Įkraunama...
Įkraunama...

Kovinukai, 51 tema

Sveikas mielas dienorasti 4u.gif
kaip matau visos labai uzsiemusios, tikriausiai graziu oru dziaugiates biggrin.gif

Atsakyti
labuks,

o kaip kitaip - griekas tokiu oru nesidegint lotuliukas.gif

mumi tai vakar Arno gimtadienį atšventėm, o rytoj nusimato didysis jungtinis baliukas. Orus šūdavotus praneša, bet mes nebijom - kažką lauke organizuosim, kažką lauke - jei jau žiemą nesušalom, tai kažkaip vasarą ištversim atšalimą biggrin.gif

man visad tas jungtinis vaikų gimtadienis yra paskutinis rimtas įvykis prieš vasaros linksmybes - po jo tarsi finišo juostelė būna nukerpama vasaros pramogoms thumbup.gif

taigis laukiam geresnių orų ir "jamam" Kairėnus. Ten yra fainuoliška kavinukė, šalia jos vaikų žaidimo aikštelė, tai vyresnėliams ir mažiukams tikrai bus ką veikt. Bet kokiu atveju aš būčiau su savo mažaja trijule, nes mokslo metai baigti, tai maugliai jau gyvena pilnavertį mauglišką gyvenima namuose lotuliukas.gif

Papildyta:
Šios akimirkos žiedai ant mano palangių - aišku orchidėjos yra favoritės biggrin.gif

pamažu gėliukai juda žiedų link biggrin.gif

user posted image

user posted image

gavo šiek tiek "kakton" ir su blicu, kad matytųsi dryžiukai biggrin.gif

user posted image

user posted image

Cypripedium Kentucky

user posted image

user posted image

Papildyta:
promenaea geltona

user posted image

user posted image

promenaea tigrinė

user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti
puikios gėlės 4u.gif Reiks jau eit pas tave revizijos biggrin.gif cool.gif į namus, "pračekint", kaip tu interjere prisiderinus gėles smile.gif

QUOTE(anileva @ 2012 06 01, 15:53)
tikriausiai graziu oru dziaugiates

QUOTE(mumrikas @ 2012 06 01, 18:50)
o kaip kitaip - griekas tokiu oru nesidegint 

pralinksminot biggrin.gif

Nieko doro nenuveikiau šiandien unsure.gif, atrodo, ką nedarau, nesigauna ir nesibaigia smile.gif, mažasis namus siaubė, dičkiui paskutinė diena m-loje, su klase ryt turėjom važiuot į išvyką, kepiau keksiukus, ruošiaus, bet kad atšaukė išvykas dėl oro, tai keksiukus su vaikais ir Cadus chebra vakare suvalgėm, kavos prigėrėm, vakarienei iš Beatos nusižiūrėjau kivi, ridikėlių, agurkų salotas, gaują suguldžiau ir dienos kaip nebūta, nes nė dorai neprašvito šiandien doh.gif

Visai nesijaučia vasaros, dar mieste kaip mieste, bet kaime tai visai dėl tokios pusiausvyros nebuvimo š.. unsure.gif, nes džiovino džiovino, perdžiūvo viskas, o dabar skandina, plaukia doh.gif
Atsakyti

Sos!! Merginos,parasykit ka reik padaryt kad reklamas blokuotu ?!!! sm net paskaityt negaliu ,kiek visokiu atsiranda ir uzstoja puslapi ir net isjungt ju nebeimanoma .

Atsakyti
Laba smile.gif

Eglu, saunuole thumbup.gif

Evva, yra tema apie blokavima, paieskok azniausiai uzduodamuose klausimuose. As vis dar kenciu. Isjungti pavyksta, bet nervuot tai nervina juodai doh.gif

Siandien buvau darzelyje pas direktore - kolkas pasake, kad patenka Goda i Rycio darzeli! bigsmile.gif thumbup.gif Nebent islys laaabai daug pirmenybiniu vaiku. Rugpjuti bus galutinai aisku.

Su wc reikalais, dar vis pavargstam. Jau geriau geriau, nesakau, pasipraso bet vistiek dar padaro kartais pamirsus. Kaku tai tik i triusikus doh.gif

Persipute cia pas mus laukuose anom dienom matyt, sloga baisine buvo, bet kasdien vis geryn.

Ana diena kol i siltnami nuejus buvau 5 minutem-nusikele vaistinele ir luksteno tabletes vel doh.gif Siaip nemoka atsidaryti ji tos spinteles, nes aukstai ir i virsu kelt reikia. Bet as palikus buvau atidaryta kazkaip ir uzkliuvo akys. Tai luksteno ji, o suo kelias prarijo... doh.gif MB maisto papildu, tai nieko nenutiko karsta.gif

Savaitgalis "karstas" buvo - toks oras, tai sedejau su abiem namuose... maniau sprogsiu is nervu. Jau taip edesi abu doh.gif Nezinau kaip visa liepa reikes istverti-tikiuosi ne lietinga bus... unsure.gif
Atsakyti
laba dienelė,

kaip manot jei kokiam ketvirtadieniui pasidarytume meetą Kairėnų botanikos parkiuke - ypatingos šilumos nebus, bet ir lietumi negrasina - kad jau žiemą nesušalom, tai vasarą kaip nors ištversim biggrin.gif Nes kuo toliau, tuo labiau atostogos įsibėgės ir bus sunku daugiau žmogeliukų suorganizuot ax.gif
Atsakyti
Sveikos
QUOTE(P.ieva @ 2012 06 04, 12:36)
Persipute cia pas mus laukuose anom dienom matyt, sloga baisine buvo, bet kasdien vis geryn.

sveikatos Jums 4u.gif

Mano ir sloguoja ir gerkle rausva... tai sian ir i darza nevedziau... nes pratinames jau 2 savaite... bet kaip nelieka taip nelieka doh.gif doh.gif as tik per duris dingstu ir darzelio stogas kyla doh.gif doh.gif o kur trauktis neturiu... nes dirbti reikia... dicki ir moklus baige, tai suku galva kur dar ji itaisyti... nes viena namie bijau palikti g.gif
Atsakyti
QUOTE(P.ieva @ 2012 06 04, 12:36)
Evva, yra tema apie blokavima, paieskok azniausiai uzduodamuose klausimuose. As vis dar kenciu. Isjungti pavyksta, bet nervuot tai nervina juodai  doh.gif

aciu,bet rasiau gi ,kad nieko skaityt negaliu supermamoj reklamos uzstoja ,isjungt negaliu ,va dabar is 10 karto prisijungiau ir teksta pradziau rasiau worlde ,o paskui cia copy paste padariau , nes gi nieko nematau per reklamas .

kazkuri gi dejo konkreciai nuoroda del reklamu blokavimo
galima ir internete paieskot ,bet bijau virusu parsisiusti ..noriu kad butu patikrinta nuoroda ,kas jau siuntesi .
Atsakyti
Sveikos, tikriausiai visos vasaros lietumi sužavėtos lotuliukas.gif

QUOTE(mumrikas @ 2012 06 04, 12:29)
kaip manot jei kokiam ketvirtadieniui pasidarytume meetą Kairėnų botanikos parkiuke - ypatingos šilumos nebus, bet ir lietumi negrasina - kad jau žiemą nesušalom, tai vasarą kaip nors ištversim  biggrin.gif Nes kuo toliau, tuo labiau atostogos įsibėgės ir bus sunku daugiau žmogeliukų suorganizuot  ax.gif

aš niekaip negaliu. Dar gal mieste po pietų pasivaikščiojimui ištrūkčiua, bet ten neišeis.

QUOTE(evvva @ 2012 06 05, 12:35)
aciu,bet rasiau gi ,kad nieko skaityt negaliu supermamoj  reklamos uzstoja ,isjungt negaliu ,va dabar is 10 karto prisijungiau  ir teksta pradziau rasiau worlde ,o paskui cia copy paste padariau , nes gi nieko nematau per reklamas .

kazkuri gi dejo konkreciai nuoroda del reklamu blokavimo 
galima ir internete paieskot ,bet bijau virusu parsisiusti ..noriu kad butu patikrinta nuoroda ,kas jau siuntesi .

aš tokią turėjau, bet po poros mėnesių vėl pradėjo viskas veikti. Siūlyčiau kreiptis į kokį kompiuterastą, tas sutvarkytų be jokių programikių wink.gif
Atsakyti
sveikos
Mano maze jau tvarkingai eina ant puodo, netgi lauke prasose, bet nerizikuoju, uzmaunu sauskelne-kelnaites 4u.gif
Atsakyti
sveikos,

itariu, kad mano kovinuke neskiria spalvu unsure.gif 100% atskiria tik balta ir juoda. visa kita maiso... Greitu laiku eisim pas akiu gydytoja, idomu ar nustatys ka nors. Aisku, cia ne tragedija, nu bet vistiek blink.gif
Atsakyti
Labas ponios mirksiukas.gif uzsukau ir as cia

QUOTE(evvva @ 2012 06 04, 12:11)
Sos!! Merginos,parasykit ka reik padaryt kad reklamas blokuotu ?!!!  sm net paskaityt negaliu ,kiek visokiu atsiranda ir uzstoja puslapi ir net isjungt ju nebeimanoma .

stai sitas jei ant firefoxo

QUOTE(Atenyte @ 2012 06 06, 13:25)
itariu, kad mano kovinuke neskiria spalvu  unsure.gif 100% atskiria tik balta ir juoda. visa kita maiso... Greitu laiku eisim pas akiu gydytoja, idomu ar nustatys ka nors. Aisku, cia ne tragedija, nu bet vistiek  blink.gif

nu bet ar turi jau skirt? g.gif Greta tai ant belekokios spalvos belekokia pasako... Ir su skaiciais tas pats - kai klausi kiek metu, viena kart sako - astuoni, kita kart penki, kita kart isvis - seven doh.gif biggrin.gif bet tikrai jai niekad nebuna du metai, maziausiai keturi lotuliukas.gif
Atsakyti