QUOTE(oddity @ 2012 08 02, 19:30)
Indifference, jeigu jau visai neina rasti bandykite laikinai eiti į 2kambarius arba vieną kambarį kažkelių kambarių bute. O tada rasite ir vieno, kai tas bumas pasibaigs.
Ateis žiema, nuomotojai nusileis iš puikybės, patys maldaus, kad kas išsinuomotų ir mokėtų mokesčius už šildymą
Laikykitės
Acha, jau nusileido iš "puikybės" kai kas-butą tiesiog išėmė iš nuomos rinkos-visiems laikams
QUOTE(isdykusS @ 2012 08 06, 15:20)
Laba, noriu pasiteiraut, pagal ka nusprendziat, kad isnuomuosit tam ar kitam?
Norim ir mes isnuomuot, buvom surenge viena diena besidomintiems apziurejima..
Dabar turim apsisprest, kuriem isnuomuot.. Man patiko dveji kandidatai.. Bet kaip issirinkt?? Mest moneta ar ka geresnio galetumet pasiulyt?
Šiaip čia padeda nuojauta, pirmo žvilgnsio simpatijos..
Aš paprastai nuomodavau jaunoms poroms...Tiesa, ilgą laiką gyveno vienišas išsiskyręs vyriškis-irgi buvo visai geras variantas, nes buvo labai tvarkingas , nors ir taupus-bet tada mus tenkino sąlyginai nedidelė nuoma-penkis metus jokių problemų neturėdavom, net į butą neužsukdavom..
Paskutinį kartą šiek tiek susimėčiau-pradžioj susitariau su vienai, paskui kiti mane labai įkalbinėjo ir perkalbėjo..Šiaip nebuvo jie blogi nuomininkai, bet šiek tiek sąžinė mane graužė ir prasidėjo visokios nesėkmės su butu-tai užpylimai, tai technikos gedimai..Žodžiu turi elgtis iki galo sąžiningai bent pagal savo supratimą, kitaip paskui žiūrėk lyg ir viskas gerai, bet nedžiugina ir tiek..
QUOTE(No Fear @ 2012 08 06, 20:21)
Jau ketvirtus metus nuomojames busta, musu seimininkai gyvena ne LT, bet net grize atostogu neuzsuka apsisniukstinet ar ju buto sienos dar stovi. Tvarkingai mokam, kontaktuojam internetu-pasitiki. Jie gerbia mus ir musu privatuma, mes gerbiam juos laiku mokedami. Paprasta. O karcios patirties ir jie su nuomininkais yra tureje(sudauzyta kriaukle, ilauzta siena, pradegintas kilimas ir pan), bet va vistiek nosies nekaisioja, kad paziuret, kaip mes gyvenam.
Šiaip nuomotojams vis gi patarčiau kas mėnesį į butą užsukt ir patiems mokėt mokesčius..Taip žymiai ramiau ir matai operatyvias kylančais problemėles, nes būna nuominkai nieko nesako kol savo akim nepamatai..Aišku landžiot be žinios visiškai nepriimtina..Bet raktą turėdavom ir būdavo situacijų, kai juo teko pasinaudot-aišku įspėjus nuomininkus..