Įkraunama...
Įkraunama...

Nuomotojų "asociacija" - 5

QUOTE(maksas @ 2012 07 16, 08:13)
asmeniskai as neskirstau papunkciui  ax.gif

na, priklauso kokie suma wink.gif 4u.gif

As niekuomet neskirsciau iki..... radau suma 2700 Lt. smile.gif smile.gif smile.gif uz stogo remonta. smile.gif smile.gif smile.gif Na, sia suma sumokejau pati. Nemanau, kad ją turėjo sumokėti nuomininkas.
Atsakyti
Aciu uz atsakymus ir nuomones 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(karra @ 2012 07 16, 16:09)
na, priklauso kokie suma wink.gif  4u.gif

As niekuomet neskirsciau iki..... radau suma 2700 Lt. smile.gif smile.gif smile.gif uz stogo remonta. smile.gif smile.gif smile.gif Na, sia suma sumokejau pati. Nemanau, kad ją turėjo sumokėti nuomininkas.

kaupiamaja fonde dzniausiai renkami pinigeliai nuo 0.10 ct - 0.30 ct nuo kv.m.
tad tu pinigeliu rimtam remontui sunkiai surinksi smile.gif, jie ir naudojami einamaja/kasieniniam remontui.
Todel manau, kad tokius mokescius turi padengti nuomininkai.

Kas liecia remontus ir didesnes/vienkartines sumas, tada taip jas apmoketi turetu nuomotojas
Atsakyti
Pasidarė įdomu, sąskaitoje pas mane nurodytas punktas - langų keitimui ir tai sudaro ~50% sąskaitos, tai ją turėčiau apmokėti aš ar savininkė? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Simumu @ 2012 07 17, 08:01)
Pasidarė įdomu, sąskaitoje pas mane nurodytas punktas - langų keitimui ir tai sudaro ~50% sąskaitos, tai ją turėčiau apmokėti aš ar savininkė? g.gif

Nezinia, kiek laiko planuojate gyventi siame bute, kada keis langus ir kokia tai suma...
Jeigu dar kuri laika planuojat gyvent, keis langus sia vasara ir suma nedidele - tai, manau, jus.
(pvz. mano bute tie 50 proc. butu apie 30-40 Lt)
Atsakyti
QUOTE(Simumu @ 2012 07 17, 09:01)

žinoma savininkė.
Atsakyti
QUOTE(Simumu @ 2012 07 17, 08:01)

manau tai turetu apmoketi savininkas
ir visai nepriklausomai, kiek planuojat ten gyventi

Atsakyti
QUOTE(maksas @ 2012 07 17, 09:54)
manau tai turetu apmoketi savininkas
ir visai nepriklausomai, kiek planuojat ten gyventi

O pakeitus langus nuomos kaina irgi pasikeist turetu? Juk nuomojamo buto/laiptines salygos pasikeicia g.gif
Atsakyti
QUOTE(rsc @ 2012 07 17, 10:16)
O pakeitus langus nuomos kaina irgi pasikeist turetu? Juk nuomojamo buto/laiptines salygos pasikeicia g.gif

nemanau, kad nuominiko pageidavimu, buvo keičiami laiptinės langai ir šitaip gerinamos sąlygos
manau, kad net nebuvo paklaustą jo nuomonės mirksiukas.gif , tik sumokėti reikia jam

Atsakyti
QUOTE(maksas @ 2012 07 17, 10:35)
nemanau, kad nuominiko pageidavimu, buvo keičiami laiptinės langai ir šitaip gerinamos sąlygos
manau, kad net nebuvo paklaustą jo nuomonės mirksiukas.gif , tik sumokėti reikia jam

Gal g.gif Bet logiska, kad pagerejus salygoms ir nuomos kaina didesne. Pvz. pasibaigus sutartyje numatytam terminui.
Atsakyti
QUOTE(rsc @ 2012 07 17, 12:14)
Gal g.gif Bet logiska, kad pagerejus salygoms ir nuomos kaina didesne. Pvz. pasibaigus sutartyje numatytam terminui.

uz butą gaunama kaina ne visuomet yra gyvenimo sąlygų atspindys: pvz - vidutinėms kainoms kylant Jūs gausite daugiau net susidevėjus butui ir atv - net zenkliai jam pagerejus, jei rinkos kainos kris - nebūtinai Jūs gausite daugiau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rsc @ 2012 07 17, 11:14)

manau, kad visus tokius dalykus reikia aptarti, prieš tai smile.gif

šiai dienai sugalvojo langus pakeisti, ryt laiptinės duris, poryt stogą, sienas apšildinti , saulės kolektorius sustatys...........( taip ir visą namo renovacija atliks), o nuomininkas turės sumokėti smile.gif
Atsakyti