Įkraunama...
Įkraunama...

Nuomotojų "asociacija" - 5

QUOTE(No Fear @ 2012 08 06, 22:38)

vat ta mama su vaikais labai priestaringas dalykas. Su vaikais paprastai baliu-festivaliu nebuna ir stengiasi tvarkingai gyventi, kaip ir puikus butu nuomininkai, bet.... jei nemokes, tai ka tos sutartys pades..... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(oddity @ 2012 08 02, 19:30)
Indifference, jeigu jau visai neina rasti bandykite laikinai eiti į 2kambarius arba vieną kambarį kažkelių kambarių bute. O tada rasite ir vieno, kai tas bumas pasibaigs. Ateis žiema, nuomotojai nusileis iš puikybės, patys maldaus, kad kas išsinuomotų ir mokėtų mokesčius už šildymą 4u.gif
Laikykitės 4u.gif

Acha, jau nusileido iš "puikybės" kai kas-butą tiesiog išėmė iš nuomos rinkos-visiems laikams smile.gif

QUOTE(isdykusS @ 2012 08 06, 15:20)
Laba, noriu pasiteiraut, pagal ka nusprendziat, kad isnuomuosit tam ar kitam?
Norim ir mes isnuomuot, buvom surenge viena diena besidomintiems apziurejima..
Dabar turim apsisprest, kuriem isnuomuot.. Man patiko dveji kandidatai.. Bet kaip issirinkt?? Mest moneta ar ka geresnio galetumet pasiulyt? ax.gif

Šiaip čia padeda nuojauta, pirmo žvilgnsio simpatijos..
Aš paprastai nuomodavau jaunoms poroms...Tiesa, ilgą laiką gyveno vienišas išsiskyręs vyriškis-irgi buvo visai geras variantas, nes buvo labai tvarkingas , nors ir taupus-bet tada mus tenkino sąlyginai nedidelė nuoma-penkis metus jokių problemų neturėdavom, net į butą neužsukdavom..
Paskutinį kartą šiek tiek susimėčiau-pradžioj susitariau su vienai, paskui kiti mane labai įkalbinėjo ir perkalbėjo..Šiaip nebuvo jie blogi nuomininkai, bet šiek tiek sąžinė mane graužė ir prasidėjo visokios nesėkmės su butu-tai užpylimai, tai technikos gedimai..Žodžiu turi elgtis iki galo sąžiningai bent pagal savo supratimą, kitaip paskui žiūrėk lyg ir viskas gerai, bet nedžiugina ir tiek..

QUOTE(No Fear @ 2012 08 06, 20:21)
Jau ketvirtus metus nuomojames busta, musu seimininkai gyvena ne LT, bet net grize atostogu neuzsuka apsisniukstinet ar ju buto sienos dar stovi. Tvarkingai mokam, kontaktuojam internetu-pasitiki. Jie gerbia mus ir musu privatuma, mes gerbiam juos laiku mokedami. Paprasta. O karcios patirties ir jie su nuomininkais yra tureje(sudauzyta kriaukle, ilauzta siena, pradegintas kilimas ir pan), bet va vistiek nosies nekaisioja, kad paziuret, kaip mes gyvenam. thumbup.gif

Šiaip nuomotojams vis gi patarčiau kas mėnesį į butą užsukt ir patiems mokėt mokesčius..Taip žymiai ramiau ir matai operatyvias kylančais problemėles, nes būna nuominkai nieko nesako kol savo akim nepamatai..Aišku landžiot be žinios visiškai nepriimtina..Bet raktą turėdavom ir būdavo situacijų, kai juo teko pasinaudot-aišku įspėjus nuomininkus..
Atsakyti
QUOTE(svetima @ 2012 08 07, 11:23)
Acha, jau nusileido iš "puikybės" kai kas-butą tiesiog išėmė iš nuomos rinkos-visiems laikams smile.gif

drinks_cheers.gif Vieni išima, kiti įdeda - ratas sukasi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Alexandra.R. @ 2012 08 06, 21:02)

zmoniu su naminiais gyvunais,

o čia tik tie, kur "palaidai" vaikšto?
nes aš irgi nuomuojuos kaip be gyvūnų, ir nežinau, man reikia prašyt nuomotojos leidimo žiurkėną turėt ar ne g.gif
Atsakyti
QUOTE(Leksa @ 2012 08 06, 23:02)
gal aprasykit tuos 2 kandidatus, o mes jau pasistengsim nupasakot/sugalvot galimas problemas  ax.gif Tada ir issirinksit.

1. Mergina 23m, dirbanti, save puikiai issilaikanti, net siule didesne nuoma nei mes prasom, pageidautu persitapetuot (is savu lesu), mums patiktu "naujos sienos"..
2. Vaikinas+mergina, be vaiku, dirbantys abu, tvarkingi atrodo..
Patiko abejos kandidaturos, ir nezinau, kaip issirinkti viena is ju.. ir moneta meciau, ir kitais panasiais budais "buriau" smile.gif
Atsakyti
QUOTE(isdykusS @ 2012 08 07, 18:43)
1. Mergina 23m, dirbanti, save puikiai issilaikanti, net siule didesne nuoma nei mes prasom, pageidautu persitapetuot (is savu lesu), mums patiktu "naujos sienos"..
2. Vaikinas+mergina, be vaiku, dirbantys abu, tvarkingi atrodo..
Patiko abejos kandidaturos, ir nezinau, kaip issirinkti viena is ju.. ir moneta meciau, ir kitais panasiais budais "buriau" smile.gif

ameniškai man, mergina užkliuvo blush2.gif , db kol kas viena, o paskui atsiras ir antra/s, trečia.............,
na nežinau 23m kokių profesinių auštimų ji pasiekusi, kad puikiai viena išsilaiko ir netgi svetimus būstus savo lėšomis remontuoti žada

na čia tik mano įžvalgos

aš linkčiau prie poros smile.gif
Atsakyti
QUOTE(maksas @ 2012 08 08, 07:40)
ameniškai man, mergina užkliuvo  blush2.gif , db kol kas viena, o paskui atsiras ir antra/s, trečia.............,
na nežinau 23m kokių profesinių auštimų ji pasiekusi, kad puikiai viena išsilaiko ir netgi svetimus būstus savo lėšomis remontuoti žada

nu man 23 irgi nuomuojuos viena butą be problemų.. g.gif kad siūlo daugiau..man kai buvo panika, kad buto nerasiu irgi jau buvau pasiryžus sumą, kurią buvau nusistačius nuomai didint ir reikalavimų kartelę mažint, nes pasirinkimas 1k. butų tikrai labai mažas.
tapetavimas turbūt irgi ne milijoną kainuoja.
Atsakyti
Keistas požiūris, kad 23ejų mergina negali būti puikiai išsilaikanti. Man 21-eri, o aš išsilaikau pati ir už nuomą ne 200lt moku ir dirbu, ir mokausi, ir įvaria veikla užsiimu, ir dar katę auginu. Jei mergina sugebės, arba draugai padės ištapetuoti, tai kokia problema tai padaryti? Tik už medžiagas susimokėt reiks... Aš va, pati ruošiuosi truputį savo ranką pridėt patvarkant butą...
Atsakyti
QUOTE(Simumu @ 2012 08 08, 09:54)
Keistas požiūris, kad 23ejų mergina negali būti puikiai išsilaikanti. Man 21-eri, o aš išsilaikau pati ir už nuomą ne 200lt moku ir dirbu, ir mokausi, ir įvaria veikla užsiimu, ir dar katę auginu. Jei mergina sugebės, arba draugai padės ištapetuoti, tai kokia problema tai padaryti? Tik už medžiagas susimokėt reiks... Aš va, pati ruošiuosi truputį savo ranką pridėt patvarkant butą...

o apie "barbe devyndarbe" labai nesigirkit, nes taip ir stovi buto vaizdelis po nuomininkių, kurios ir mokėsi, ir dirbo, ir visokios kitokios veiklos turėjo doh.gif , o laiko pasitvarkyti, nelikdavo verysad.gif

nenoriu aš per daug diskutuoti, konkrečiai pakomentavau, prie ko aš linkčiau

nes gyvenimas rodo, kurie labai užsimoja, dažniais nieko nepadaro doh.gif

aišku bėgdama nuo vilko, gali ant neškos užsirauti biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo maksas: 08 rugpjūčio 2012 - 10:56
Kaip įdomiai, aš iš šitų dviejų variantų rinkčiausi tik merginą rolleyes.gif 23 metai nėra tiek mažai, ne retenybė, kad tokių metų žmonės turi normalų darbą ir nebenori gyventi kaip barake keliese. Be to, tapetavimas nėra kažkokie nerealūs užmojai, nors norint pasityčioti, galima prikibti ir prie veiklių žmonių rolleyes.gif

O vaikinas ir mergina gali išsiskirti, vienas išsikraustys, kitas neišgalės pats mokėti nuomos ir viskas. (iš patirties)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ilka*: 08 rugpjūčio 2012 - 11:59
Jauna mergina gali atsivesti kartu gyventi draugę (arba net dvi) arba draugą. Jauna pora gali susilaukti kūdikio.
Abu variantai su pavojais. Bet kas įvyks iš anksto nenumatysi.
Atsakyti
QUOTE(Ilka* @ 2012 08 08, 11:58)
Kaip įdomiai, aš iš šitų dviejų variantų rinkčiausi tik merginą  rolleyes.gif  23 metai nėra tiek mažai, ne retenybė, kad tokių metų žmonės turi normalų darbą ir nebenori gyventi kaip barake keliese. Be to, tapetavimas nėra kažkokie nerealūs užmojai, nors norint pasityčioti, galima prikibti ir prie veiklių žmonių  rolleyes.gif

kiekviena mes su savo patirtimi ,
ir parašymas, apie žmogaus veiklumą, buvo ne pasityčiojimas, o vėl gi karti patirtis verysad.gif

o kas liečia metus, tai vienas 18 gali būti pakankamai subrendęs, o kitam ir 30 vėjas galvoje
Atsakyti