Įkraunama...
Įkraunama...

Nuomotojų "asociacija" - 5

QUOTE(Indifference @ 2012 07 27, 15:46)
Sveikos, nuomotojos  4u.gif  Turiu analogiska beda kaip ir giedre. Veiksmas Kaune. Antradieni parejusi namo i savo jau trecius metus nuomojama buta radau jame kruva zmoniu, seimininke ir jos agente parduodancias mano nuomota buta, kuri buvo zadeta laikyti ilgaii ilgai kol uzaugs iki pilametystes seimininkes vaikai (ne nepasakosiu koks sokas mane istiko!  blink.gif ). Issikraustyt turiu iki 07.24 per pati studentijos antpludi kai kainos uzkeltos nesveikai ir visi musasi del 1 kamb butuku Kaune. Gal kas galite visgi kazka pasiulyti? Esu tvarkinga, pareiginga, ne studente, dirbanti, turiu dali savo baldu ir buitines technikos. Labai laukciau pasiulymu (idealiausia butu Dainva, Kalnieciai, Eiguliai, is bedos ir kiti rajonai). Jei ne jus pacios nuomojat, gal kazka pazistat kas ruosiasi nuomoti ir iesko tvarkingos nuominines ne studentes? Dekui!!!

P.S. Kur ieskoti skelbimu? Inetrnete realiai naudingi vos keli portalai *infected*, aruodas.lt, edomus.lt, kur dingo senasis gerasis laikrastis "Noriu"???   blink.gif

Na negražu iš šeimininkės pusės..Mes nuomininkus prieš tris mėnesius įspėjom, kad pardavinėsim, ir kaskart, kai kažkas norėdavo pažiūrėt butą atsikrai įspėdavom..Ar neturėjot sutarties?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo svetima: 30 liepos 2012 - 10:01
Turejom toki popiereli labai abstraktu, taciau seimininke pasibaisejau doh.gif Buvo akivaizdu, kad jai nuomininkas suns vietoj, kai reikia pinigu ir kad tik pinigai siais laikais yra visiems svarbiausia ir visi ziuri tik saves. Labai "paguodziantis" argumentas, po kurio seke pasakymas, kad jai mano problemos visiskai neidomios ir galiu tik dziaugtis, kad gavau bent menesi, nes kiti ismeta i gatve per 3 dienas ar pakeicia spynas! Taigi dabar desperatiskai ieskausi, taciau metas toks, kad 1 k. butu populiarumas yra jau protu nesuvokiamas ir visi vos ne musasi del ju sad.gif Rasti bent kiek padoresni varianta kone tolygu laimet loterija, o juk buciau patikima, sazininga, tikrai moki ir labai tvarkinga nuomininke unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Indifference @ 2012 08 01, 21:23)

tikrai nemaloni situacija 4u.gif

nieko paguodžiančio nepasakysiu, bet kaip visokių nuomininkų pasitaiko, tai ir nuomotojų
pabandyk kalbėtis su būsimais šeiminikais, gal jiems nėra skubu įsikelti į tą butą, gal pavyks prasitęsti paieškos terminą.

iš kitos pusės pardavėjui sunku rasti pirkėjai, o kai toks atsiranda, tai ir norisi greičiau visus reikalus susitvrkyti

Sėkmės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Indifference @ 2012 08 01, 21:23)
1.Turejom toki popiereli labai abstraktu,
2. tik pinigai siais laikais yra visiems svarbiausia
3.visi ziuri tik saves.
4.jai mano problemos visiskai neidomios
5.galiu tik dziaugtis, kad gavau bent menesi, nes kiti ismeta i gatve per 3 dienas

1.tai kita karta sudarykit maziau abstraktu, kur aiskus bus issikraustymo, mokejimo terminai ir bus maziau nesutarimu.
2.jei nuomoja buta, tai greiciausiai butent del pinigu, tai ko tikities? Gi ne labdaros tikslais paprastai butai nuomojami.
3.o ko turetu ziureti, jei ne saves? Svetimo zmogaus, kurio is esmes net nepazista? Keistas poziuris...
4.o kam idomios jos problemos? Ar mano problemos kam idomios? Kas klausia? Kam rupi? Padet nori? Ne. Visi gyvena su SAVO problemom ir savu pakanka, kad kitu bedu ziuretu.
5.jei uz turto naikinima, tai as dar ir ta pacia diena ismesciau. O jei siaip prasoma issikraustyt, tai jau susitarimo reikalas. Jei sutarty to nebuvo numatyta, tai kokie dar priekaistai?
Gavot pamoka kitam kartui, kad sutartis tikslesne turi buti ir reikia ja gerai perskaityti. Bet jei sutartis abstrakti, tai jau ir reikia tiketis, kad gyvenimas tokio zmogaus bute bus abstraktus.
Atsakyti
QUOTE(Leksa @ 2012 08 02, 14:20)
1.tai kita karta sudarykit maziau abstraktu, kur aiskus bus issikraustymo, mokejimo terminai ir bus maziau nesutarimu.
2.jei nuomoja buta, tai greiciausiai butent del pinigu, tai ko tikities? Gi ne labdaros tikslais paprastai butai nuomojami.
3.o ko turetu ziureti, jei ne saves? Svetimo zmogaus, kurio is esmes net nepazista? Keistas poziuris...
4.o kam idomios jos problemos? Ar mano problemos kam idomios? Kas klausia? Kam rupi? Padet nori? Ne. Visi gyvena su SAVO problemom ir savu pakanka, kad kitu bedu ziuretu.
5.jei uz turto naikinima, tai as dar ir ta pacia diena ismesciau. O jei siaip prasoma issikraustyt, tai jau susitarimo reikalas. Jei sutarty to nebuvo numatyta, tai kokie dar priekaistai?
Gavot pamoka kitam kartui, kad sutartis tikslesne turi buti ir reikia ja gerai perskaityti. Bet jei sutartis abstrakti, tai jau ir reikia tiketis, kad gyvenimas tokio zmogaus bute bus abstraktus.

Nelabai supratot esme, o gal neaiskiai parasiau, bet pinigai cia dege ne nuomos, o pardavimo. As ne uz labdara ir gyvenau: mokejau kas menesi tvarkingai iki cento ir visada laiku, buvau ideali nuomininke, tad man keistas poziuris seimininkes, kuri net nepasivargino informuoti apie planus parduoti buta, landziojo be mano zinios i buta, pasidare nuotraukas ir idejo skelbima. Ar sunku buvo pasakyt "zinai, situacija pasikeite, man reiks pinigu, planuoju parduot, tad dairykis kitos vietos?" Kodel as jos piniginiu problemu atpirkimo oziu tapau, kodel man jos problemos turi rupeti, jei jai nei per nago juodyma nerupejo manosios ir elementarus zmogiskumas? Todel, kad nuominkas laikomas suniu, kuri gali isspirti ir elgtis kaip nori, nes gi esme pinigaiiii, pries kuriuos elementarus zmogiskumas neegzistuoja. Va cia esme buvo. Koks dar turto naikinimas??? O nuomotasi buvo su salyga kad ir jai reik nuomininko ilgam ir man buto ilgam, buvo labai konkretu ir aisku, taciau, kai kazkam gyvenime aplinkybes pasikeicia, zmones elgiasi zmogiskai, o kiaules kiauliskai, pasirodo, yra tam netgi pritarianciu smile.gif Ne piniguose laime, juolab gautais skriaudziant ir apgaudinejant kitus zmones (ties tuo istorija nesibaige, dar buvo galybe slykstaus elgesio atveju). Tad gerb. nuomotojos, reiktu nepamirsti, kad nuomininkai irgi zmones ir kad jie jusu nuosavybeje gyvena ne uz aciu, o moka pinigus ir pretenduoja bent i kazkokias teises jei ne sudarytu sutarciu pagrindu, tai bent zmogiskaja prasme wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Indifference @ 2012 08 02, 16:47)

zmogiskumo is abieju pusiu reikia. Taip, buto savininke pasielge negerai neispedama kiek imanoma greiciau, bet kodel manot, kad ji neturi labai svarbios priezasties, kad ta buta parduotu? gal serga ji ar kas is giminiu, gal gydymas brangus, ka jus zinot? Gi neprivalo pasipasakot.
O menuo tai nera taip tragiskai mazai. Mano sutartyje irgi irasyta, jog as nuomininkus ispeju pries menesi, jei noriu, kad issikraustytu ir jie mane privalo pries tiek ispet. Bet buve, kad ir pries savaite sako: mes issikraustom. Nepatiko, bet tragedijos nedariau. O irgi galeciau piktintis ir rekt, kad mane sunio vietoj laiko.
Atsakyti
As zinojau kam jai tu pinigu reikia, tikrai niekas nemire ir nesirgo smile.gif Menuo laiko normalu praktiskai bet kuriuo metu isskyrus rugpjuti smile.gif Tai vienintelis menuo metuose, kai buta net ir per menesi susirast yra tragiskai sunku del miesta uzplustanciu studentu, ju teveliu, mokslus baigusiu, dirbt bepradedanciu, bendrabucius paliekanciu. Paklausa n kartu virsija pasiula, kainos dirbtinai ispuciamos ir ypac 1 kambario butukai isnuomojami per kelias valandas, dirbantis zmogus buna nespeji ne atvaziuot vakare po darbu kad apziuretum. Suizuleja agentai, kurie is to irgi labai graziai pelnosi. Na kam samdyti ta agenta kai tokiu metu puikiai ir be jo visi nuomojantys puikiai gali rast nuomininku ir netgi rinktis kaip grozio konkurse kuris labiau patinka? Aisku, nuomotojams tai kas, ne jie jiems sumoka uz galimybe issinuomot tikusi buta, o nuomininkas po 100-500 Lt uz praktiskai nieka (kad agentas teikesi viena karta atvaziuot ir parodyt buta). Na o bandymus kazkuo pateisinti mano seimininke ir jos elgesi gal jau uzbaigiam, sako, gyvenimas atlygina visiem pagal nuopelnus wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Indifference @ 2012 08 02, 20:15)

per agenturas, tai pinigu ir laiko svaistymas.
O gyvenimas neatsilygina pagal nuopelnus, geri zmones gauna i "skura" nuo gyvenimo nuolat, o blogieciams visad sekasi (cia ne mano vienos pastebejimas).

P.S. kodel manot, kad tikrai zinot, jog niekas pas ja neserga? As juk pvz. visiems is eiles nepasakoju, kad mama veziu serga, o ir ji ne visiems tai sako. Yra gan artimu giminiu, kurie to nezino, ka jau kalbet apie kaimynus ar siaip pazistamus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Leksa: 02 rugpjūčio 2012 - 20:26
Na jei taip jau idomu, galiu atskleisti, kad is norejimo buti dar didesne ponia nei jau buvo ir vaizdavo turedama keleta butu, garazu, pirkosi 300 m³ nama ir ja gerai su juo kazkas isdure (tad teorija, kad gyvenimas atlygina visgi igauna prasme), turejo viska issipraduot, kad ta nama vos ne perstatyt. O apie tai tikrai suzinojo ir meistrus ta daryt susisamde tikrai ne per savaite ir net ne per menesi, nuotraukas man nebunant namuose ejo ir daresi meluodama, kad parduoti nori tik sekcija ir uztai fotografuoja. Viskas butu suprantama net ir tokiu atveju, bet jos elegsis, puolimas, spaudimas, akivaizdus pareiskimas, kad tu cia niekas, tikrai nekelia jokio gailescio jai is mano puses. Juolab, kad galejo man pasiulyti pirkti ta buta, kai apie tai uzsiminiau, ji man liepe pasakyt ta pacia akimirka ar perku ar ne, kai zmones mano akivaizdoj vos ne rankpinigius jai dave, vos ismeldziau laiko susigaudyt situacijoj, rinkoj ir kainose iki kitos dienos 3 valandos. Kaina man norejo uzplesti, melavo kad pirkejai duoda gerokai daugiau, o is tikruju nuleido jiems labai nemazai (ta suzinojau tik is nupirkusiuju jau po pardavimo). Post faktum dar mane rekdama puole, kad as jai vos isvis sanderio nesugadinau prasydama nors keliolikos valandu pagalvoti. Kelioms dienoms dingo, o po to pasake, kad pasiima savo fotografuotaja sekcija uz 20 minuciu, o as darbe, joje pilna mano ASMENINIU daiktu, jai neatrode normalu bent is vakaro ispeti ir apie tai, kad ja iskraustyciau. Turejau mest darbus ir paklaikusi lekti viska is jos isdrebt tiesiog ant zemes ta pacia sekunde. Ar vis dar atrodo, kad tai zmogiskas elgesys, ypac kaskart man primindama, kad niekas nesvarbu tik pinigai ir visiem tik jie terupi ir kad as uzsikisciau su savo "zmogiskumais"?
Atsakyti
QUOTE(Indifference @ 2012 08 02, 21:23)

na va, matot, ir paaiskejo, kad jai tikrai reikia pinigu, nes nama reikia vos ne perstatyt (vadinasi, vos ne griuva). Beda moteriskei.
Atsakyti
Indifference, jeigu jau visai neina rasti bandykite laikinai eiti į 2kambarius arba vieną kambarį kažkelių kambarių bute. O tada rasite ir vieno, kai tas bumas pasibaigs. Ateis žiema, nuomotojai nusileis iš puikybės, patys maldaus, kad kas išsinuomotų ir mokėtų mokesčius už šildymą 4u.gif
Laikykitės 4u.gif
Atsakyti
kai man Kaune reikejo skubiai kraustytis is buto, o kito tinkamo neradau, issinuomojau kambari. O jei zmogus ras didesni buta, tai reikia ziuret kuriam laikui sutartis bus sudaryta. Kazin ar kas nores isnuomot buta pvz. 2 men.
Atsakyti