Įkraunama...
Įkraunama...

Nuomotojų "asociacija" - 5

QUOTE(Leksa @ 2012 05 04, 18:03)
Brangioji Cansado,
kai nusipirksite savo buta, ji irengsite, del kokiu nors priezasciu turesite issikraustyti kitur, butinai ji isnuomokie seimai su vaiku. O geriau su keliais. Ir butinai jiems pasakykite (juk patys gali ir nezinoti!), kad jei nemokes mokesciu, jus niekaip negalesite ju iskraustyti. Ir jei taip nutiks, butinai ateikite i sia tema pasidalinti savo problemom. Stai tada mes pasikalbesime apie nuzmogejimo virsune placiau.

o jūs, kai jus apvils koks nuomininkas su ūsais, būtinai išmeskite kitą nuomininką, kuris irgi užsiaugins ūsus.. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Cansado @ 2012 05 06, 16:33)
o jūs, kai jus apvils koks nuomininkas su ūsais, būtinai išmeskite kitą nuomininką, kuris irgi užsiaugins ūsus..  doh.gif

Nuomininką su ūsais gali bet kada iškraustyti. Šeimos su vaikais negali. Beje, buto savininkas todėl ir SAVININKAS - jis laisvas rinktis nuomininkus. Pagal ką tik nori - asmeninį skonį ar teisines subtilybes ir primetamą rizikos laipsnį. Ir jam to neuždrausite tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(flight @ 2012 05 06, 17:06)
Nuomininką su ūsais gali bet kada iškraustyti.  Šeimos su vaikais negali. Beje, buto savininkas todėl ir SAVININKAS - jis laisvas rinktis nuomininkus. Pagal ką tik nori - asmeninį skonį ar teisines subtilybes ir primetamą rizikos laipsnį. Ir jam to neuždrausite  tongue.gif

kas pasake,kad negalima seimos su vaikais iskraustyti.kodel uz visokias skolas antstoliai neziuri kiek ir kokio amziaus vaikai ISKELDINA mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vilma37 @ 2012 05 06, 18:29)
kas pasake,kad negalima seimos su vaikais iskraustyti.kodel uz visokias skolas antstoliai neziuri kiek ir kokio amziaus vaikai ISKELDINA  mirksiukas.gif

Kol anstoliai iškeldins, bus reikalinga praeiti visą teismų procesą, o jis gali užsitęsti ir kelis metus.Įsivaizduokite kelis metus, kai nuomininkai nemoka ne tik nuomos, bet ir jokių mokesčių, be to, laisvai gali butą paversti landyne, jį niokoti ir kt., ir vis tiek neiškeldinsi be teismo - gal tada fantzija atšoks taip rizikuoti wink.gif

Ir išvis, kol nesudarytas sandėris, savininkas nenori - nenuomoja, kas per problemos ir dramos? Ar jis čia dar aiškintis privalo? Jo butas, taškas.
Lygiai kaip ir potencialus nuomininkas - nepatiko jam butas ar šeimininkas, jis nesinuomos, eis kitur. Čia niekas niekam neprivalo, kol nepasirašyta sutartis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo flight: 06 gegužės 2012 - 17:42
QUOTE(flight @ 2012 05 06, 15:40)
Ir išvis, kol nesudarytas sandėris,  savininkas nenori - nenuomoja, kas per problemos ir dramos? Ar jis čia dar aiškintis privalo? Jo butas, taškas.
Lygiai kaip ir potencialus nuomininkas - nepatiko jam butas ar šeimininkas, jis nesinuomos, eis kitur. Čia niekas niekam neprivalo, kol nepasirašyta sutartis.

Dėl to tai niekas ir nesiginčyja-ištiesų gali rinktis ką nori ir išsirenki...Bet iškraustyt senai gyvenančius nuomininkus, kurie "nusikalto" tik dėl nėštumo, tai kažkaip tikrai skamba nelabai ...
Nenoriu čia teisti ir kritikuoti-iš dalies suprantu tą norą apsidraust, bet kažkaip nenorėčiau ant sąžinės turėt tokio reikalo..Jei šitaip nepasitikim žmonėm, tai tikrai geriau neužsiimt nuoma aplamai-juk gali nutikt tiek visokių dalykų...

Šiaip jau minėjau, kad mano atveju niekas nepasikeitė, kai nuomininkai vaikiuko susilaukė-kaip buvo padorūs žmonės, taip ir liko-vaiko gimimas sąžinės iš jų tikrai neatėmė rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Cansado @ 2012 05 06, 15:33)
o jūs, kai jus apvils koks nuomininkas su ūsais, būtinai išmeskite kitą nuomininką, kuris irgi užsiaugins ūsus..  doh.gif

ar su usais, ar be, ismest galima, o su vaikais - ne. Stai kur skirtumas.
Beja, o as pirmenybe teikiu porai, arba geriausia 1 moteriai. Bet ne vyrui, ne seimai su vaikais. Ir ka? Didelis nusikaltimas? Mano butas, as renkuosi ka ileist.

QUOTE(flight @ 2012 05 06, 17:40)
Kol anstoliai iškeldins, bus reikalinga praeiti visą teismų procesą, o jis gali užsitęsti ir kelis metus.

vat butent drinks_cheers.gif

QUOTE(svetima @ 2012 05 07, 08:51)
Bet iškraustyt senai gyvenančius nuomininkus, kurie "nusikalto" tik dėl nėštumo, tai kažkaip tikrai skamba nelabai ...

o butina nurodyti priezasti blink.gif g.gif Nei as nuomininkams, nei jie man neprivalo teisintis! As sutarti su nuomininkais sudarau 1 metams, bet jei nores anksciau issikraustyt, turi ispet pries 3 sav., bet jie neprivalo man teisintis! Maza kas gali nutikt. Ir as jei paprasysiu issikraustyti, tai neprivalau jiems nei teisintis, nei aiskintis. Gal pilvas nepatiko, o gal nauja nuomininkes plauku spalva cool.gif
P.S. o tai gal tiems su pilvu jau pats laikas apie savo namus butu pagalvot? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Leksa @ 2012 05 08, 14:37)
o butina nurodyti priezasti  blink.gif  g.gif Nei as nuomininkams, nei jie man neprivalo teisintis!

drinks_cheers.gif Šiaip tai, iš tiesų - o kai nuomininkai sumąsto, kad nori pakeisti butą, na maža ką, tarkim, kaimynystė nepatiko, gal ten maži vaikai rėkauja arba susirado kur pigiau - tai juk irgi, nuomotojas gali pradėt reikšt pretenzijas dėl nuomininko "nežmogiškumo". Juk kuo vargšas nuomotojas kaltas, dabar turės ieškot naujų nuomininkų, galimai patirs nusotolį etc. O jei dar išsikelia šildymo sezono vidury, o butas, tarkim - su centriniu šildymu.
Tiesiog, kiekvienas galvoja kaip jam geriau, ir viskas čia suprantama.
Atsakyti
kazkaip idomiai.. Mes irgi neuzdirbam tukstanciu, bet susimoket uz nuoma ir mokescius , kad ir paskutinius atiduosim, jei reikks bedai istikus pasiskolinsim - aciu D neteko, tikiuos neteks. Ketvirtus metus nuomojam butuka. Nera jis superinis, baldai dauguma musu, virtuvej remonta netgi darem pernai, nes kai atsikraustem buvo bisk bardakelis. Dabar butent del planuojamo nestumo zvalgomes 2 kambariu, beeeet. Turiu stabdi. ir labai dideli. savininkai. Jie superiniai zmones. Ir mes laiku viska mokam, ir jie nesikisa per daug, tik kai paskambinam pinigu pasiimt, tada atvaziuoja. Labai sukalbami, tikrai labai geri. o savininku esu macius visokiu, ir isties baisu pakliut vel ant netinkamu zmoniu.. taip pat laikom du katinus, del pirmojo prasiau leidimo, sako man sirdis neleidzia draust, nes pati suni nusipirkau katik, nu tik ziurekit kad labai nedraskytu. Nedrasko nieko, kas liecia buta, o baldai visi musu. buvo senos buitines technikos, keitem patys dujine , pirkomes skalbimo masina. Senus daiktus savininkai ismest liepe, kam jums apsikraut, gal ilgai gyvensit.. O jei kada iseisit, suygalvosim ka nors, ka pastatyt, o jei o jei kada sugalvotme parduot- tai juk vistiek zmones daros palei save, ne beda.. Tai va, tikrai yra geru zmoniu, supratingu..
Atsakyti
QUOTE(Ragany @ 2012 05 14, 07:33)
Ketvirtus metus nuomojam butuka.

Kadangi nuomojat jau ketvirtus metus - esat patikrinti patikimi nuomininkai. Nemanau, kad gerus ilgalaikius nuomininkus savininkai norėtų iškraustyti vien dėl nėštumo. Kalba juk ėjo ne apie tai.

Jei esate abipusiai patenkinti, tai gal dar pabūkit tame bute - juk kūdikiui iki metų (o ir ilgiau) tikrai dar nereikia atskiro kambario. Ir nėštumas dar tik planuojamas wink.gif O paskui jau žiūrėsit, gal savo būstą įsigysit 4u.gif Šiaip ar taip, šeimai su vaiku jau reikėtų savo, ne nuomojamo, kampo...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo flight: 14 gegužės 2012 - 09:29
QUOTE(flight @ 2012 05 14, 09:28)
Kadangi nuomojat jau ketvirtus metus - esat patikrinti patikimi nuomininkai.

Pas mane tokio "rekordo" nera buve schmoll.gif Nuomininkai ( stazas nuo 4men iki beveik 2m) patys issikraustydavo: ar i uzsieni isvaziuoja gyvent, ar i didesni miesta issikrausto, ar savo buta perka. Taip vis kartais pasvarstau, kad gal geriau parduot buta ir rami galva bus, nes pelno jokio, tik nuostoliai ir vargas.
Atsakyti
Siaip vien del savininku as pasilikt visai noreciau. Na, tik stumia mintis, jei butu vaikas ir du katinai, o kambarys vienas. Gyvunu nezadam nei mest, nei atiduot, esam uz juos atsakingi. Nors gal tilptu aisku , kaip cia minejo iki metu. Del savo nezinau net, mano alga maza, o vyro ne tokia, kad duotu paskola, savu pinigu tiek neturesim. Nebent jam pavyktu pakeist darba, kur bisk sviecias. Taip pat dar stumia ieskotis didesnio tai, kad vyro tevai gali atvaziuot kartais pabut. Aisku 2-3 dienos nemirtume pasispaude karta metuose.. O siaip nelabai tikiu, kad kas nores priimt su gyvunais. Nesvarbu, kad musiskiai nedrasko nei sienu nei tapetu, bet zmones turi savo poziuri..
O siaip manau, kad jei priimant gyventi pora, vaiku atsiradimui yra didele tikimybe, ir tam, kad paskiau siulyt issikraustyt, galima tada is karto ispeti.
Atsakyti
QUOTE(Leksa @ 2012 05 14, 10:39)
Pas mane tokio "rekordo" nera buve  schmoll.gif Nuomininkai ( stazas nuo 4men iki beveik 2m) patys issikraustydavo: ar i uzsieni isvaziuoja gyvent, ar i didesni miesta issikrausto, ar savo buta perka. Taip vis kartais pasvarstau, kad gal geriau parduot buta ir rami galva bus, nes pelno jokio, tik nuostoliai ir vargas.

Mano pirmas nuomininkas gyveno 5 metus, antri 2,5 metų, o dabar gyvena nepilni metai, bet aš vis tiek jau pavargau ir po jų butą pardavinėsiu.. rolleyes.gif
Atsakyti