QUOTE(maksas @ 2013 04 12, 09:01)
o teismas priimdamas spendima visiksai netasizvelgia, kad seimoje kuria reikia iskeldinti yra nepinameciu vaiku ?????
bus vienosdas teismo sprendimas ar ten studentas ar seima su mazu vaiku
manau, kad ne bent jau i6keldinimo terminai skirsis
parodykit man teises akta, pagal ka teismas turi labiau atsizvelgti i tai, kad su nepoilnameciais vaikais?
ir kad skirsis iskeldinimo terminai?
Papildyta:
QUOTE(karra @ 2013 04 12, 09:04)
Pacituosiu dalį straipsnio į mūsų diskusijos temą...
(visas straipsnis čia:
http://zebra.15min.l...ams-237802.html )
<..>
tai tik beletristika. Niekur istatyme nera parasyta, kad nuomininko interesai (ar jo vaiko) yra svarbesni uz mano interesa i mano nuosavybe. Vaiko teisiu pasaugos konvencijai igyvendinti pilna instituciju, tegul ir igyvendina jos tai, bei uztikrina.
Jei idemiai skaitet straipsni, parasyta, kad antstoliai siulo pakeitima, del iskeldinimo su vaikais.
Vaiko gyvenamosios vietos uztikrinimas, dar karta pasikartosiu yra jo atstovu ir valstybes reikalas. Niekur teises aktuose neparasyta, kad as, kaip busto savininkas, turiu uztikrinti svetimam vaikui busta. Jeigu teismas ar antstolis tuo pagrindu vilkintu sprendimo priemima ar iskeldinima, pasiulyciau teismui ir antstoliui perpus susimesti mano nuostoliu (uz komunalinius, nuoma) atlyginimui, ir kas be ko, jiems nesutikus, tuos nuostolius is ju prisiteisciau.
Ne socializmo laikais gyvenam, jei teisine prasme.
Papildyta:
QUOTE(flight @ 2013 04 12, 10:06)
Juo labiau, kad pilna istorijų, kaip
būsto savininkas nieko negali padaryti su nemokiais, nepilnamečių vaikų turinčiais nuomininkais.
Man įdomu, o jei vaikas būtų registruotas kur nors kitur -kad ir pas močiutę, ar, kaip čia buvo minėta, kituose namuose užsienyje, ir yra oficiali pažyma, - ar tas faktas padėtų apsaugoti nuomotojus, ir palengvint nuomininkams su vaikais paieškas?
nes nieko nedaro, todel ir negali padaryti. Yra teisiniai budai, o ne ziniasklaida tam.
pasakykit kuo skirsis su nemokiais, neisikraustanciais nuomininkais, turinciais tris suniukus? Juk gyvunu teises irgi yra. Gal tada busto savininkas atsakys uz ziauru elgesi su gyvunais, kad anie del nemokiu seimininku liks be stogo virs galvos?
deklaravimas - dvieju minuciu reikalas. Net ir jei prideklaruociau nuomininkus, niekas man ju netrukdo bet kada isdeklaruoti.
Papildyta:
Prisiminiau, kad buvau cia kazkada apsaukta, ar sitoj ar nuomininku temoj kad nerandu su vaikais issinuomot turbut kur