QUOTE(No Fear @ 2012 11 04, 23:09)
*Tai gal nepulkit tu isvadu daryt is vienos nuotrupos.
**Yra cia kokie 3 zmones, is kuriu gyvenime nenoreciau ploto nuomotis. Tame tarpe ir jus su savo kategoriskumu ir isankstiniais nusistatymais
***Toks vaizdas, kad visi nuomininkai kenkejai ir kitokie nedoreliai, o tik nuomotojai-zmones.
**Yra cia kokie 3 zmones, is kuriu gyvenime nenoreciau ploto nuomotis. Tame tarpe ir jus su savo kategoriskumu ir isankstiniais nusistatymais
***Toks vaizdas, kad visi nuomininkai kenkejai ir kitokie nedoreliai, o tik nuomotojai-zmones.
*kiek parašyta tiek ir pakomentavau, nes: O TAI KĄ, DRAUDŽIAMA KOMENTUOT??? Kiek radau informacijos, iš tokios ir padariau išvadas. O gal tik man asmeniškai draudžiama komentuoti nežinojau....
**laimei, jums ir neteks pas mane gyventi
***su kokiasi susidūriau, kokią pamoką gavau, tokią ir išmokau. Bent jau aš esu linkusi mokytis iš savo klaidų ir stengiuosi jų nekartoti.
QUOTE(linas.vasaris @ 2012 11 05, 13:33)
Pasirašius sutartį balsu primenu tokius dalykus, kad nuomininkas privalo saugoti butą ir visą turtą, turi priduoti tokį pat atmetus natūralų nusidėvėjimą, o savininkas PRIVALO gerbti nuomininkų teises ir be įspėjimo negali atvykti į butą.
tokie dalykai turi būti sutartyje parašyti, nes žodžiu, tai kaip ir nieko nereiškia.