Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

QUOTE(Ex @ 2012 05 04, 13:12)
O dar sako, kad guminių šiltnamių nebūna...  blink.gif

joooo... as i savo du tik simta vargais negalais sukisu.. nesiplecia, choleros.

Atsakyti
wytaite69-mano galva, tai normaliai pas tave. aukstaugiai visgi smile.gif as zemaugius tankiau sukisau, nei kad tu, bet manau,kad bus gerai. vietos ten jiems per akis smile.gif pernai 7 auksto balkone 15 daigu tokiu augo ir nesusimuse ir vaisiu buvo. uzteko mums. ai cia, palyginus, jiems rojus bus plotuose ax.gif
Atsakyti
O, dekui 4u.gif As jau siltnamiu temoje svieciuosiu biggrin.gif
O jei lysves plotis 70 ? tilps 1 pomidoras tik? Galima zigzagais sodinti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2012 05 04, 14:20)
O, dekui 4u.gif As jau siltnamiu temoje svieciuosiu biggrin.gif
O jei lysves plotis 70 ? tilps 1 pomidoras tik? Galima zigzagais sodinti? g.gif

jeigu sodinsi zigzagais, tilps daugiau, jeigu ne, tilps maziau rolleyes.gif as zigzagais, tai gaunasi beveik trecdaliu daugiau galima sukisti smile.gif tarpai kas 50cm, pas mane visokiu yra, ir aukstaugiu, bet juos desiu i viduri, ir zemaugiu, ir vidutiniu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2012 05 04, 13:40)
Ziuriu prakalbot, tai pasiklausiu... Pas man ir atsirado siltnamis 3*6m. O tai geriau daryti 2 takelius ir viduryje dar sodinti, ar geriau viena takeli per viduri ir lysves placios is krastu?

Aš sodinu tokiu planavimu. Pas mane šiltnamis platus, tai jei daryčiau 3 takus, labai sumažėtų vietos pomidorams.
Mano dar neužbaigtas sodinimas.
user posted image

Nemoku tinkamai įkelt ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo atigisa: 04 gegužės 2012 - 13:40
man tai perdaug gaila kiekvieno cm zemes, kad tiek taku pridaryciau biggrin.gif Imanyciau - ir paskutini uzpilciau, dar eile pomidoru gautusi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(atigisa @ 2012 05 04, 14:32)
Aš sodinu tokiu planavimu. Pas mane šiltnamis platus, tai jei daryčiau 3 takus, labai sumažėtų vietos pomidorams.
Mano dar neužbaigtas sodinimas.
http://s019.radikal....4cee6eab881.jpg

pas mane ir E formos lysviu isdestymas drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(saintlina @ 2012 05 04, 14:36)
man tai perdaug gaila kiekvieno cm zemes, kad tiek taku pridaryciau  biggrin.gif Imanyciau - ir paskutini uzpilciau, dar eile pomidoru gautusi  biggrin.gif

buciau karlsonas, tai ju irgi nebutu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2012 05 04, 14:36)
man tai perdaug gaila kiekvieno cm zemes, kad tiek taku pridaryciau  biggrin.gif Imanyciau - ir paskutini uzpilciau, dar eile pomidoru gautusi  biggrin.gif

O man patinka takai smile.gif Dabar yra du sujungti, tai ir vaikštau ratais smile.gif
Atsakyti
o as pykstu ant tako, lig ir per platus, bet ner kaip pastayti kedutes, kavos su pomidorais isgerti unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(xxkamane @ 2012 05 04, 13:52)
o as pykstu ant tako, lig ir per platus, bet ner kaip pastayti kedutes, kavos su pomidorais isgerti unsure.gif

žvejo išlankstomą trim kojom pasistatyk, tikrai tilps. cool.gif biggrin.gif

Nelabai pirtis mėgstu, kai pomidorai auga tik panelės Krūminės prižiūrimi. A jin tai ką, ant baslio pamauta, vainikėliu padabinta flirt.gif
Atsakyti
QUOTE(xxkamane @ 2012 05 04, 14:52)

bigsmile.gif doh.gif ne, nu čia jau tikrai liga... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(xxkamane @ 2012 05 04, 13:52)

o as ikisau net stala, tik ne sau ... viskas pomidorams biggrin.gif ... pradzioj pikau ant vyro kad 2cm per siaura padare, bet po to pavyko ispausti, tai dabar viskas thumbup.gif
Atsakyti