Įkraunama...
Įkraunama...

Nuomotojų "asociacija" - 5

QUOTE(Leksa @ 2012 05 31, 20:35)
bet nuomotojas dar turi buto savininkui uzstata sumoketi, o kuris isgales moketi dukart?

as i agenturas ziuriu kaip i maitvanagius. suprantu, kad visi nori dirbti ir uzsidirbti, bet realiai is 10 skambuciu del buto - buna 5 agenturu. Apsimetineja klientais. O ka jie gali daugiau nei skelbimo idejimas? g.gif nieko irnesakyk.gif Laiko gaisimas ir tiek. O man 500 Lt. gaila. Is dangaus nekrenta.
Atsakyti
QUOTE(Leksa @ 2012 05 31, 19:35)
bet nuomotojas dar turi buto savininkui uzstata sumoketi, o kuris isgales moketi dukart?

Jus maisote savokas nuomotojas ir nuomininkas
Atsakyti
QUOTE(kristi777 @ 2012 05 31, 21:34)
Jus maisote savokas nuomotojas ir nuomininkas

doh.gif realiai nemaisau, tik nezinau kodel sikart tokia nesamone parasiau.
Nuomotojas - tas kuris buta isnuomoja (paprastai savininkas),
nuomininkas - kuris buta issinuomoja (tam butui svetimas, kaip sakant)
Atsakyti
sveikos..turiu beduke...po skirybu likom su dukra vienos..1kbuto neielaikau...su seimininkais gyvent kazkaip nedegu noru gyvent,bet jei nerasiu kitos iseities teks...kaip kambariokes su vaiku manes nenori...esu kaip ir aklavieteje...kaip manote jei as pati isinuonuociau 2k buta ir ieskociau kambarioku..ar nebutu man paprasciau...nes kazkaip jau man darosi nebejuokinga...nuomai su mokesciais ziema galiu skirt max 500..
Atsakyti
QUOTE(nesekme @ 2012 06 02, 11:22)

o nemeginot ieskoti pigesnio buto, prastesnej miesto daly? Bendrabuty?
As asmeniskai nenoreciau nuomotis su moterim ir jos vaiku, jei vaikas labai mazas ir daznai naktim verkia, bet jei didesnis, tai kodel gi ne. Bet velgi klausimas, o buto islaidas dalinsit perpus 50/50, ar i 3 dalis (savo, vaiko, kambariokes)? Is vienos puses, na kiek tas vaikas isnaudos pvz. vandens, bet is kitos, na kodel kambarioke turi moketi lygiai tiek, kiek jus, nors jus 2 g.gif
Atsakyti
QUOTE(Leksa @ 2012 06 02, 13:43)
o nemeginot ieskoti pigesnio buto, prastesnej miesto daly? Bendrabuty?
As asmeniskai nenoreciau nuomotis su moterim ir jos vaiku, jei vaikas labai mazas ir daznai naktim verkia, bet jei didesnis, tai kodel gi ne. Bet velgi klausimas, o buto islaidas dalinsit perpus 50/50, ar i 3 dalis (savo, vaiko, kambariokes)? Is vienos puses, na kiek tas vaikas isnaudos pvz. vandens, bet is kitos, na kodel kambarioke turi moketi lygiai tiek, kiek jus, nors jus 2  g.gif

dukrai mano 6eri..as jokio 1kbuto neislaikau..keltis i kokius salininkus..kaip davaziuot iki darbo,darzelio...didziuasiaa islaidas sudaro jug sildymas,o uz vandeni as jau uz vaika sumokesiu...
Atsakyti
bandyt ieskot privacioj valdoj. Vat, pvz. Kaune toki skelbima maciau, kambarys su virtuve ir dusu privacioj valdoj, atskiras iejimas, 300Lt kiekviena men, be papildomu mokesciu.
O darbo ir gyv.vietos mazesniam mieste ieskot?
Alimentus didesnius prisiteist?
Atsakyti
QUOTE(Leksa @ 2012 06 02, 15:27)
bandyt ieskot privacioj valdoj. Vat, pvz. Kaune toki skelbima maciau, kambarys su virtuve ir dusu privacioj valdoj, atskiras iejimas, 300Lt kiekviena men, be papildomu mokesciu.
O darbo ir gyv.vietos mazesniam mieste ieskot?
Alimentus didesnius prisiteist?

alimentu didesniu negausiu...cia turiu giminiu i kurias bedai esant galiu kreiptis...o ir gyvenam vieta man reikalinga konkreti...aplink savanorius...nes darbas ir darzelis ten...as turiu darba su man tinkanciu grafiku...12 valandu as dirbti negaliu...
Atsakyti
tai patarti daugiau nera ko. Meginkit laime ieskant ir buto, ir kambariokes kartu, kad nebutu, jog issinuomosit 2 kamb.buta, o nerasit, kas i ji kraustysis.
Atsakyti
QUOTE(Leksa @ 2012 06 02, 15:37)
tai patarti daugiau nera ko. Meginkit laime ieskant ir buto, ir kambariokes kartu, kad nebutu, jog issinuomosit 2 kamb.buta, o nerasit, kas i ji kraustysis.

apie tai as pagalvojau..apeme tokia neviltis,kad siaubas... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(nesekme @ 2012 06 02, 12:50)
dukrai mano 6eri..as jokio 1kbuto neislaikau..keltis i kokius salininkus..kaip davaziuot iki darbo,darzelio...didziuasiaa islaidas sudaro jug sildymas,o uz vandeni as jau uz vaika sumokesiu...

svanaoriai gi pigus rajonas ir bendrabučių yra, jei tikrai ieškosit, už tokią sumą rasit. dar pasidairykite žemuosiuose paneriuose - susisiekimas su savanoriais puikus, rajonas nebrangus rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(l'eau @ 2012 06 05, 19:30)
svanaoriai gi pigus rajonas ir bendrabučių yra, jei tikrai ieškosit, už tokią sumą rasit. dar pasidairykite žemuosiuose paneriuose - susisiekimas su savanoriais puikus, rajonas nebrangus rolleyes.gif

as turejau toki plana,bet...ziuriu,kad jo igyvendinti nelabai gaunasi..dirbu as prie lietuvos kino teatro...tai va turejau vilti isiskurt netoli rimi ir i darba eiti pesciomis taip sutaupydama apie 100lt pravaziavimui.radau idealia vieta,bet.... pasakius,kad su vaiku man buvo pasakyta ne...
Atsakyti