Tai gal geresniam rajone?
Arba - taip, pasitaiko, kad kainas iš kosmoso išlaužia.
Sveikos,
planuojame pirkti buta/apartamentus Nidoje. Be abejo, vasara nuomotume poilsiautojams. Ka manote ar verta?
planuojame pirkti buta/apartamentus Nidoje. Be abejo, vasara nuomotume poilsiautojams. Ka manote ar verta?
QUOTE(Izabelee @ 2013 01 16, 10:50)
Sveikos,
nežinau ko Jūs tikitės, ar norite tik investuoti turimus pinigėlius, ar noriti iš to uždirbti
būsto kaina ten didelė, priežiūros ir investicijų po trumpalaikės nuomos bus gerokai daugiau, be to sezoninė nuoma
ir esminis klausimas kas juos prižiūrės ??
QUOTE(maksas @ 2013 01 16, 12:27)
nežinau ko Jūs tikitės, ar norite tik investuoti turimus pinigėlius, ar noriti iš to uždirbti
būsto kaina ten didelė, priežiūros ir investicijų po trumpalaikės nuomos bus gerokai daugiau, be to sezoninė nuoma
taip, tai butu tik investicija, tiesiog musu antri namai, bet sezonu uzsiimti ir nuoma, kad atsipirktu islaikymas. Esminis klausimas turbut pats lengviausias gyvename Klaipedoje, nedirbu, todel nuomos reikalai butu mano prieziuroje.
Turime pasiulyma ir mastome ar rinktis Nida. Sudeliojom daug pliusu uz si krasta.
QUOTE(Izabelee @ 2013 01 16, 12:18)
taip, tai butu tik investicija, tiesiog musu antri namai, bet sezonu uzsiimti ir nuoma, kad atsipirktu islaikymas. Esminis klausimas turbut pats lengviausias gyvename Klaipedoje, nedirbu, todel nuomos reikalai butu mano prieziuroje.
Turime pasiulyma ir mastome ar rinktis Nida. Sudeliojom daug pliusu uz si krasta.
o tikrai nusiteikusi dirbti valytoja
QUOTE(almendra @ 2013 01 15, 16:53)
taip, bet gyvenom ir uz 600 lt, kur buvo kampine siena ir langai neplastikiniai, tai irgi ziauriai salta budavo.. del to ir nesuprantu is kur seimininkai nusprendzia, kad ju butas vertas tokios sumos
Mes irgi kampiniame gyvenam, bet ta siena mūsų bute yra apšiltinta, o ir radiatoriai tame kambaryje daug karščiau šildo, tai sakyčiau tas kambarys yra šilčiausias visame bute. O ir butas yra 5 a., pietinė ir pietvakarinė pusė, tai šilta, tik bėda, kad vasarą tverti neįmanoma karščio
QUOTE(Izabelee @ 2013 01 16, 18:55)
tai kad cia ne jumoras, o rimtas klausimas
Juk trumpalaikės nuomos atveju - esminės pareigos: raktų padavinėtojas ir valytojas o važinėti iš klaipėdos pasižiurėti būsto stovio po eilinių nuomininkų.. na ką aš žinau
QUOTE(karra @ 2013 01 16, 18:45)
tai kad cia ne jumoras, o rimtas klausimas
Juk trumpalaikės nuomos atveju - esminės pareigos: raktų padavinėtojas ir valytojas o važinėti iš klaipėdos pasižiurėti būsto stovio po eilinių nuomininkų.. na ką aš žinau
turiu vieną pažystama, kuri Palangoje tuo užsiima
tai visa vasara tuo ir užimta, kaip kambarių tvarkymu, patalų skalbimu/patalynės keitimu
ir kuo kambariai/apartamentai bargesni, tuo nuomininkai aikštingesni
Tai kad parai, dviem, trim niekas ir neplanuoja nuomoti, o i savaite karta nuvaziuot ir isvalyt nematau problemu. Jeigu tai pasidarytu problema, tada nenuomoji ir viskas. Bet laikyti tuscia, del keliu savaiciu ten musu, draugu paviesejimo, tai irgi kvaila, tuo labiau kurorte
Sveikos nuomininkės
Kadangi skelbimai uždrausti,tai klausiu čia
Gal kas galite pasiūlyti nebrangiai keturių asmenų šeimai 2/3kamb butuką Kaune,nuo Vasario pradžios.lauksiu pasiūlymų į až,būtų gerai su kainyte ir tel numeriu.Ačiū
Kadangi skelbimai uždrausti,tai klausiu čia
Gal kas galite pasiūlyti nebrangiai keturių asmenų šeimai 2/3kamb butuką Kaune,nuo Vasario pradžios.lauksiu pasiūlymų į až,būtų gerai su kainyte ir tel numeriu.Ačiū
QUOTE(Izabelee @ 2013 01 17, 12:50)
Tai kad parai, dviem, trim niekas ir neplanuoja nuomoti, o i savaite karta nuvaziuot ir isvalyt nematau problemu. Jeigu tai pasidarytu problema, tada nenuomoji ir viskas. Bet laikyti tuscia, del keliu savaiciu ten musu, draugu paviesejimo, tai irgi kvaila, tuo labiau kurorte
Jūs kalausėt aš pasakiau savo nuomone , o toliau Jum spręst
šiandien atrodo, kas čia yra kartą į svaitę sutvarkyti, pasižiūrėsiu ką sakysit po pirmo sezono
visi žmonės skirtingi, tad ir jų tvarkos suvokimo lygis taip pat skiriasi, po vienų rasit butą panašų, kokį ir palikot , po kitų ir visą kiaulidę