QUOTE(Leksa @ 2012 10 01, 20:55)
totali nesąmonė. Matyt, turit vaikų ir ieškot nuomotis buto, kad taip kalbat. Realybė kitokia. Net ir turint sutartį, reikia tai padaryt per teismą.
O teismas lieps išsikraustyt jiems tada, kai bus į kur išsikraustyt. Ir teismo posėdžiai gali trukt ilgai ilgai, netgi labai ilgai. Ir koks dar negražumas, kad žmonės įspėjam, jog su vaikais gali būt didelių problemų???? Įspėjimas, kad sutartis nepadės, tai ne negražu, tai įspėjimas.
Jūs tiesiog šališka. O žmonės, turintys proto, patys gerai pamąstys apie riziką ir nuspręs. Aš kažkada nuomojau šeimai su 1 vaiku ir pasakysiu taip: dabar nuomosiu šeimai tik kai įstatymų kūrėjai pasirūpins ir mano teise į mano butą, ne vien vaikais, kurie man galų gale nei giminės, nei draugai.
jus tiesiog neteisi
taip, iskeldinimas vykdomas per teisma. as nesaliska, as teisininke.
Pradzioje per notara issiuntei pranesima, kad sutartis nutraukiama ir ispejama issikraustyti iki nurodyto termino.4
Kreipiesi i teisma del iskeldinimo. jei nuomininkas piktybiskai vilkina posedi, atvaziavai atsivezei antstoli, konstatavai faktines aplinkybes, pasikeitei duris/spynas ir nuomininko turteli isgrudai i sandeliuka, viskas
Nuomininkui pateiki ieskini del turetu islaidu.
Manes nekaso, ar nuomininkas turi kur issikraustyti, ar neturi. ypac, jei pazeidzia sutarti. Kad nuomininkui lieps issikraustyti tik tada, kai tures kur, yra visiska nesamone.
jei teismas del iskeldinimo ivyksta normaliai (ta prasme nuomininkas nesislapsto ir nevengia posedzio) - iskeldinima po teismo sprendimo ivykdei su antstoliu.
ta pati procedura ar su vaikais ar be vaiku. Taip per teisma uztruktu, bet islaidas apmoketi pateikciau nuomininkui - ir neturtine zala prisiteisciau dar-anksciau ar veliau pajamu tures
VTAT ir pirmines teismines institucijos gali vapalioti ka tik nori apie vaiku teises, as ginu savo teise i nuosavybe, ir nutraukus sutarti del vienu ar kitu aplinkybiu noriu isikraustyti i savo turta, ir ta sekmingai padarau
. Ne mano pareiga yra apsaugoti svetimu vaiku teises, o gimdytoju ir valstybes. Manes niekas nenubaus uz tai, kad ginu savo nuosavybe.
Beje cia ir del nestumo buvo diskusija.... Pagal istatyma draudziama nutraukti ar nesudsryti sutarties del nestumo
kaip ir nuomojama buta pirmenybe isigyti turi nuomininkas....
Leksa jus labai pikta
as dalinuosi patirtimi, kad tikrai galima tai padaryti. Teisine sistema pakrypus gerokai, bet kazkie veikia
p.s. ir tikrai neieskau nuomotis, nors vaiku ir turiu
Duodama mums dvi ausis ir tik vieną burną, gamta įtikinamai sako, kad reikia daugiau klausytis, negu kalbėti. (Plutarchas)