Įkraunama...
Įkraunama...

Nuomotojų "asociacija" - 5

QUOTE(Leksa @ 2012 06 07, 12:00)
jau cia tai virs visko! Taigi raset, kad is Vilniaus kraustytis nenorit butent del to, kad cia turit artimu zmoniu, o dabar vel eiline problema. Tingiu ieskot jusu posto,bet kame vel problemos??? Jei jau sesiamete negali pabut viena, prastykit ju pagalbos.

ir neiskokit...niekas nepraso...kai turesit savo vaiku 6 metu galesit palikt viena,kad ir visai dienai man kas,o as savo vaiko nepaliksiu..taip artimuju as turiu,bet ar jie sutiks su vaiku sedet iki kokiu 9 vakaro....
Papildyta:
QUOTE(flight @ 2012 06 07, 11:15)
Šešiametė jau gali kažkiek pabūti viena  4u.gif

O ką, ex vyras net matyt dukros nenori? Negalima jam nuvežt, kad pabūtų?

Nesėkme, jei pati nekovosit už save ir savo vaiką - niekas už jus nekovos. Jei pati nagais ragais neišplėšit didesnės alimentų sumos, jums niekas geranoriškai jos nepsiūlys. Eikit, bandykit, reikalaukit, pagaliau grasinkit teismais (vyrui) -  bent jau būsite padariusi viską dėl savęs ir savo vaiko. Negi linkite sau būti išmesta į gatvę?

apie mano vyra cia jau kita istorija ir tema cia ne apie tai...aplankyt taip,bet sedet vakarais... schmoll.gif dukra mano pabuna kazkiek viena kokia valandele,bet ne ilgiau kazkaip nedrasu jos vienos palikt..i gatve niekas mes neismes,bent as taip tikiuos..nemanau,kad per teisma issireikalavusi daugiau sau padesiu..,bet ,kad pakenksiu tai tikrai(skamba kvailai,bet as zinau ka rasau)graziuoju visada galima gaut daugiau ir ta as zinau..kol kas bedos nera...ir tikiuos jos ir nebus dideles...tiesiog as nemoku gyvent sia diena..as linkus skaiciuot analizuot svarstyt..del to ir paklausiau patarimo ar nebutu lengviau jei as pati ieskociau ka priimt i 2 kambariu buta...bet tema issiplete..galima sakyt jau ne i tema..
Atsakyti
QUOTE(nesekme @ 2012 06 07, 17:12)
taip artimuju as turiu,bet ar jie sutiks su vaiku sedet iki kokiu 9 vakaro....

o ar klauset? O gal sutiks, a? Kazkur gi raset, kad del tu kazkokiu artimu zmoniu nenorit kitur kraustytis, tai kas cia per "artimieji", jei padet atsisako? Juk nerasot, kad negali, o "ar jie sutiks".
P.S. jei idomu, mane tevai ir daug mazesne palikdavo ir ne 1 val.
Atsakyti
QUOTE(Leksa @ 2012 06 07, 21:54)
o ar klauset? O gal sutiks, a? Kazkur gi raset, kad del tu kazkokiu artimu zmoniu nenorit kitur kraustytis, tai kas cia per "artimieji", jei padet atsisako? Juk nerasot, kad negali, o "ar jie sutiks".
P.S. jei idomu, mane tevai ir daug mazesne palikdavo ir ne 1 val.

as tai ne jusu tevai...artimieji tai brolis jis studentas..neprivazines is kito miesto galo man padet..,o ir as savo bedu jam nesiruosiu kraut..ir savu jam per akis..dar turiu pusesere ji turi seima vaika maniskes metu tai ka jai uzsikart ant sprando..karta du i savaite nieko nesakau,bet 5 k..nu ir as nepasirasyciau net labai prasoma.. schmoll.gif
Atsakyti
Laba diena, ateinu su klausimais. Radau nuomininkus, iskilo daug klausimu. Kaip mokama uz buta yra-ar nuomininkai moka patys uz komunalinius, ar seimininkas? Kaip patartumete sukontroliuoti, jog tikrai isnaudojama tiek, kiek sako, o ne daugiau (pvz vanduo, elektra)-as gyvenu kitame mieste. Zodziu gal kas galite parasyti nuo ..iki kas daroma kai surandami nuomininkai, dekui 4u.gif
Atsakyti
laba diena. Gal žinote už kiek galima išnuomoti 1 kamb. 25 m2 poilsinio tipo butą (ekomominės klasės, bet su visais patogumais) mūrinio namo II a. Palangos centre tarpininkams, kurie teiks subniomos paslaugas, t.y. įleis poilsiautojus, tvarkys butą ir pan. Nuomos kaina parai pas mus pernai būdavo 130-160 lt. Na bet mes čia tipo pigiai imdavom. Bet tos sumos iš tarkim 60 dienų tai neišeis dauginti, nes jaučiu tiek nieks nemokės (tarpininkai nesako kainos, laukia iš mūsų ) patarkit kaip čia apskaičiavus ir neapsiskaičiavus a???
Atsakyti
QUOTE(zuikelisv @ 2012 06 08, 14:29)

O tarpininkai - patikimi? Nes esu girdėjusi atvejų, kai samdyti tarpininkai savininkams teigia, kad "deja, niekas nenori nuomotis", o realiai - be savininko žinios išnuomoja už savo nustatytą kainą, pinigus pasiima sau..Savininkas atvažiuoja savaitgalį pats pabūti, nes juk "butas laivas" , o ten - staigmena, nuomininkai bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(flight @ 2012 06 08, 17:55)
O tarpininkai - patikimi? Nes esu girdėjusi atvejų, kai samdyti tarpininkai savininkams teigia, kad "deja, niekas nenori nuomotis", o realiai - be savininko žinios išnuomoja už savo nustatytą kainą, pinigus pasiima sau..Savininkas atvažiuoja savaitgalį pats pabūti, nes juk "butas laivas" , o ten - staigmena, nuomininkai bigsmile.gif

kaip supratau, cia tarpininkai is anksto uz sezona sumokes yra nuomininkai ar nera g.gif
Papildyta:
QUOTE(zuikelisv @ 2012 06 08, 14:29)
laba diena. Gal žinote už kiek galima išnuomoti 1 kamb. 25 m2 poilsinio tipo butą (ekomominės klasės, bet su visais patogumais) mūrinio namo II a. Palangos centre tarpininkams, kurie teiks subniomos paslaugas, t.y. įleis poilsiautojus, tvarkys butą ir pan. Nuomos kaina parai pas mus pernai būdavo 130-160 lt. Na bet mes čia tipo pigiai imdavom. Bet tos sumos iš tarkim 60 dienų tai neišeis dauginti, nes jaučiu tiek nieks nemokės (tarpininkai nesako kainos, laukia iš mūsų ) patarkit kaip čia apskaičiavus ir neapsiskaičiavus a???

Manau normalu būtų puse Jūsų imtos sumos dauginti is dienų skaičiaus: t.y. apie 30 proc. tarpininkų antkainis + butū/nebutū dienų rizika. Nors itariu aš prašyciau 100 lt.*60. Manau is tarpininkai nenusiskriaustų ir Jums nevisai blogai g.gif
Atsakyti
QUOTE(busimablondine @ 2012 06 08, 12:47)
Laba diena, ateinu su klausimais. Radau nuomininkus, iskilo daug klausimu. Kaip mokama uz buta yra-ar nuomininkai moka patys uz komunalinius, ar seimininkas? Kaip patartumete sukontroliuoti, jog tikrai isnaudojama tiek, kiek sako, o ne daugiau (pvz vanduo, elektra)-as gyvenu kitame mieste. Zodziu gal kas galite parasyti nuo ..iki kas daroma kai surandami nuomininkai, dekui 4u.gif

Sveiki.

As moku komunalinius, nes esu savininke buto. Nuomininkai man el pastu atsiuncia skaitikliu parodymus. Mazdaug paziuriu, kad butu logiska ir tiek, o pries jiems issikraustant kartu nurasom galutinius skaitiklius. Taigi jei per laika mane apgautu, pabaigoj susidarytu nemaza suma
Atsakyti
QUOTE(kristi777 @ 2012 06 08, 22:57)
Sveiki.

As moku komunalinius, nes esu savininke buto. Nuomininkai man el pastu atsiuncia skaitikliu parodymus. Mazdaug paziuriu, kad butu logiska ir tiek, o pries jiems issikraustant kartu nurasom galutinius skaitiklius. Taigi jei per laika mane apgautu, pabaigoj susidarytu nemaza suma

dekui 4u.gif o kiti mokesciai? esu adariusi "vienasaskaita", tai lapeliu neateina, sakau nuomininkai nematys kokios saskaitos, paskui sumastys kad as juos apgaudineju doh.gif
P. S. kokie populiariausi uzstatai? (keliu men nuoma i prieki?)vieno?
Atsakyti
QUOTE(busimablondine @ 2012 06 09, 19:55)
dekui 4u.gif o kiti mokesciai? esu adariusi "vienasaskaita", tai lapeliu neateina, sakau nuomininkai nematys kokios saskaitos, paskui sumastys kad as juos apgaudineju doh.gif
P. S. kokie populiariausi uzstatai? (keliu men nuoma i prieki?)vieno?

Kiti mokesciai kaip TV, internetas ir pan buna pastovus, tai viena men nusiunciu sasaitas, kad pamatytu sumas, o paskui jos nekinta. Siaip kiekviena menesi siunciu jiems excel paskaiciavimus mokesciu, kur viskas aisku ir matoma: kas, kiek ir uz ka (saskaitos ateina uz praeita menesi, bet tokius skaitiklius nuraso menesio gale, o as juos pagal tarifus paskaiciuoju ir gaunasi kad sumoka ne pagal saskaita, o pagal fakta). As asmeniskai imu 2 men depozita, kuri gali pabaigoj pragyventi, o nuoma menesi i prieki. Taigi, kiekvieno menesio pradzioje paimu uz einama menesi nuoma ir uz praeita menesi pragyventus mokescius
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristi777: 09 birželio 2012 - 21:23
sveikos. mes tai savininkams sumokam visa suma, jie patys paskui mokescius mokam. Pareina visi lapeliai, tada nurasau skaitiklius, viska suskaiciuoju ir skambinu, atvaziuoja, pinigus pasiima - aciu, viso gero... o del apgaudinejimo.. elektra juk galima bele kada paziuret, laiptinej skaiciukai, o vandens, juk buna ateina skaitikliu tikrint, maza kas, ir isvis - kokia prasme rasyti "pievas"? dujas irgi virtuvej gali paziuret. bet pas mane paskutiniu metu isvis liepa surasyt ant lapelio visa, kas priklauso, tai tik iejus pro duris, paaiskinu kas kaip, pinigai i rankas ir iseina.
Yra buve, kad menesiui isvaziavo atostogu, tada sake pinigus gryzus paimsiu, bus kaip skola. Na, kadangi skolu nenoriu, tai takart pasiprasiau, kad paliktu man visas knygutes ir susimokejau pati..

Del agenturu. Tai musu mieste, moket turi nuomininkas, berods 100lt, kad gautu kruva numeriu.. Kurie arba neegzistuoja, arba butai pries belekiek laiko isnuomoti. Esu ne karta nudegus su jais.
Beje, mano mama ketino isnuomot kambari pernai, tai kai idejAU skelbima i inetrneta, pasipyle skambuciai is agenturu doh.gif laba diena, cia agentura, mes jum turim klientu doh.gif
Atsakyti
Man tai nuomininkai e-mail'a paraso su skaitikliu duomenimis, o as viska susumuoju ir persiunciu jiems visas saskaitas. Pinigus perveda. Patogiau nei kiekviena menesi tartis kada galeciau pasiimti.
Atsakyti