Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

QUOTE(Amise @ 2012 05 11, 14:18)
Pats tas gyvenimui kartu su pomidorais  biggrin.gif

thumbup.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(rutcka @ 2012 05 11, 14:37)
Dar norėjau paklausti auginusių ar auginančių betalux'us- kaip žadat elgtis su genėjimu  g.gif Genėsit- negenėsit? Nes kiek dabar perskaičiau straipsnių, tai labai jau skirtingai rašo  doh.gif Vienur skatina žemaūgių negenėti, kitur- atvirkščiai  doh.gif unsure.gif Esu visiškame giliame pasimetime....  unsure.gif

as kazkiek apacioje skabiau, po to palikau ramybej, bet svarstau jau vel pradeti geneti naujus atsiradusius, nes man jo reikia iki kol kiti prades duoti derliu, tai gal jau pakaks ziedu g.gif , jei nebeduosiu daugintis, isisvaizduoju greiciau ir didesni augs jau susiformave... bet bijau per anksti pradeti geneti, tai dar laukiu kazkuo biggrin.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif

Manieji pomidorai lb jau skursta indeliuose šiltnamyje, norėčiau juos jau persodinti.Bet geros dienos tik 05.23. Numyrios jie pas mane iki to laiko. Ką daryti?
Aišku numirti aš jiems neleisiu, bet norisi, kad ir diena tinkama sodinimui būtų.
Į kokius kalendorius jūs žiūrite? g.gif Ar nežiūrite visai?
Atsakyti
nepykit, tikrai zinau, kad raset, gal pernai, turbut, bet pagimdzius antra leliu visai netekau proto, t.y. atminties. Zodziu, klausimas bus apie ziedus-gigantus, ko ten jiems truksta, kai tokius krauna? Pas mane puse siltnamio su tokiais ziedais.
Atsakyti
QUOTE(AgathaGray @ 2012 05 11, 15:41)
nepykit, tikrai zinau, kad raset, gal pernai, turbut, bet pagimdzius antra leliu visai netekau proto, t.y. atminties. Zodziu, klausimas bus apie ziedus-gigantus, ko ten jiems truksta, kai tokius krauna? Pas mane puse siltnamio su tokiais ziedais.

Jei gerai pamenu, viskas jiems gerai. Gal saltuko gave yra kazkada ir viskas. Jei ziedai nenukrenta, tai uzsimezga dyyydeli vaisiai. Bent pas mane tai buvo dvigubi ar net trigubi 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dzhine: 11 gegužės 2012 - 15:48
QUOTE(rutcka @ 2012 05 11, 15:37)
Dar norėjau paklausti auginusių ar auginančių betalux'us- kaip žadat elgtis su genėjimu  g.gif Genėsit- negenėsit? Nes kiek dabar perskaičiau straipsnių, tai labai jau skirtingai rašo  doh.gif Vienur skatina žemaūgių negenėti, kitur- atvirkščiai  doh.gif unsure.gif Esu visiškame giliame pasimetime....  unsure.gif

pernai genejau juos, nes balkone auginau, tai vietos ne per daugiausia turejau. o siemet jau nebegenesiu. ziuresiu kas per rezultatas bus g.gif ai, apacias biski paskabiau,kad negultu ant zemes labai tik ir vsio ax.gif
Atsakyti
QUOTE(veveryčka @ 2012 05 11, 16:33)
Sveikutės  4u.gif

Manieji pomidorai lb jau skursta indeliuose šiltnamyje, norėčiau juos jau persodinti.Bet geros dienos tik 05.23. Numyrios jie pas mane iki to laiko. Ką daryti?
Aišku numirti aš jiems neleisiu, bet norisi, kad ir diena tinkama sodinimui būtų.

as tai nieko neziuriu kada turiu laiko tada sodinu smile.gif
cia mano 1 is 3 siltnamiu

user posted image
Atsakyti

gal galit kas padeti,ar jau rauti juos, dabar siandien patresiau,bet ne visi tokie tik is krastu,bet zydi visi,gal liga, o gal pagriebe saltukas ryte.
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JOLINTA: 11 gegužės 2012 - 17:24
QUOTE(snaige123 @ 2012 05 11, 17:18)
as tai nieko neziuriu kada turiu laiko tada sodinu  smile.gif
cia mano 1 is 3 siltnamiu

user posted image

nieko sau kokios plantacijos... dar pasakykit kad 3 visi pomidorams biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(tany @ 2012 05 11, 18:29)
nieko sau kokios plantacijos... dar pasakykit kad 3 visi pomidorams  biggrin.gif

beveik taip 4u.gif

http://public.fotki....midorynas-2012/

tik sitnami nr 2 takelis dar neravetas o 3 stikliniam bardakas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(snaige123 @ 2012 05 11, 17:39)
beveik taip 4u.gif

o koki eksperimenta atliekat? kuo jis toks eksperimentinis smile.gif?
va siandien vel neatsilaikiau fotiko i rankas nepaemus smile.gif
[attachmentid=221862]
[attachmentid=221863]
[attachmentid=221864]
Atsakyti
Laba dienele, sakykit mergaitės, ką reiškia, kai ant vienų pomodorų pakuočių nurodyta "pomidorai", o ant kitų "valgomieji pomidorai". Kuo skiriasi valgomasis pomidoras nuo pomidoro??? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2012 05 11, 12:44)
Čia lapai ne sukasi, o tiesiog nenori augt, smulkėja. Panašu, kad daigas krapšto paskutines savo maisto atsargas. Patręšk kuo nors kompleksiškai, atsirinks ko jam reik.

nors pries pora dienu persodinta, bet ziuriu per diena nugelto kito tos pacios rusies tikrieji trys apatiniai lapai, panau i tai bus, kad tikrai truksta maisto medziagu g.gif

QUOTE(JOLINTA @ 2012 05 11, 18:22)
gal galit kas padeti,ar jau rauti juos, dabar siandien patresiau,bet ne visi tokie tik is krastu,bet zydi visi,gal liga, o gal pagriebe saltukas ryte.

oooo, cia man atrodo,kazkas tai rimto unsure.gif unsure.gif unsure.gif

dekui visoms uz pagyras mano siltnamiui flirt.gif
Papildyta:
QUOTE(veveryčka @ 2012 05 11, 16:33)
Sveikutės  4u.gif

as neziurejau dienos sodinant i siltnami schmoll.gif ziurejau tik sejos dienos geros, ir saugausi treciadieniu ax.gif
Atsakyti