Įkraunama...
Įkraunama...

Nuomotojų "asociacija" - 5

QUOTE(rsc @ 2012 07 17, 11:14)
Gal g.gif Bet logiska, kad pagerejus salygoms ir nuomos kaina didesne. Pvz. pasibaigus sutartyje numatytam terminui.

kiek teko pastebėt dėl tvarkingos namo ir laiptinės išvaizdos dažniausiai didėja buto paklausa (t.y. daugiau susidomėjusių atsiranda), bet ne buto kaina (na, nebent namui pilna renovacija atlikta).
Atsakyti
QUOTE(busimablondine @ 2012 07 15, 21:06)
Gaunu tokia "busto valdos saskaita", joje :
Nuolat. šildymo ir k.v. sist.priežiūra
Administravimo mokestis
Kaupiamos lėšos remontui 
Ja tureciau apmoketi pati, ar nuomininkai? ar tarkim pirmuosius du nuomininkai, o tas kaupiamasias lesas-as g.gif

Visas kaupiamas lesas remontui(nesvarbu kokiam) apmoka pats nuomotojas. Taip pat ir kazkoki zemes mokesti, kuris irgi kartais buna.
Mes kitam mieste savo buta nuomojam, tai ten irgi remonto ir visokiu kitokiu kaupiamu lesu nuomininke nemoka(nors gyvena tik uz komunalinius patarnavimus pagal panaudos sutarti), tokius mokescius apmokam mes-buto seimininkai.
Atsakyti
QUOTE(No Fear @ 2012 07 18, 17:24)
Visas kaupiamas lesas remontui(nesvarbu kokiam) apmoka pats nuomotojas. Taip pat ir kazkoki zemes mokesti, kuris irgi kartais buna.
Mes kitam mieste savo buta nuomojam, tai ten irgi remonto ir visokiu kitokiu kaupiamu lesu nuomininke nemoka(nors gyvena tik uz komunalinius patarnavimus pagal panaudos sutarti), tokius mokescius apmokam mes-buto seimininkai.

kiekvienas kokiom nori salygom tokiom ir nuomuoja, wink.gif,

pas jus situacija, vos ne, tu tik gyvenk , o as dar ir primokesiu
bet jeigu Jum taip gerai, tai kodel gi ne smile.gif
Atsakyti
nuomotojos, o gal kuri turėjot problemų, kai nuomininkas nepasiima savo daiktų? kaip sprendėt?
bute, kurį nuomuojuos, jau virš mėnesio buvęs nuomininkas nesusirenka kai kurių paliktų daiktų (indai, knygos, tv, šiek tiek rūbį). jau negaliu kaip nervuoja, o šeimininkė kai paskambina arba prižada kitą savaitgalį atsiimt (nors to nedaro) arba išvis nekelia doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Cartman @ 2012 07 23, 10:22)
nuomotojos, o gal kuri turėjot problemų, kai nuomininkas nepasiima savo daiktų? kaip sprendėt?
bute, kurį nuomuojuos, jau virš mėnesio buvęs nuomininkas nesusirenka kai kurių paliktų daiktų (indai, knygos, tv, šiek tiek rūbį). jau negaliu kaip nervuoja, o šeimininkė kai paskambina arba prižada kitą savaitgalį atsiimt (nors to nedaro) arba išvis nekelia  doh.gif

kai pas mus paliko ismeciau 4u.gif
Atsakyti
labutis visoms 4u.gif
As gal i tema cia pataikysiu o gal ir nelabai,
bet tikiuosi pagalbos,
kas galit patarti gera agentura Klaipedoje ,ar gera agente kuri padetu issinuomuoti buta,
nes per skelbimus paciam susirasti darosi vis sunkiau unsure.gif schmoll.gif

aciu is anksto. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(maksas @ 2012 07 18, 18:16)
kiekvienas kokiom nori salygom tokiom ir nuomuoja, wink.gif,

pas jus situacija, vos ne, tu tik gyvenk , o as dar  ir primokesiu
bet jeigu  Jum taip gerai, tai kodel gi ne smile.gif

Pasirinkimas nedidelis, bet nera taip, kaip jus sakot, sutarem vasarai simbolini mokesti, kai nera sildymo islaidu, bet, jei buna remonto islaidos, tai jas vistiek minusuojam. Kadangi as pati esu ir nuomotojos ir nuomininkes kailyje, tai tikrai adekvaciai galiu teigti, kad nesuprantu tu nuomotoju, kurie reikalauja sumoket ir remontui renkamus mokescius schmoll.gif
Atsakyti
mum nutiko bėda, gyvenom 2,5 metų nuomojamas bute, labai geroj vietoj ir šauniam bute, ir dėja vakar savininkas paskambino, kad per mėnesį - pusantro turim išssikraustyt. Man nevltis, nežinau kur eisim, o šiandien dar kaip tik paskelbia studentu rezultatus stojimų.. esam jauna šeima, be vaikų (artimiausia laikotarpį neplanuojam), ne studentai, abu dirbantys..
Atsakyti
QUOTE(No Fear @ 2012 07 26, 17:42)
Pasirinkimas nedidelis, bet nera taip, kaip jus sakot, sutarem vasarai simbolini mokesti, kai nera sildymo islaidu, bet, jei buna remonto islaidos, tai jas vistiek minusuojam. Kadangi as pati esu ir nuomotojos ir nuomininkes kailyje, tai tikrai adekvaciai galiu teigti, kad nesuprantu tu nuomotoju, kurie reikalauja sumoket ir remontui renkamus mokescius schmoll.gif

Butas butui nelygus, taip pat ir nuomos kaina, bei sąlygos,

nes tokios pat kavdartūros, bei išpalanavimo buto kaina , kelis kartus bus didesne kur nors didmiestyje, tad normalu, kad ir sąlygos kitos, tokių dalykų negali net lyginti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(maksas @ 2012 07 27, 08:58)
Butas butui nelygus, taip pat ir nuomos kaina, bei sąlygos,

nes tokios pat kavdartūros, bei išpalanavimo buto kaina , kelis kartus bus didesne kur nors didmiestyje, tad normalu, kad ir sąlygos kitos, tokių dalykų negali net lyginti  smile.gif

Mes buta nuomojames viename is triju didziausiu miestu(del tam tikru sumetimu nenoriu minet kuriame), bet musu seimininkai nepraso musu sumoket namo remontui skirtu islaidu, jei gerai pamenu, tai jie netgi patys pasiule jas isminusuot, nereikejo nei prasyti. Ir tai man atrodo labai zmogiska.
Man dar butu suprantamas tokiu islaidu priskyrimas nuomininkui, kai butas nuomojamas uz simbolini mokesti ar panaudos sutarti, bet kai mokamas normalus nuomos mokestis(keli simtai litu), tai uzkrauti nuomininkui dar ir ilgalaikes namo remonto islaidas man atrodo tikrai nesuvokiama. Bet va kiekvienam savaip atrodo.
Atsakyti
Sveikos, nuomotojos 4u.gif Turiu analogiska beda kaip ir giedre. Veiksmas Kaune. Antradieni parejusi namo i savo jau trecius metus nuomojama buta radau jame kruva zmoniu, seimininke ir jos agente parduodancias mano nuomota buta, kuri buvo zadeta laikyti ilgaii ilgai kol uzaugs iki pilametystes seimininkes vaikai (ne nepasakosiu koks sokas mane istiko! blink.gif ). Issikraustyt turiu iki 07.24 per pati studentijos antpludi kai kainos uzkeltos nesveikai ir visi musasi del 1 kamb butuku Kaune. Gal kas galite visgi kazka pasiulyti? Esu tvarkinga, pareiginga, ne studente, dirbanti, turiu dali savo baldu ir buitines technikos. Labai laukciau pasiulymu (idealiausia butu Dainva, Kalnieciai, Eiguliai, is bedos ir kiti rajonai). Jei ne jus pacios nuomojat, gal kazka pazistat kas ruosiasi nuomoti ir iesko tvarkingos nuominines ne studentes? Dekui!!!

P.S. Kur ieskoti skelbimu? Inetrnete realiai naudingi vos keli portalai *infected*, aruodas.lt, edomus.lt, kur dingo senasis gerasis laikrastis "Noriu"??? blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Indifference: 27 liepos 2012 - 17:48
QUOTE(Indifference @ 2012 07 27, 17:46)
Sveikos, nuomotojos  4u.gif  Turiu analogiska beda kaip ir giedre. Veiksmas Kaune. Antradieni parejusi namo i savo jau trecius metus nuomojama buta radau jame kruva zmoniu, seimininke ir jos agente parduodancias mano nuomota buta,

P.S. Kur ieskoti skelbimu? Inetrnete realiai naudingi vos keli portalai *infected*, aruodas.lt, edomus.lt, kur dingo senasis gerasis laikrastis "Noriu"???   blink.gif

va man čia tai žiauriausia, kai eina pati į butą nepranešus, kai nieko nėr ir dar priveda žmonių. blink.gif

skelbiu . lt, alio.lt
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cartman: 27 liepos 2012 - 18:39