QUOTE(isdykusS @ 2012 08 07, 19:43)
1. Mergina 23m, dirbanti, save puikiai issilaikanti, net siule didesne nuoma nei mes prasom, pageidautu persitapetuot (is savu lesu), mums patiktu "naujos sienos"..
2. Vaikinas+mergina, be vaiku, dirbantys abu, tvarkingi atrodo..
Patiko abejos kandidaturos, ir nezinau, kaip issirinkti viena is ju.. ir moneta meciau, ir kitais panasiais budais "buriau"
2. Vaikinas+mergina, be vaiku, dirbantys abu, tvarkingi atrodo..
Patiko abejos kandidaturos, ir nezinau, kaip issirinkti viena is ju.. ir moneta meciau, ir kitais panasiais budais "buriau"
Esu išnuomavęs gal 30 butų, su dviem turėjau didelių bėdų. Abu nuomininkai atrodė kaip kokia Dievo dovana: nesidera, sutinka investuoti savo lėšų, sutinka su visomis mūsų sąlygomis. Nors man jie kėlė įtarimų ir apie tai informavau savininkus jiems jie labai patiko. Viena po poros mėnesių pabėgo nesumokėjus komunalinių o kita pasirodė užgerianti. Abi moterys. Abu butai Šeškinėje. 1k senos statybos, su remotu darytu 1980 metai pavyko paleisti už 650, kitą 2k su geresniu remotu už 800. Tas pirmasis mano nuomone kaina buvo perdidelė tikrai. Antrą taikiau, kad dvi studentes surasti, nes virtuvė perskiria du kambarius. Susidaro dvi privačios erdvės. Tokius mėgsta merginos. Dvi piniginės (o su tėvų pagalba ir keturios piniginės) geriau nei viena. Bet kaip savininkas pasirinko taip ir įvyko. Visi kiti butai nuomininkai puikūs. Kas trys mėnesiai susiskambinu tiek su viena, tiek su kita puse, perklausiu ar viskas gerai. Nuomininkai pastoviai perklausia gal ką turiu pigiau, nuraminu, kad kainos kyla. Ir tai tiesa.