Įkraunama...
Įkraunama...

Nuomotojų "asociacija" - 5

QUOTE(saidutea @ 2013 01 10, 13:51)
atsiprasau, o kur nuomos skelbimus butu galiu rasti? g.gif

radau prie taisykliu sad.gif

Nuomos skelbimai draudžiami tiek šiame skyrelyje, tiek visame forume - žr. forumo taisyklių 8 punktą.

http://supermama.lt/...t/view/133/141/

Atsakyti
QUOTE(indre-g. @ 2013 01 10, 13:04)
radau prie taisykliu sad.gif

Nuomos skelbimai draudžiami tiek šiame skyrelyje, tiek visame forume - žr. forumo taisyklių 8 punktą.

http://supermama.lt/...t/view/133/141/

aciu labai 4u.gif todel ir neradau...
Atsakyti
Sveiki,

susidūriau su bėda doh.gif perspėjau nuomininkus, kad išsikraustytų per du mėnesius, tai jie paėmė ir išsikraustė tą pačią savaitę blink.gif ir už tą mėnesį liko nemokėti mokesčiai (už pilną gruodį) blink.gif

Jie gyveno ir mokėjo tik komunalinius mokesčius, dbr nei nuomininkų, nei apmokėtų sąskaitų doh.gif

Pasiguodžiau, kad už gerumą gavau antausį unsure.gif

Tik dbr pamačiau, kad SM nėra nuomos temos, gaila...
Atsakyti
QUOTE(Tomienė @ 2013 01 10, 17:13)
Sveiki,

susidūriau su bėda  doh.gif perspėjau nuomininkus, kad išsikraustytų per du mėnesius, tai jie paėmė ir išsikraustė tą pačią savaitę  blink.gif ir už tą mėnesį liko nemokėti mokesčiai (už pilną gruodį)  blink.gif

Jie gyveno ir mokėjo tik komunalinius mokesčius, dbr nei nuomininkų, nei apmokėtų sąskaitų doh.gif

Pasiguodžiau, kad už gerumą gavau antausį  unsure.gif

tai kaip ir viskas tvarkoj - PER du menesius issikrauste biggrin.gif

o kas del saskaitu, galit pretenzija brukstelt, net jei sutarties nebuvo rastiskos. Buna, kad ir susimoka,ypac jei zinai, kur kokie tevai gyvena ar kur dirba biggrin.gif
Atsakyti
Nu žiūrėsim, kaip čia kas bus unsure.gif dbr kitas klausimas suka galvą, studentai jau visą Vilnių turbūt okupavo, niekam nieko nereikia unsure.gif net nzn kokia ta situacija rinkoje doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Tomienė @ 2013 01 10, 20:56)
Nu žiūrėsim, kaip čia kas bus  unsure.gif dbr kitas klausimas suka galvą, studentai jau visą Vilnių turbūt okupavo, niekam nieko nereikia  unsure.gif net nzn kokia ta situacija rinkoje  doh.gif

Baikit, išnuomavom neseniai per 3 dienas smile.gif tik nenusipiginkit už nuomą, nes kai pigi nuoma, gerų ir mokių nuomininkų kontingentas iškart atkrenta, lieka tik tai kas lieka...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lady River: 11 sausio 2013 - 09:48
QUOTE(Lady River @ 2013 01 11, 11:48)
Baikit, išnuomavom neseniai per 3 dienas smile.gif  tik nenusipiginkit už nuomą, nes kai pigi nuoma, gerų ir mokių nuomininkų kontingentas iškart atkrenta, lieka tik tai kas lieka...

tai labai priklauso ir nuo buto vietos, kainos irengimo, bei sildymo kainu...

Turiu klausimeli, kokiu nuomininku daugiau, tie kurie susiveza savo baldelius ar tie kurie iesko su baldeliais?
Atsakyti
QUOTE(Tomienė @ 2013 01 10, 20:13)
Sveiki,

susidūriau su bėda  doh.gif perspėjau nuomininkus, kad išsikraustytų per du mėnesius, tai jie paėmė ir išsikraustė tą pačią savaitę  blink.gif ir už tą mėnesį liko nemokėti mokesčiai (už pilną gruodį)  blink.gif

Pasiguodžiau, kad už gerumą gavau antausį  unsure.gif

Man buvo taip: nuomininkas vėlavo susimokėti savaitę laiko, gyveno 4 mėn. Aišku mano galvoj sukosi mintis, kad jau pradeda išsisukinėti. Po savaitės jis paskambino, aišku mano balselis nebuvo švelnus, nu bet ir nerėkavau, susitarėm, kad ateisiu vakare pinigų. Bet po kokių 20 min. gaunu sms, kad jam nepatiko mano balso tonas ir jis nebenori mano bute gyventi. Vakare jau buvo išsikraustęs, paliko tvarkingai, viskas sumokėta, bet žiemos metu prastova yra tikrai brangi. Tai dabartiniams nuomininkams aiškiai pabrėžiau sutartyje punktą, jos apie išsikraustymą perspėti prieš 1 mėn.
Atsakyti
noriu papriestarauti del pigios nuomos ir mokiu klientu, mes pvz. mokam labai nedaug uz nuoma (250Lt) uz paprasta butuka (pusiau be baldu), bet esam normalus nuomininkai, visada sumokame laiku 4u.gif

QUOTE(Lady River @ 2013 01 11, 11:48)
tik nenusipiginkit už nuomą, nes kai pigi nuoma, gerų ir mokių nuomininkų kontingentas iškart atkrenta, lieka tik tai kas lieka...

O man kaip nuomininkei iskyla klausimas - pagal ka buto seimininkai nustato kainas uz kiek nuomos? nes kai tenka apaziureti butus tai pasitaiko tokios kosmines kainos, o butas visai siaip sau blink.gif
Atsakyti
QUOTE(almendra @ 2013 01 15, 10:45)
O man kaip nuomininkei iskyla klausimas - pagal ka buto seimininkai nustato kainas uz kiek nuomos? nes kai tenka apaziureti butus tai pasitaiko tokios kosmines kainos, o butas visai siaip sau  blink.gif

Pagal rajoną, paklausą, ekonomiškumą. Po to jau tik- pagal įrengimo lygį.

Už 250 juk negavot buto su autonominiu šildymu centre wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo flight: 15 sausio 2013 - 12:39
Va, jūsų butas už 250 wink.gif

QUOTE(almendra @ 2013 01 07, 10:36)
mes nomuojames 5/5, bet man nepatinka. Pas mus ziauriai salta, paprasti langai tai prapucia kiaurai. 

Atsakyti
QUOTE(flight @ 2013 01 15, 16:48)
Va, jūsų butas už 250 wink.gif

taip, bet gyvenom ir uz 600 lt, kur buvo kampine siena ir langai neplastikiniai, tai irgi ziauriai salta budavo.. doh.gif del to ir nesuprantu is kur seimininkai nusprendzia, kad ju butas vertas tokios sumos g.gif
Atsakyti