Įkraunama...
Įkraunama...

Nuomotojų "asociacija" - 5

QUOTE(dukri @ 2013 01 04, 15:40)
Cia yra visiska tiesa. Naujininkuose, vadinamajame baisiausiame rajone, butas yra isnuomojamas per diena! Per diena!

Tikrai:) Pvz.: Tyzenhauzų g. viena pusė priklauso Naujininkams, o kita - jau Rasų mikrorajonui, iki Aušros Vartų gal 400 metrų. Kiemuose mašiną visada pastatysi, Namo, kur mes turime butuką, laiptinė super tvarkinga, žmonės mandagūs. Senamiesčio pakraščiai labai populiarėja, tuos dings tas mitas kad va Stotis, Naujininkai, baisu....
Atsakyti
Gal atsirastų kas Vilniuje nuomoja 1-2 kambarių butą? Vargstam jau kelis mėnesius.. 4u.gif
Atsakyti
Sveiki,forumiečiai...
labai jau ilgai ieškojau tokio skyrelio apie nuomos reikalus pagaliau radau....
nuomoju bendrabučio kambarį naujininkuose,Vilniuje....Kadangi taip susiklostė gyvenimas,kad pati išsikrausčiau iš vilniaus į kt. miestą....
man laaaaabai reikia patarimo žinančių ir išmanačių....
Vilniuje yra priregistruota tame bute du asmenis aš ir mano nepilmametė dukra (iš pirmos santuokos...).Bute čia yra priregistruotas vyras ir kita dukra....nuomomninkas gyvena vienas moka už du....Gal kas žino ar galiu butą Vilniuje palikti be įregistruotų asmenų???Nes aš norėčiau prisiregistruoti čia su savo dukra....ir tada reiktų padaryti,kad ten pagal popierius gyventų vienas???labai svarbu tai ypač vilniaus energijai....nes tie ten už šildymą ir karštą vandenį dvigubai plešia....
Labai prašau patarkite....Padėkite....
Atsakyti
QUOTE(irmgarda29 @ 2013 01 07, 10:35)
Sveiki,forumiečiai...
labai jau ilgai ieškojau tokio skyrelio apie nuomos reikalus pagaliau radau....
nuomoju bendrabučio kambarį naujininkuose,Vilniuje....Kadangi taip susiklostė gyvenimas,kad pati išsikrausčiau iš vilniaus į kt. miestą....
man laaaaabai reikia patarimo žinančių ir išmanačių....
Vilniuje yra priregistruota tame bute du asmenis aš ir mano nepilmametė dukra (iš pirmos santuokos...).Bute čia yra priregistruotas vyras ir kita dukra....nuomomninkas gyvena vienas moka už du....Gal kas žino ar galiu butą Vilniuje palikti be įregistruotų asmenų???Nes aš norėčiau prisiregistruoti čia su savo dukra....ir tada reiktų padaryti,kad ten pagal popierius gyventų vienas???labai svarbu tai ypač vilniaus energijai....nes tie ten už šildymą ir karštą vandenį dvigubai plešia....
Labai prašau patarkite....Padėkite....

keista, kad už šilumą skaičiuoja nuo deklaruotų asmenų skaičiaus, o ne nuo kvadratūros doh.gif

kaip suprantu ten pas jus bendrabutis su savom taisyklem, manau pirmiausia turėtumėt kreiptis į administratorių ir per jį tvarkytis visusu reikalus

nes jūs savo ir mergaitės gyvenamą vietą galit deklaruoti kur tik jum patinka ir pas nieka nieko klausti nereikia, deklaruojat vienur , o pirminis deklaravimas automatiškai anuliuojasi.
Atsakyti
QUOTE(maksas @ 2013 01 07, 12:09)
nieka nieko klausti nereikia, deklaruojat vienur , o pirminis deklaravimas automatiškai anuliuojasi.

taipogi savininkas is buto gali isregistruoti kitus asmenis.
Atsakyti
Sveikos mergaites.

suku galva dabar del enegetinio efektyvuvo sertifikato. Kaip dabar elgtis? kur jo ieskoti? Ar negalima apsieiti be jo?
Atsakyti
QUOTE(sigita @ 2013 01 07, 16:14)
Sveikos mergaites.

suku galva dabar del enegetinio efektyvuvo sertifikato. Kaip dabar elgtis? kur jo ieskoti? Ar negalima apsieiti be jo?

O kam Jums jo? Norit butą parduot? Tie sertifikatai (ypač seniems namams) tai dar viena suinteresuotos grupės šėryklėlė...
Atsakyti
QUOTE(Lady River @ 2013 01 08, 09:50)
O kam Jums jo? Norit butą parduot? Tie sertifikatai (ypač seniems namams) tai dar viena suinteresuotos grupės šėryklėlė...

tai, kad po nauju metu yra privalomas ar nori parduoti, ar nuomoti. ir nesvarbu senos ar naujos statybos namas.
Atsakyti
QUOTE(sigita @ 2013 01 08, 13:47)
tai, kad po nauju metu yra privalomas ar nori parduoti, ar nuomoti. ir nesvarbu senos ar naujos statybos namas.

Na, jei nuomą registruoji notariškai, tai taip. Bet jei sutartis paprasta, tai nereikia.

Lietuvos notarų rūmai (LNR) antradienį paskelbė, jog nuo šiol jau nebebus atliekami jokie nekilnojamojo turto sandoriai, jei būstų savininkai nepateiks energetinio naudingumo sertifikatų.
Nekilnojamojo turto agentūros baiminasi, kad tai žmonėms, norintiems sudaryti būsto pirkimo sandorį, bent jau kurį laiką sukels nemažai sunkumų ir nesusipratimų
Nustatyti atskiro buto daugiabutyje energinį efektyvumą kainuoja 200-400 litų, o užtrunka 3-4 dienas. Pasak LNR prezidento Mariaus Stračkaičio, „norintieji parduoti pastatus patirs gaišaties ir papildomų išlaidų, nes turės kreiptis į energetinio sertifikavimo ekspertus“. Jo tvirtinimu, naujoji tvarka - beprasmiška, todėl LNR savo ruožtu žada informuoti valstybės institucijas ir įstatymų leidėjus apie šių teisės aktų nuostatų netobulumą.
Visas straipsnis.

Atsakyti
QUOTE(Lady River @ 2013 01 09, 09:52)
Na, jei nuomą registruoji notariškai, tai taip. Bet jei sutartis paprasta, tai nereikia.

aciu uz atsakyma
Atsakyti
g.gif
Atsakyti
atsiprasau, o kur nuomos skelbimus butu galiu rasti? g.gif
Atsakyti