Įkraunama...
Įkraunama...

Nuomotojų "asociacija" - 5

gal patartumet, kaip siais laikais susieskoti nuomojama 1kamb. buta ? 4u.gif
nes keik ieskau, tai internete tik agenturos susigriebe visus skelbimus.
Atsakyti
QUOTE(zibba @ 2012 05 22, 11:03)
gal patartumet, kaip siais laikais susieskoti nuomojama 1kamb. buta ?  4u.gif

As irgi dabar ieskau Vilniuje, manau agenturu labai sunku isvengti. Dar labai priklauso nuo galimos moketi sumos. As pvz. ieskau 700-800 senamiestyje, naujamiestyje, tai tvarkinga buta sudetinga rasti. Reikes kazka galvoti kitaip smile.gif
Atsakyti
Skaiciau ir ne velnio nesupratau-nuomotojai ar nuomininkai kalba blush2.gif Gal padesit su klausimu, jei noriu isnuomoti buta kitame mieste, kaip priziuret nuomininkus? Kad lagai vietoj liktu ir nepabegtu nesumokeje?Ir dar, ar realu isnuomoti buta, jei ji padavineju (nesekmingai)?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo busimablondine: 22 gegužės 2012 - 23:16
QUOTE(busimablondine @ 2012 05 22, 21:15)
Skaiciau ir ne velnio nesupratau-nuomotojai ar nuomininkai kalba blush2.gif Gal padesit su klausimu, jei noriu isnuomoti buta kitame mieste, kaip priziuret nuomininkus? Kad lagai vietoj liktu ir nepabegtu nesumokeje?Ir dar, ar realu isnuomoti buta, jei ji padavineju (nesekmingai)?

Įdomu kiek laiko pardavinėjate ir kodėl nesėkmingai? g.gif

Šiaip nuoma šiek tiek kitas reikalas-jei butas pakankamai tvarkingas, tikrai lengvai išnuomosit, ypač prieš rugsėjį ..
Atsakyti
QUOTE(svetima @ 2012 05 28, 13:32)
Įdomu kiek laiko pardavinėjate ir kodėl nesėkmingai? g.gif

Šiaip nuoma šiek tiek kitas reikalas-jei butas pakankamai tvarkingas, tikrai lengvai išnuomosit, ypač prieš rugsėjį ..

pardavineju apie 4 men, agenturos sako kad daug panasiu butu o mano atveju 5 aukstas be lifto-didziausias minusas. Kadangi pardavineju, jis praktiskai tuscias - virtuve "gyvenama" ir lova su sekcija, kitkas isvezta doh.gif idomu ar buna taip, kad pardavineja ir nuomoja tuo pat metu, tarkim jei atsiranda pirkejas, nuomininkus pries kiek laiko reikia ispeti, kad ieskotusi kito busto? Pirkeju vedima irgi reikia derinti su tais, kurie issinuomos g.gif tarkim jie gali sakyti, kad jie nuolat neturi laiko, o svetimu zmoniu gi nevesiu i buta kuomet nera zmoniu, gyvenanciu jame doh.gif
Dar klausimas, kokie mazdaug uzstatai imami is nuomininku? keleto menesiu nuoma realu?
Atsakyti
Nebijokite agenturu, jos nuomininkui nekainuoja, is nuomotojo tik paima menesio nuomos suma jei pavyksta surasti zmogu. Na bent man kaip nuomotojai tokius pasiulymus agenturos teikdavo, taciau nei karto jomis nepasinaudojau
Atsakyti
QUOTE(kristi777 @ 2012 05 31, 06:40)
Nebijokite agenturu, jos nuomininkui nekainuoja, is nuomotojo tik paima menesio nuomos suma jei pavyksta surasti zmogu. Na bent man kaip nuomotojai tokius pasiulymus agenturos teikdavo, taciau nei karto jomis nepasinaudojau

Atvirkščiai-paprastai agentūroms sumoka nuomininkai, nes normalų buta nuomai rasta labai sudėtinga..
O nuomotojui užtenka įdėt skelbimą ir būna šimtai skambučių. rolleyes.gif
Atsakyti
Na bent mano atveju agenturos uztikrindavo, kad is nuomininku neima nei cento, nebent "pudrindavo" smile.gif
Atsakyti
O tai is ko tada jos ima? Is ko pragyvena? Jei ne is nuomininku, tai is nuomotoju. Veltui nieks nedirba.
Atsakyti
QUOTE(zibba @ 2012 05 22, 12:03)
gal patartumet, kaip siais laikais susieskoti nuomojama 1kamb. buta ?  4u.gif

As tai manau geriausia paduoti savo skelbima- kad ieskot buto, ir pabrezti, kad agenturos nesivargintu, kad laukiate tik seimininku skambuciu 4u.gif
Mano nuomininkai- studentai ka tik pranese, kad nuo liepos nutraukia sutarti, grizta i savo miesteli, tai irgi sedziu nerimauju, ar greit pavyks surasti naujus, juk vasara, o butas mano paprastai yra populiariausias tarp studentu, kuriu tokiu metu kur kas maziau doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AMARILIS: 31 gegužės 2012 - 16:56
QUOTE(Leksa @ 2012 05 31, 16:23)
O tai is ko tada jos ima? Is ko pragyvena? Jei ne is nuomininku, tai is nuomotoju. Veltui nieks nedirba.

Jos is nuomotojo paima 1 menesio nuoma, jei suranda klienta. Jei ne - nieko ir negauna
Atsakyti
QUOTE(kristi777 @ 2012 05 31, 17:45)
Jos is nuomotojo paima 1 menesio nuoma, jei suranda klienta. Jei ne - nieko ir negauna

bet nuomotojas dar turi buto savininkui uzstata sumoketi, o kuris isgales moketi dukart?
Atsakyti