Įkraunama...
Įkraunama...

Nuomotojų "asociacija" - 5

QUOTE(Leksa @ 2013 04 12, 13:26)
tai, matyt, nuomininkai irgi skustis moka. Taip ir skundziasi abi puses metu metais....

biggrin.gif tai tadu lieka tamstos pasiulytas variantas. biggrin.gif jei teismas nemeta, as pati ismeciau cool.gif

jop, musu teisinej sistemoj galima ziauriai vilkint. doh.gif
Atsakyti
su tuo atsikraustymu ir baliaus padarymu, tai gera mintis thumbup.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Gal galite pasidalinti patirtimi? g.gif Jeigu isnuomotame bute vienas kambarys uzrakintas ir yra seimininku daiktai - ar gali jis ateiti is anksto nesuderines/kai nera nuomininku? Aisku, tik i savo kambari. Jeigu uz to kambario kvadraturos komunaliunius mokescius moka pats seimininkas rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(rsc @ 2013 04 21, 09:02)
Gal galite pasidalinti patirtimi? g.gif  Jeigu isnuomotame bute vienas kambarys uzrakintas ir yra seimininku daiktai - ar gali jis ateiti is anksto nesuderines/kai nera nuomininku? Aisku, tik i savo kambari. Jeigu uz to kambario kvadraturos komunaliunius mokescius moka pats seimininkas rolleyes.gif

Nu man tai negrazu ateit nesutarus. Ir dar kaip zinot,kad ju nera?
Atsakyti
QUOTE(rsc @ 2013 04 21, 06:02)
Gal galite pasidalinti patirtimi? g.gif  Jeigu isnuomotame bute vienas kambarys uzrakintas ir yra seimininku daiktai - ar gali jis ateiti is anksto nesuderines/kai nera nuomininku? Aisku, tik i savo kambari. Jeigu uz to kambario kvadraturos komunaliunius mokescius moka pats seimininkas rolleyes.gif

jei moka pats,aisku kad gali
Atsakyti
QUOTE(Realesne @ 2013 04 21, 08:10)
jei moka pats,aisku kad gali

Dekui bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(-čiobrelis- @ 2013 04 21, 08:07)
Nu man tai negrazu ateit nesutarus. Ir dar kaip zinot,kad ju nera?

Ne ateit, kada ju nera, o ateit seiminikui patogiu laiku. Nederinant su nuomininkais unsure.gif
Atsakyti
Man tai būtų ne pagarba. Dabar išeina, kad jūs ateinate, bet kada. O kas jei nuomininkai tuo metu bus užsirakinę ir turės savo intymumo valandėlę? biggrin.gif O jūs taip drąsiai įeinate kaip į savo tvirtovę. Pagalvokite kaip jūs pats jaustumėtės jeigu bet kada į jūsų namus gali įeiti svetimas žmogus. Derintis laiką manau yra būtina, net jeigu jūs ir mokate už to kambario išlaikymą. Nebent esate sutarę, kad gyvenate kaip kambariokai iš kurių vienas pasirodo kartais kaip jaunas mėnulis biggrin.gif
Atsakyti
Jei tas kambarys turi savo atskirą įėjimą - gali. Jei ne - reikia tartis. Nebent ekstra atvejis - kaimynų užpylimas, gaisras, mirtinai kažko reikia būtent iš to kambario ir pan.
Atsakyti
QUOTE(Rokoko Mūza @ 2013 04 23, 12:02)
Man tai būtų ne pagarba. Dabar išeina, kad jūs ateinate, bet kada. O kas jei nuomininkai tuo metu bus užsirakinę ir turės savo intymumo valandėlę?  biggrin.gif O jūs taip drąsiai įeinate kaip į savo tvirtovę.

drinks_cheers.gif man irgi tokia mintis šmestelėjo, ar malonu būtų ir pačiam, ir nuomininkams
Atsakyti
QUOTE(flight @ 2013 04 23, 11:18)
Jei tas kambarys turi savo atskirą įėjimą - gali. Jei ne - reikia tartis. ...

Visai atskiras nuo kitu kambariu
Papildyta:
QUOTE(Rokoko Mūza @ 2013 04 23, 11:02)
Derintis laiką manau yra būtina, net jeigu jūs ir mokate už to kambario išlaikymą. Nebent esate sutarę, kad gyvenate kaip kambariokai iš kurių vienas pasirodo kartais kaip  jaunas mėnulis  biggrin.gif

Tai jeigu moku proporcingai mokescius, lyg ir bandranuomininkas retai pasirodantis gaunasi g.gif Aisku, tai sutarty turetu buti numatyta rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(-čiobrelis- @ 2013 04 23, 09:27)
drinks_cheers.gif  man irgi tokia mintis šmestelėjo, ar malonu būtų ir pačiam, ir nuomininkams

palaukit, kalbam ne apie malonuma ar morale. Klausimas buvo ar gali seimininkas ateiti i kambari, kuriame laiko savo daiktus ir uz kuri moka mokescius, nesipejes nuomininku?

tai atsakymas is teisines puses yra toks - Jei sutartyje nesusitarta kitaip (apie ispejimus, derinimus, ar dar kazkokius informavimus) seimininkas turi teise ateiti i savo kambari, uz kuri moka. Nes itariu, kad sutartyje jtas seimininko neisnuomotas.
Atsakyti
QUOTE(Rokoko Mūza @ 2013 04 23, 11:02)
O kas jei nuomininkai tuo metu bus užsirakinę ir turės savo intymumo valandėlę?  biggrin.gif

Bet gal ne tam kambary uz kuri nemoka? Kaip ir svetimoj teritorijoj, gaunasi...

Dekui visoms uz mintis bigsmile.gif
Atsakyti