Įkraunama...
Įkraunama...

Nuomotojų "asociacija" - 5

QUOTE(maksas @ 2012 08 08, 11:52)
o apie "barbe devyndarbe" labai nesigirkit, nes taip ir stovi buto vaizdelis po nuomininkių, kurios ir mokėsi, ir dirbo, ir visokios kitokios veiklos turėjo  doh.gif , o laiko pasitvarkyti, nelikdavo  verysad.gif

Nemanau, kad tvarkingumas priklauso nuo to ar esi užsiėmęs ar ne smile.gif Aišku, kai veiki kažko kasdien gal nevalysi namų itin kruopščiai, tačiau jei kažkur skubi dažnai daug patogiau, kai daiktai turi savo vietas - paimi ir padedi, nei kuisti iš kažin kur biggrin.gif

QUOTE(maksas @ 2012 08 08, 11:52)
]o kas liečia metus, tai vienas 18 gali būti pakankamai subrendęs, o kitam ir 30 vėjas galvoje

Būtent, mano aplinkoj yra tokių žmonių, kuriems iš namų teko 18 išeit, ieškotis darbo ir gyvent savo išgalėm... Bet juk yra ir tokių, kurie būdami 30-ies nuo tėvų sprando nenulipa doh.gif Ir tuo labiau įpratę, kad aplink juos vis kas nors šokinėtų biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Simumu: 08 rugpjūčio 2012 - 13:14
QUOTE(Simumu @ 2012 08 08, 13:14)
Nemanau, kad tvarkingumas priklauso nuo to ar esi užsiėmęs ar ne smile.gif Aišku, kai veiki kažko kasdien gal nevalysi namų itin kruopščiai, tačiau jei kažkur skubi dažnai daug patogiau, kai daiktai turi savo vietas - paimi ir padedi, nei kuisti iš kažin kur  biggrin.gif

drinks_cheers.gif netvarkingumo priežastis nebūna neturėjimas laiko, priežastim būna netvarkingas žmogus. o kai tvarkytis nenori, bus šimtas priežasčių to nedaryt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(smailla @ 2012 07 23, 15:52)
As gal i tema cia pataikysiu o gal ir nelabai,
bet tikiuosi pagalbos,
kas galit patarti gera agentura Klaipedoje ,ar gera agente kuri padetu issinuomuoti buta,
nes per skelbimus paciam susirasti darosi vis sunkiau unsure.gif  schmoll.gif

Vat vat, ir mes vargstam, surasti nuomai butą darosi misija neįmanoma unsure.gif Dabar skundus skaitau apie NA, tai siaubų siaubas kaip žmones apgaudinėjami doh.gif
Atsakyti
QUOTE(isdykusS @ 2012 08 07, 18:43)
1. Mergina 23m, dirbanti, save puikiai issilaikanti, net siule didesne nuoma nei mes prasom, pageidautu persitapetuot (is savu lesu), mums patiktu "naujos sienos"..
2. Vaikinas+mergina, be vaiku, dirbantys abu, tvarkingi atrodo..

abi kandidaturos neblogos, bet rinkciausi mergina. Kur pora tai gerai, nes turetu seiminykiskai gyvent. Jei issiskirtu, tai juk abu dirbantys, kuris liks bute, tai tures is ko moket. Bet yra seimos pagausejimo didesne tikimybe, nei ta kur viena. Jei rinksities mergina, ispekit, kad kaimynai turi jusu tel.Nr, ir jei triuksmaus ir kaimynai pasiskus, tai teks issikraustyt. O sutarty butinai nurodykit, kad negali buto pernuomoti ar be jusu rastisko sutikimo priimti gyventi kazka dar (isvengsit staigmenu).
Atsakyti
QUOTE(isdykusS @ 2012 08 07, 16:43)
1. Mergina 23m, dirbanti, save puikiai issilaikanti, net siule didesne nuoma nei mes prasom, pageidautu persitapetuot (is savu lesu), mums patiktu "naujos sienos"..
2. Vaikinas+mergina, be vaiku, dirbantys abu, tvarkingi atrodo..
Patiko abejos kandidaturos, ir nezinau, kaip issirinkti viena is ju.. ir moneta meciau, ir kitais panasiais budais "buriau" smile.gif

Man suprantamesnis variantas yra antras-pora-todėl jei nuojautos blogo nesako, tada imčiau porą..Šeimos pagausėjimo tikimybės visai nebijau-tai kaip tik pliusas,jei geri žmonės, tada ilgiau gyvens..Pas mane tokia pora gyveno-vėliau susituokė ir susilaukė leliuko wub.gif ..Buvo patys nuoširdžiausi nuomininkai-tvarkingi ir be jokių pretenzijų..Labiausiai gaila buvo, kai kraustėsi-ir jiems ir man..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo svetima: 08 rugpjūčio 2012 - 16:58
QUOTE(svetima @ 2012 08 08, 16:57)

pas mane irgi buvo 2 poros, gyveno graziai - seimyniskai. Bet leliukas tai didziule rizika, kad jei nenores issikrastyt, tai praktiskai neiskraustysit. Jei istatymai butu bent siek tiek nuomotoju pusej, tai tada nesibaidyciau seimu su vaikais. Bet dabar istatymai gina tik vaiko teise i svetima turta, o ne nuomotojo i savo turta.
Atsakyti
QUOTE(Leksa @ 2012 08 08, 17:12)
pas mane irgi buvo 2 poros, gyveno graziai - seimyniskai. Bet leliukas tai didziule rizika, kad jei nenores issikrastyt, tai praktiskai neiskraustysit. Jei istatymai butu bent siek tiek nuomotoju pusej, tai tada nesibaidyciau seimu su vaikais. Bet dabar istatymai gina tik vaiko teise i svetima turta, o ne nuomotojo i savo turta.

kad viena mergina tai dar nereiskia , kad leliukas netasiras smile.gif
buna ir vienas merginas gandrai palanko

apie poras mano patirtis TEIGIAMA biggrin.gif
Atsakyti
Dekui visoms uz nuomones ir patarimus 4u.gif
Gerai ar blogai (ateitis parodys) pasirinkau mergina, kai pir is visu nuomininku buvusiu paemiau 6men deposita, manau viskas bus gerai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Cartman @ 2012 08 07, 11:28)
o čia tik tie, kur "palaidai" vaikšto?
nes aš irgi nuomuojuos kaip be gyvūnų, ir nežinau, man reikia prašyt nuomotojos leidimo žiurkėną turėt ar ne  g.gif

na, as sutarty tikrai nenurodzius kokie gyvunai (negi vardinsiu). Tikrai nenoriu palaidai vaiksciojanciu, nes jau tokiu nuomininkai turejo. Va ziurkena viena nuomininke turejo, leidau ir tikrai nieko blogo negaliu pasakyt, bet kas liecia kitus narve sedincius.... g.gif Slidus cia reikalas. Buvau karta uzejus pas grupioke, kuri 2 dekoratyvinius triusiukus turejo, tai patikekit - smarve visam bute. Nezinau ar jie taip smirda, ar tik grupioke nevala ir retai narva vale. Drauge vadinama fretka/seska turi, tai kvapas irgi jauciasi, nors tikrai daznai valo. Va to nenoreciau. Kai persmirs minksti baldai, tai nelabai kaip ir isvedinsi. O juk nuomininkai neamzini, nesinori kitiems po ju buta prasmirdusi siulyt.
Del to atsiklausimo g.gif na ka as zinau. Jei nuomociausi buta, kurio sutarty irasyta "jokiu gyvunu", tai net neklausciau ar galiu ka issigyt. Jei tokia salyga netiktu, tai tiesiog ieskociau kito buto.

QUOTE(isdykusS @ 2012 08 08, 21:21)
Gerai ar blogai (ateitis parodys) pasirinkau mergina, kai pir is visu nuomininku buvusiu paemiau 6men deposita, manau viskas bus gerai smile.gif

as gal irgi rinkciausi mergina. Man pliusas tas, kad nori pati apsitvarkyt buta, o tai reiskia, kad planuoja ilgiau gyvent ir, kad nori graziai gyvent.
Atsakyti
QUOTE(Alexandra.R. @ 2012 08 09, 08:10)

Del to atsiklausimo  g.gif na ka as zinau. Jei nuomociausi buta, kurio sutarty irasyta "jokiu gyvunu", tai net neklausciau ar galiu ka issigyt. Jei tokia salyga netiktu, tai tiesiog ieskociau kito buto.

na, aš atsiklausiau, pasirodė, kad nuomotoja omeny turėjo tik šunis ir kates smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Cartman @ 2012 08 09, 10:06)
na, aš atsiklausiau, pasirodė, kad nuomotoja omeny turėjo tik šunis ir kates smile.gif

na, as irgi daugiau galvojau apie sunis ir kates, del kitu galima deretis bigsmile.gif
Bet sutartyje taip patogiau ir graziau rasyti.
Atsakyti
Taigi "issiduriau" su pasirinkimu.. blush2.gif
Kai vistik nusprendziau priimt mergina, paskambinau jai, sakau ok, jei labai norit, jums isnuomuojam.. Apsidziauge, labai labai noriu ir t.t.
Pranesiau tai porelei (antrieji man patike kandidatai), kad deja..
Vakar pasirasem su mergina sutarti, paemiau 6men depozita, atidaviau raktus. Dar akcentavau (sutarty irgi yra parasyta), kad norint sutarti nutraukti - pranesti pries menesi.
O siandien vakarop ji man skambina, ir sako, neva turi blogu ziniu, buvo meistra nusivedus, ale jis pasake, kad skalbykle pajungt (jos bute nera) bus brangiai, remontas irgi (issitapetuot norejo), ir ji persigalvojo..
As nebuvau pasirengus tokiam dalykui, tai numykiau, kad gerai..
Dabar ir galvoju, sugaisintas mano laikas, kitiems norejusiems jau atsakyta, butas faktiskai jau isnuomuotas.. Ar buciau neteisi, jei uz si menesi paimciau kompensacija (nuompinigius)? (Pries tai gyvenusi mergina, pranese 4-5 dienas pries issikraustant, kad isvyksta, ir pati pasiule ir sumokejo uz ateinanti men nuompinigius)..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo isdykusS: 09 rugpjūčio 2012 - 20:33