Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

Dar kartą peržiūrėjau prognozę, šalnų artimiausiu laiku lyg ir nebus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo atigisa: 04 gegužės 2012 - 14:42
QUOTE(atigisa @ 2012 05 04, 14:41)
Dar kartą peržiūrėjau prognozę, šalnų artimiausiu laiku lyg ir nebus.

as tia kasdien turbut maziausiai 10 kart ziuriu doh.gif o gal net 30 blush2.gif ...
Atsakyti
QUOTE(xxkamane @ 2012 05 04, 10:46)
oi as irgi noriu, kad pasakytumete, ar parodytumete vaizdziai dar geriau blush2.gif  kaip tuos butelius "susodinti" salia pomidoru, nes laistant visas saknis i pavirsiu isplaunu blush2.gif

Gaudvile buvo rasius,kad nieko gero is tu buteliu laistymui -priezastis kodel nieko gero(peverskit praeita tema iki vidurio),tai as ir atsisakiau ju.
Papildyta:
QUOTE(Neili @ 2012 05 04, 10:22)
treti metai auginu tik lauke, derliaus man pakanka o ir priežiūros beveik nereik, lietutis palaisto, man patinka  smile.gif

Kada daugmaz sejat laukan?
Atsakyti
bet tai kaip skiriasi vyru matavimai ir moters, vakar MB man dare siltnamio plana, pagal ji 91 daigas telpa kaip niekur, darant po 50cm tarpus, siandien as pasidariau, cia su jumis pakalejus, man 73 daigai tik telpa g.gif biggrin.gif biggrin.gif nesuprantu kaip taip gali skirtumas toks buti biggrin.gif
Atsakyti
[quote=juste10,2012 05 04, 16:23]
Gaudvile buvo rasius,kad nieko gero is tu buteliu laistymui -priezastis kodel nieko gero(peverskit praeita tema iki vidurio),tai as ir atsisakiau ju.
Papildyta:
Tai pas Gaudvilę krūminės balvonai prie pomidorų sukišti lotuliukas.gif Kam jai tie bambaliai biggrin.gif
Atsakyti
help, po mano poros dienu daigu nesiojimo i lauka, kazkokie pakeipe jie, nuo sauls padege, zodziu prasteja dienom sad.gif ryt gera diena pagal kalendorius sodinimui i siltnami, gal man juos sodinti nepaisant atsalusio oro ? siltnamis salia namu, jei ka sildytuva ikisiu, bet kai apniuke, salnu nemanau kad bus KLP puseje... kita vertus, jei lauke tik 6-7 laipsniai diena nakti, nelabai jiems gal gerai ? bet jei butu labai karsta, tai po pasodinimo jie irgi pakeipsta, kaip daryt ? smile.gif

o del tankumo, mano siltnamis kazkur 3x4,5, tai geriausiu atveju kokius 35 daigus sutalpinu ir tai tanku buna, o kuo tankiau tuo daugiau ligu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Bomba @ 2012 05 04, 16:41)
help, po mano poros dienu daigu nesiojimo i lauka, kazkokie pakeipe jie, nuo sauls padege, zodziu prasteja dienom sad.gif ryt gera diena pagal kalendorius sodinimui i siltnami, gal man juos sodinti nepaisant atsalusio oro ? siltnamis salia namu, jei ka sildytuva ikisiu, bet kai apniuke, salnu nemanau kad bus KLP puseje... kita vertus, jei lauke tik 6-7 laipsniai diena nakti, nelabai jiems gal gerai ? bet jei butu labai karsta, tai po pasodinimo jie irgi pakeipsta, kaip daryt ? smile.gif

o del tankumo, mano siltnamis kazkur 3x4,5, tai geriausiu atveju kokius 35 daigus sutalpinu ir tai tanku buna, o kuo tankiau tuo daugiau ligu  doh.gif

As sodinau,kai buvo lauke karsta,bet i duobutes pripyliau gausiai vandens-tai nenukeipo,o gazesni,atsigave paliko.O kai taip atsalo,tai dabar susilaikysiu del kitu persodinimo rytoj(irgi zadejau ryt).Nors gal kitos patars,kad nesalta jiems tongue.gif ,tai ryt gera diena persodinimui.
Siltnamis 3*4,7 tai sutalpinsiu 30 daigu( i tarpus dar serenciai,bazilikai),gal nebus per tanku?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juste10: 04 gegužės 2012 - 15:54
QUOTE(audine68 @ 2012 05 03, 17:54)
rodau ir as savo augintinius. Indeliuose jie kamavosi, o čia rodosi atgijo
Papildyta:
rodau ir as savo augintinius. Indeliuose jie kamavosi, o čia rodosi atgijo

user posted image

user posted image

super sutvarkitas siltnamis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2012 05 04, 13:52)
O, dekui 4u.gif Tuomet darysiu ir as viduryje lysve dar, o aplink takelius smile.gif O koks takeliu plotis optimaliausias? blush2.gif  Vis pasidziaugiu, kad nezinojau apie siltnami anksciau-buciau prisisejusi pomidoru doh.gif Dabar kol kas auginsiu zemaugius jame ir kelis aukstaugius, gautus dovanu smile.gif

As zemaugiu nebeauginsiu, gal tik kokius 3 (tiek daigu ju ir tepasilikau). Nieko gero is ju nera, labai greitai derlius pasibaigia biggrin.gif . Ir lieka paskui zeme laisva...O aukstaugiai deri iki pat rudens, kol atsala thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(eglute-2002 @ 2012 05 04, 17:43)
As zemaugiu nebeauginsiu, gal tik kokius 3 (tiek daigu ju ir tepasilikau). Nieko gero is ju nera, labai greitai derlius pasibaigia biggrin.gif . Ir lieka paskui zeme laisva...O aukstaugiai deri iki pat rudens, kol atsala thumbup.gif

man kaip keista, pernai pirktiniai betaluxai man derejo iki spalio men rolleyes.gif aisku, sodinom juos tik birzeli rolleyes.gif gal todel....
Atsakyti
Butent Betalux ir auginau, nepatiko schmoll.gif . Prisirpo vaisiai ir pasibaige..., jie daugiau neauga...Kai tuo tarpu aukstaugiai auga toliau, naujas kekes augina 4u.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Pingvinukas @ 2012 05 03, 21:40)
Audine68, nieko sau kaip gražiai susodinti pomidorai  bigsmile.gif

Dėkui už pagyrimus, o tai brangusis mano nemato, niekas manęs kaip ir nepagiria, paglosto dūšią tokie žodžiai 4u.gif
Atsakyti