QUOTE(rsc @ 2013 04 21, 09:02)
Gal galite pasidalinti patirtimi?
Jeigu isnuomotame bute vienas kambarys uzrakintas ir yra seimininku daiktai - ar gali jis ateiti is anksto nesuderines/kai nera nuomininku? Aisku, tik i savo kambari. Jeigu uz to kambario kvadraturos komunaliunius mokescius moka pats seimininkas
Jei nuomojamas visas butas - ateiti nesuderinęs negalėtų; jei nuomojamas tik kambarys, tuomet turi teisę ateiti bet kada.
Dėl paliekamų daiktų... mano atveju yra taip - išsinuomavau butą, televizoriukas paliktas toks mažutis, tai kaip ir viskas gerai; šaldytuvo nebuvo, atsiboginom savo. Tačiau po 3.5 metų šeimininkai net nesitarę su manimi ėmė ir atvežė didžiulį šaldytuvą. Pastatė koridoriuje ir stovi grozdas
. Juo aš visiškai nesinaudoju, bet kartą pravėriau dureles, o jis jau visas papelyjęs. Nesiruošiu jo valyti, nes nesinaudoju ir vėdinti neturiu jokio noro. Ką man daryti, kaip elgtis? beje dar ir sekciją atvežė, na ši tai graži, tačiau man kelia baimių, nes yra su įmantriai išlenktais vitrinų stiklais, tai bijau kad ko nenutiktų; + dar atbogino didžiulį televizorių, kuris man taip pat nereikalingas, pastačiau į kampą prie palangės, vietos užima nemažai, o ir taip stovint tikėtina dulkių prisigers... Žodžiu šeimininkai pasikeitė savo namuose daiktus, o man atvežė kaip į sandėlį