QUOTE(Indifference @ 2012 07 27, 15:46)
Sveikos, nuomotojos Turiu analogiska beda kaip ir giedre. Veiksmas Kaune. Antradieni parejusi namo i savo jau trecius metus nuomojama buta radau jame kruva zmoniu, seimininke ir jos agente parduodancias mano nuomota buta, kuri buvo zadeta laikyti ilgaii ilgai kol uzaugs iki pilametystes seimininkes vaikai (ne nepasakosiu koks sokas mane istiko! ). Issikraustyt turiu iki 07.24 per pati studentijos antpludi kai kainos uzkeltos nesveikai ir visi musasi del 1 kamb butuku Kaune. Gal kas galite visgi kazka pasiulyti? Esu tvarkinga, pareiginga, ne studente, dirbanti, turiu dali savo baldu ir buitines technikos. Labai laukciau pasiulymu (idealiausia butu Dainva, Kalnieciai, Eiguliai, is bedos ir kiti rajonai). Jei ne jus pacios nuomojat, gal kazka pazistat kas ruosiasi nuomoti ir iesko tvarkingos nuominines ne studentes? Dekui!!!
P.S. Kur ieskoti skelbimu? Inetrnete realiai naudingi vos keli portalai *infected*, aruodas.lt, edomus.lt, kur dingo senasis gerasis laikrastis "Noriu"???
P.S. Kur ieskoti skelbimu? Inetrnete realiai naudingi vos keli portalai *infected*, aruodas.lt, edomus.lt, kur dingo senasis gerasis laikrastis "Noriu"???
Na negražu iš šeimininkės pusės..Mes nuomininkus prieš tris mėnesius įspėjom, kad pardavinėsim, ir kaskart, kai kažkas norėdavo pažiūrėt butą atsikrai įspėdavom..Ar neturėjot sutarties?