Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

Zirze, kokia ideali tvarka tavo šiltnamy bigsmile.gif bigsmile.gif

Mano 5 pomidorai nunyko. Hrrr.... Sodinsiu kitus į vietą doh.gif
Atsakyti
QUOTE(vijoleta20 @ 2012 05 11, 11:55)
Man taip neiseina toki idealu tureti,pas mane vazonu vazoneliai ivairiausiu geliu sodinuku , vospraeiti galiu

ir dar laisvu pomidoriuku apie 40 daigu stovi,laukia velesnio laiko keliaut i lauka lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Zirzė @ 2012 05 11, 11:07)
kas su mano pomidorais darosi, gal galit patarti, kas jiems negerai??? 4u.gif

ir net matosi, kad siek tiek pamelo per nakti..

viskas čia gerai su tavo pomidorais, gražiai auga, žydi, ko dar reik... pamanyk, pamėlo šiek tiek irnesakyk.gif nesikabinėk smile.gif

Turiu ir aš vieną veislę, kuri mėgsta lygiai taip pat mėlynuot. Pernai augo, puikiai derėjo, mėlynavo iki pat rudens. Šįmet taip pat ši veislė auga šiltnamyje ir sėkmingai mėlynuoja... Nusprendžiau, kad čia pomidoro tokia natūra ir nesuku daugiau galvos.
Atsakyti
Zinot g.gif ,as manau kad tu amaru atsiranda nuo pirktiniu zemiu g.gif .Anais metais ir mes turejom,tai as padariau silpna acto tirpaliuka ir papurskiau visas gelias o anytos pomidorai tai nualintos amaru nuniko.Dar vakar anita atidare poka pirktiniu zemiu ir vos nenualpo radus ten jau dydelius kirminus.Vyras tai apsidziauge kad zvejibai nereikes kirminu jieskot lotuliukas.gif Tai manau kad visdelto nekokibiska zeme parduoda mums priekybos centrai gun_bandana.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rionka: 11 gegužės 2012 - 11:00
QUOTE(vijoleta20 @ 2012 05 11, 11:51)
Zirze,labai grazus tavo siltnamis, pasiziurejus susidare jausmas , kad kokioj parodoj butum pabuvojus  4u.gif  4u.gif

aciu 4u.gif bet paprastas tas siltnamis, man tai Tany siltnamis patiko, todel, kad naujas, paskui vienos merginos su betoniniu taku ir pakeltom lysvem, va ten tai idealas, ir dar vienos merginos, su susuktais metaliukais, va is tu triju viena toki padarius tureciau superini lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

QUOTE(rionka @ 2012 05 11, 11:53)
pirmoj nuotraukoj taip mano pomidorai ryte atrodo,kai palaistau tai atsigauna

bet ju lapukai nenuleipe, o tvirti tokie, kai truksta vandens tai buna palege ir nulinke, o sie tiesiog rieciasi g.gif tai ir galvoju, gal ko per daug g.gif

QUOTE(vijoleta20 @ 2012 05 11, 11:55)
Man taip neiseina toki idealu tureti,pas mane vazonu vazoneliai ivairiausiu geliu sodinuku , vospraeiti galiu

geles jau issodinau i darzelius, palei tvora, ir visur kitur, o kas dar neissodinta, tai kitam siltnami tupi, ten irgi visko buvo, dabar liko paprikos tik ax.gif

QUOTE(*Aukse* @ 2012 05 11, 11:57)
pas mane raitosi,kai truksta dregmes arba eina miegot nakciai  smile.gif  tavo atveju, net nezinau  g.gif  siulyciau i nuolatine vieta issodint-mano tokie pameleliai atsigavo greit zemej  g.gif

jis nuolatinej vietoj cia jau, kadangi jie svyrantys, tai tik i vazonus sodinti, vazonas didelis, apie 15l gal net 20-ties

QUOTE(Ex @ 2012 05 11, 11:59)
viskas čia gerai su tavo pomidorais, gražiai auga, žydi, ko dar reik... pamanyk, pamėlo šiek tiek irnesakyk.gif nesikabinėk smile.gif

Turiu ir aš vieną veislę, kuri mėgsta lygiai taip pat mėlynuot. Pernai augo, puikiai derėjo, mėlynavo iki pat rudens. Šįmet taip pat ši veislė auga šiltnamyje ir sėkmingai mėlynuoja... Nusprendžiau, kad čia pomidoro tokia natūra ir nesuku daugiau galvos.

o va kitas tai nepameles, tik tas vienas, bet del pamelyvanimo nesijaudinu, labiau nerimas del tu susisukusiu lapu
Atsakyti
QUOTE(rionka @ 2012 05 11, 12:00)
Zinot g.gif ,as manau kad tu amaru atsiranda nuo pirktiniu zemiu g.gif .Anais metais ir mes turejom,tai as padariau silpna acto tirpaliuka ir papurskiau visas gelias o anytos pomidorai tai nualintos amaru nuniko.Dar vakar anita atidare poka pirktiniu zemiu ir vos nenualpo radus ten jau dydelius kirminus.Vyras tai apsidziauge kad zvejibai nereikes kirminu jieskot lotuliukas.gif Tai manau kad visdelto nekokibiska zeme parduoda mums priekybos centrai gun_bandana.gif

Bandysiu actu skiestu purkšti rolleyes.gif O žemėmis iš prekybos centrų ir aš nepatenkinta jau vien dėl piktžolių, o tikriausiai ir dėl vabalų, nes iš kur jie pas mane penktam aušte įstiklintam balkone, kur langas tikrai nedaug pravertas mastau.gif

ir dar dėl genėjimų, nors jau čia aptarinėjot ir aš pati klausiau, bet kadangi nuotraukas sukėliau, tai gal patarsit ar nuskabyt šitą dičkį (veislės nežinau, nes įsimaišęs buvo tarp mažylių, pasilikau dėl įdomumo, kas iš jo bus)
dičkis

Ar tiesiog yra bendra taisyklė, kad, jei vazone auga genėt nereikia? Nepykit, kad vėl apie tą patį, bet nepatyrus, neaišku man truputį 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ienor: 11 gegužės 2012 - 11:36
QUOTE(Zirzė @ 2012 05 11, 12:09)
labiau nerimas del tu susisukusiu lapu

Čia lapai ne sukasi, o tiesiog nenori augt, smulkėja. Panašu, kad daigas krapšto paskutines savo maisto atsargas. Patręšk kuo nors kompleksiškai, atsirinks ko jam reik.
Atsakyti
QUOTE(Zirzė @ 2012 05 11, 11:07)

cia mano siltnamis su pacios ranku darbo atramom agro uzmesti biggrin.gif

Nuostabus šiltnamis thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Zirzė, kokia ideali tvarkele siltnamy wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2012 05 11, 10:59)

o kokia veisle taip daro ?
Atsakyti
QUOTE(Bomba @ 2012 05 11, 12:49)
o kokia veisle taip daro ?

pas mane, pastebejau,kad ne veisle itakos turejo melynavymui, o tie nelemti durpiniai puodeliai...
Atsakyti
QUOTE(*Aukse* @ 2012 05 11, 09:43)
netikiu tuo,kad skoniui blogam itakos tures...

turės tongue.gif Tik vieni labiau jaučia, kiti silpniau. Jei dalį laistytum su raugu ir dalį nea, pati tuo įsitikintum mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(rionka @ 2012 05 11, 12:00)

O kokie tai kirminai? Gal ten jauni sliekiukai. Dar taip gali būti, kad netinkamai sandėliuoti buvo ir taip greit nurašyt pirktinių gruntų nereiktų mirksiukas.gif
Atsakyti