QUOTE(Leksa @ 2012 06 07, 12:00)
jau cia tai virs visko! Taigi raset, kad is Vilniaus kraustytis nenorit butent del to, kad cia turit artimu zmoniu, o dabar vel eiline problema. Tingiu ieskot jusu posto,bet kame vel problemos??? Jei jau sesiamete negali pabut viena, prastykit ju pagalbos.
ir neiskokit...niekas nepraso...kai turesit savo vaiku 6 metu galesit palikt viena,kad ir visai dienai man kas,o as savo vaiko nepaliksiu..taip artimuju as turiu,bet ar jie sutiks su vaiku sedet iki kokiu 9 vakaro....
Papildyta:
QUOTE(flight @ 2012 06 07, 11:15)
Šešiametė jau gali kažkiek pabūti viena
O ką, ex vyras net matyt dukros nenori? Negalima jam nuvežt, kad pabūtų?
Nesėkme, jei pati nekovosit už save ir savo vaiką - niekas už jus nekovos. Jei pati nagais ragais neišplėšit didesnės alimentų sumos, jums niekas geranoriškai jos nepsiūlys. Eikit, bandykit, reikalaukit, pagaliau grasinkit teismais (vyrui) - bent jau būsite padariusi viską dėl savęs ir savo vaiko. Negi linkite sau būti išmesta į gatvę?
O ką, ex vyras net matyt dukros nenori? Negalima jam nuvežt, kad pabūtų?
Nesėkme, jei pati nekovosit už save ir savo vaiką - niekas už jus nekovos. Jei pati nagais ragais neišplėšit didesnės alimentų sumos, jums niekas geranoriškai jos nepsiūlys. Eikit, bandykit, reikalaukit, pagaliau grasinkit teismais (vyrui) - bent jau būsite padariusi viską dėl savęs ir savo vaiko. Negi linkite sau būti išmesta į gatvę?
apie mano vyra cia jau kita istorija ir tema cia ne apie tai...aplankyt taip,bet sedet vakarais... dukra mano pabuna kazkiek viena kokia valandele,bet ne ilgiau kazkaip nedrasu jos vienos palikt..i gatve niekas mes neismes,bent as taip tikiuos..nemanau,kad per teisma issireikalavusi daugiau sau padesiu..,bet ,kad pakenksiu tai tikrai(skamba kvailai,bet as zinau ka rasau)graziuoju visada galima gaut daugiau ir ta as zinau..kol kas bedos nera...ir tikiuos jos ir nebus dideles...tiesiog as nemoku gyvent sia diena..as linkus skaiciuot analizuot svarstyt..del to ir paklausiau patarimo ar nebutu lengviau jei as pati ieskociau ka priimt i 2 kambariu buta...bet tema issiplete..galima sakyt jau ne i tema..