QUOTE(Ilka* @ 2012 08 03, 10:13)
Baisu yra tai, KAIP ji tai daro.
pasisakysiu ir as, ka apie tai manau.
1. As neprivalau pasiulyti buta pirkti nuomininkei. Tiesiog neprivalau. Jei noresiu parduot, tai tikrai rasiu kam pasiulyt. Gal tai bus artima drauge, o gal giminaite. Jei neturesiu nieko is artimu, tada taip. Bet velgi - galiu, bet neprivalau. Kodel privalau? Nes ji ten gyvena. Man tai menkas argumentas. Juolab, as zinau nuomininkes finansine padeti, tai kam man laukti kol ji ieskos pinigu pradinei imokai, kol lauks atsakymo is banko, ar duos jai paskola? Taip, galiu pasiulyti jai, bet NEPRIVALAU, TAI KOKIE CIA PRIEKAISTAI?
2.Kiek zinau, paprastai sutartyse buna numatytas ispejimo terimas 1 men. Taip, as galiu ispeti anksciau, bet velgi neprivalau. Gal as tiesiog nenoriu, kad pasklistu kalbos kol as deriuosi su potencialiais pirkejais? Juk ispeju nuomininkus pries men., taip kaip dauguma. Be to, pvz. mano mieste, nuomininkai ir visus metus gali ieskot kito buto ir nerast, nes pasiula ziauriai maza. Tai turiiu ju laukt metus? DAr ilgiau? Nemanau. Taip, galiu laukt, taip galiu ispet daug anksciau, bet irgi neprivalau, ypac, jei turiu tam priezasciu. Juk ne tik nuomininku gyvenimas svarbus, juk dar ir as esu.
QUOTE(No Fear @ 2012 08 04, 13:27)
Juk jei zmogus zinotu, kad i jo nuomojama buta, kada nori seimininke su apzvalgininku pradu vaikscios, tai gal net nebutu nuomojesis tokiom salygom.
as sutarti su nuomininkais paprastai pasirasau metais. Buna tokiu, kurie vos ne i krutine musasi, kad gyvens daug ilgiau, bet.... po keliu men.isvaziuoja i uzsieni dirbt. Ir jau ne vieni man taip, nes pas mus mazas miestas, su darbais sunku. Bet as ant ju nepykstu, kad neisgyvena metu, kad nesilaiko nustatyto sutarty termino, nes juk visko gyvenime nutinka. O irgi galeciau pykt, saukt, kiaulem, kuriem tik pinigai rupi isvadint. Jei zinociau, kad jie tiek gyvens, tikrai jiems nenuomociau, bet kas apsaugotas, kad tu zmoniu nepasikeis gyvenimas ar, kad jie man tiesa sako, jog ilgai gyvens? Gal net zino, kad gruodi isvaziuoja, bet meluoja, jog bent kiek atskirai nuo tevu pagyventu
O juk galeciau (o gal ir reikia?????) irasyt punkta, kad jei metus neisgyvena, tai moka uz kiekviena nepragyventa men. pvz. po 100Lt
Tik kazin ar as del to nebuciau isvadinta ragana, kuriai tik pinigai rupi
Nėra pasaulyje geresnio psichologo, nei tavo veidą laižantis šuniukas... Ben Willjams
Jei danguje nėra šunų, tai, kai numirsiu, noriu keliauti ten, kur jų yra... Will Rogers