QUOTE(linas.vasaris @ 2012 10 06, 16:56)
Iškilus teisminiam ginčui abi pusės laikomos suinteresuotomis pusėmis, kuria puse tikėti teismui jei abi tvirtina priešingai. Tokiu atveju liudininko parodymai tampa lemiamais. Mano atveju nuomininkė pareiškė, kad pinigus yra sumokėjusi (nors sumokėjusi tik už du mėn., liko skoloje vieną mėn ir tris mėn už komunalinius, bei apgadino baldus ir patį butą) ir,
kad baldai jau buvo apgadinti ir butas buvo tipo landynė. Fotografijose skirtumai labai nežymūs, bet vizualiai aiškūs. Todėl mano liudijimas koks buvo butas išnuomojant butą, yra lemiamas. Aš surašau sutartį, kurią pasirašo vėliau abi pusės. Aš turiu patikrinti abiejų pusių dokumentus. Šiuo atveju mano liudijimas tapo lemiamu, nes pasirodo nuomininkė pateikė suklastotą pasą kita pavarde. Nuominikė nepridavė buto nor tvirtina priešingai, aš paliudijau, kad butas nebuvo priduotas ir kad nuomininkė išsinešė atsiskaitymų knygutę. Vėlgi, ji viską neigė, nors man telefonu buvo tą pripažinusi ir žadėjo išsiūsti paštu. Taigi mano liudijimas, kad ji tikrai išsinešė atsiskaitymų knygutę yra lemiamas, nes savininko pasakymas, kadpavogė knygutę, gali būti įvertintas kaip paprasčiausias šmeižtas.
jus man pasakykit, kaip foto gali nesimatyti, kad is normalaus buto patapo lindyne?
beje, jei nuomininkas neperduoda buto savininkui, reikia tiketis kiaulystes. Todel tokiu aveju geriausiai yra vestis antstoli, faktiniu aplinkybiu konstatavimui (aisku, jei ruosiesi reikalauti zalos atlyginimo
) kaina - paskutinikart pvz., siauliuose 3 k. konstatavimas atsiejo 300 lt pigiausiai.
patikimiau nei net kos liudijimas, ir teismas priims kaip negincijama irodyma
Duodama mums dvi ausis ir tik vieną burną, gamta įtikinamai sako, kad reikia daugiau klausytis, negu kalbėti. (Plutarchas)