Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

ziurejau tik sejos dienos geros, ir saugausi treciadieniu ax.gif
[/quote]

O kodėl nesodinat trečiadienį? Ar iš patirties tokios išvados priėjote? Pasidalinkit prašau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(o-zone @ 2012 05 11, 19:09)
O kodėl nesodinat trečiadienį? Ar iš patirties tokios išvados priėjote? Pasidalinkit prašau ax.gif

sako, siemet kirminu diena yra treciadienis ax.gif
Atsakyti
Zirze, nu jau tvarka....... bigsmile.gif toki shiltnami tik ir fotografuot...... wub.gif

tany, ziedu grozis wub.gif wub.gif fantastiniai.... eilinis klausimas - is kur randi laiko su tokia gauja doh.gif lotuliukas.gif ...... jau vien del ziedu grazumo galima sakyt kad buvo verta tuos daigus popinti 4u.gif

snaige, rashyk adresa - susirinksim valgyt, vis tiek gi kazkiek atliks ? bigsmile.gif

Zodziu, neber net ka komentuot - nerealus vaizdai pas jus wub.gif thumbup.gif

o pas mane vel kurmis siauteja... ir kurkliai..... igyvendina projekta "rushiu diskriminacijai -NE!!!' ir draugishkai doroja mano darzus doh.gif doh.gif
nuvaziavau siandien apziuret shiltnamio.... matau kad prasisukta, ale bijau rankas i zeme kisht - gi dieds spastu kurmiams prikaishiojes yra doh.gif
o siaip "likucius" lauke susodinau jau pries gera savaite smile.gif uzdengiau agro.... patikrinau - tebestovi dar vis smile.gif reishkia arba nebuvo minuso arba agro apsaugojo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Casual @ 2012 05 11, 19:14)

o pas mane vel kurmis siauteja... ir kurkliai.....  igyvendina projekta "rushiu diskriminacijai -NE!!!' ir draugishkai doroja mano darzus  doh.gif  doh.gif

Jei kurmiai su kurkliais labai nuskriaus - rašyk, pas mane dar yra visokių po truputį mirksiukas.gif Kol dar kartelinio susitarimo už maršrutą Elektrėnai - Kaunas nesudarėm, naudokis smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(siamese20 @ 2012 05 11, 19:21)
pas mane dar yra visokių po truputį  mirksiukas.gif  Kol dar kartelinio susitarimo už maršrutą Elektrėnai - Kaunas nesudarėm, naudokis smile.gif  4u.gif

jo, jo.. Casual su visais tais tavo "trupučiais" užpildys vagono ilgio šiltnamį... lotuliukas.gif
Mano reisas jau uždarytas, psio liezuvis.gif šiandien paskutiniai mano pomidorų daigų "likučių likučiai" išvažiavo į naujus namus. Pagaliau prasišlaviau kiemą... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(snaige123 @ 2012 05 11, 18:18)
as tai nieko neziuriu kada turiu laiko tada sodinu  smile.gif
cia mano 1 is 3 siltnamiu

user posted image

Šiltnamiai wub.gif wub.gif wub.gif

Ačiū už padrąsinimą 4u.gif Taip darysiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Casual @ 2012 05 11, 18:14)

tany, ziedu grozis  wub.gif  wub.gif  fantastiniai.... eilinis klausimas - is kur randi laiko su tokia gauja  doh.gif  lotuliukas.gif  ...... jau vien del ziedu grazumo galima sakyt kad buvo verta tuos daigus popinti  4u.gif

nu kaip cia pasakius nerandu laiko, tik ne pomidorams smile.gif... gerai kad valgyt mociute padaro... tai nevaikstom alkani smile.gif namuose bardakas, nes visom dienom darze prasedziu doh.gif vnz... vis laukiu kada viska susodinsiu, susiesiu, kada laiko atsiras bent trupuciuka namus iskopti smile.gif
Atsakyti
[quote=o-zone,2012 05 11, 19:09]
ziurejau tik sejos dienos geros, ir saugausi treciadieniu ax.gif
[/quote]

[/quote]

Na va ir dar vienas orientyras 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Casual @ 2012 05 11, 19:14)

o pas mane vel kurmis siauteja... ir kurkliai.....

tu bjaurybiu - kurkliu- ir pas mane pilni darzeliai, pieva, ir darzai,kolkas siltnamiai dar neisraveti, tad dar ju nekeikiu. Bet vakar viena radau pieva bevaikscionati, kita siandien prie fontanelio, ka jie daro ant pavirsiaus? g.gif
Atsakyti
QUOTE(siamese20 @ 2012 05 11, 19:21)
Jei kurmiai su kurkliais labai nuskriaus - rašyk, pas mane dar yra visokių po truputį  mirksiukas.gif  Kol dar kartelinio susitarimo už maršrutą Elektrėnai - Kaunas nesudarėm, naudokis smile.gif  4u.gif

4u.gif 4u.gif 4u.gif aciu mieloji 4u.gif
va kad jau dabar pati "likutiniu" turiu ax.gif nes per tokius karscius visi savi zombiai atsibudo ir augt pagavo blink.gif
o kurkliams duotas "limitas" nukast nedaugiau 2 pomidoru.......
jeigu ka "laukiniai" taps "shiltnaminiais" biggrin.gif kishk ir tu savuosius laukan - gal bus kokia ispanishka vasara ir laukiniai pomidorai tiesiog vaisiais apsipyle nuo pat shaknu iki virshunes stoves biggrin.gif biggrin.gif

QUOTE(Ex @ 2012 05 11, 19:36)
jo, jo.. Casual su visais tais tavo "trupučiais" užpildys vagono ilgio šiltnamį... lotuliukas.gif

"truputis" tai cia nuo rusishko zodzio "trup" ar kaip?? g.gif
"Trupuciu" (lavoneliu-zombiu) as kaip tik turiu bene gausiausiai biggrin.gif biggrin.gif

Papildyta:
QUOTE(Zirzė @ 2012 05 11, 19:45)
tu bjaurybiu - kurkliu- ir pas mane pilni darzeliai, pieva, ir darzai,kolkas siltnamiai dar neisraveti, tad dar ju nekeikiu. Bet vakar viena radau pieva bevaikscionati, kita siandien prie fontanelio, ka jie daro ant pavirsiaus? g.gif

dairosi kurioj pusej pomidorus isodinai biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
n del ziedu grazumo galima sakyt kad buvo verta tuos daigus popinti 4u.gif
snaige, rashyk adresa - susirinksim valgyt, vis tiek gi kazkiek atliks ?

rumsiskes lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Atsakyti
QUOTE(Casual @ 2012 05 11, 19:46)
dairosi kurioj pusej pomidorus isodinai  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

greiciausiai biggrin.gif
Atsakyti