB i darbeli...ir neuzilgo lauks seimos isbandymas su trim vaikais biggrin.gif

*Kovinukas musu panasiai kaip ir daugelio...gyvena periodu "as pats"..kakava ryte turi pats isideti i puoduka, nes kitaip skandalas...triusikelius, kelnes irgi pats..batus pats..zodziu virsininkas...
*Brolio bezdzioniukas dar yra..ka brolis, ta ir jis..brolis nuo laiptelio nusoko...pabandyk jam neduot nusokt- ir vel skandalas biggrin.gif
*Su valgymu pas mus tragedija nuo primaitinimo pradzios..nevalgo vaikis jokiu svieziu darzoviu, jokiu svieziu vaisiu...ant pirstu galima suskaiciuot ka valgo...bet nebejimu ir as i galva..neissidirbines gi iki 18 metu biggrin.gif
*Gera zinia ta, kad ivaldem puodo reikalus..pampiai tik nakciai...nenuimu dar, nes kartais sausas atsikelia, kartais slapias..daro reikalus ant klozeto be jokiu papildomu dangciu ir pagalbos...pats uzsiropscia, nes mum juk periodas "as viska pats" lotuliukas.gif
Kur sysiu ar kaku daryt jokio skirtumo, ar tai miskas ar parkas, ar kita viesa vieta...Druskininkuose apturejom toki bajeri...vaikstom vaikstom..anei medzio anei krumo...vaikas sako sysiu noriu...na galvoju stok uz suoliuko ir sysiok..tik ziuriu tupia...ir rekia mama kakas..nu galvojau griuk negyvas, vidury parko biggrin.gif tai teko kaip suniuko kaki susemti ir nest i siuksliadeze lotuliukas.gif

*kalbam daug, bet daug dar ir neaiskiai...bet smagu labai.. biggrin.gif Ivalde "du"ir "vienas"..vieiems pasako kiek metu ir parodo pirstais..klaust nereik biggrin.gif ir aisku kai kazko nebeleidi ir sakai gana, tai rezia kalba "viena tik viena"linksi galva, mirksi akutem ir rodo pirsta viena biggrin.gif
* su broliu vis labiau prasideda konkurencija, pasimusa, pasipyksta..jau pradejo uz save kovot, duoda atgal...zodziu ka veikti turiu, kai su jais abiem namie..

Jeigu dar meeto nebuvo, tai labai noreciau po atostogu t.y.pradedant 06.18 pasimatyt:)
p.s. ai dar rankdarbiauju, kai tik speju, nes upas yra uzejes ir muza sugrizus, tai galit paziureti cia PINK DREAMS
Atsakyti
QUOTE(Eglu @ 2012 06 11, 23:28)
*Kovinukas musu panasiai kaip ir daugelio...gyvena periodu "as pats"..kakava ryte turi pats isideti i puoduka, nes kitaip skandalas...triusikelius, kelnes irgi pats..batus pats..zodziu virsininkas...
*Brolio bezdzioniukas dar yra..ka brolis, ta ir jis..brolis nuo laiptelio nusoko...pabandyk jam neduot nusokt- ir vel skandalas biggrin.gif

Kur sysiu ar kaku daryt jokio skirtumo, ar tai miskas ar parkas, ar kita viesa vieta...

drinks_cheers.gif taip taip, viska pats, o kai nesiseka kas ar nenori pats daryti, tai sako "as mazas, man nesekasi" lotuliukas.gif
Su tuo bezdzioniavimu ta pas mus visai cirkai, negana to, kad viska kartoja paskui sese, tai dar ir reikalauja puostis kaip sese - jei ji karolius uzsikabina, ir jam reikia ir t.t. doh.gif Tai dabar kai abu pas senelius buna, isisuka i anytos spinta, tai vakare atsiimam dvi toooookias princeses, kad griuk negyvas doh.gif lotuliukas.gif

O vat Rokas - atvirksciai: jei jau lauke prispiria, reikalauja puodo doh.gif Reikia namo lekti.
Savaitgali zoologijos sode buvom, tai pampi uzmovem butent del to, kad pakrumej nedaro, tai nekaip neikalbejau i pampi daryti doh.gif Galiausiai susitarem po krumu sysio padaryti lotuliukas.gif thumbup.gif Tai cia pirmas kartas buvo ir kol kas vienintelis.

Eglu, labai grazus darbeliai thumbup.gif Man ypac albumai wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iovi: 11 birželio 2012 - 22:49
Iova, prajuokinai su 2 princesem biggrin.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Iovi @ 2012 06 11, 22:45)

Eglu, labai grazus darbeliai  thumbup.gif  Man ypac albumai  wub.gif

Aciukas uz pagyrimus 4u.gif

QUOTE(Atenyte @ 2012 06 12, 08:38)
Iova, prajuokinai su 2 princesem  biggrin.gif  lotuliukas.gif

Ir man labai linksma isivaizduojant Rokuti kaip princese biggrin.gif
Atsakyti