Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

Sceikutes , noriu paklausti ,gal kas auginote polbig , siemet prisisejau nemazai , ar juos verta isdalinti pertekliu , ar paciai daugiau sodinti , aciu 4u.gif
Atsakyti
Įdomus straipsniukas apie naturalius apsauginius preparatus . Čia
Rašiau anksčiau apie HUMI dyk . Paliejus juo persodinti pomidorai labai atsigavo , nebegelsta , ten yra ir magnio ir visokio kito gėrio - skysta organinė trąša biohumuso pagrindu.
Papildyta:
QUOTE(*Aukse* @ 2012 05 11, 09:06)
radau, kasd truksta magnio, jei taip darosi  doh.gif  is kur man jo gauti?

Aukse , pieš Jums postelis buvo skirtas
Atsakyti
Ačiū už atsakymus.laistyasiu ir toliau
Atsakyti
noriu parodyti, kas su mano pomidorais darosi, vakarais jie dauguma buna taip susisuke, bet diena tik aukstaugiai vazoniniai svyrantys 100's & 1000's, gal galit patarti, kas jiems negerai??? 4u.gif

ir net matosi, kad siek tiek pamelo per nakti, nors buvo didelis pliusas ir is sonu apsukta keliais sluoksniais agro...
user posted image

cia Sweet 'n' neat Cherry, vienas raudonas kitas geltonas
user posted image

Tumbler
user posted image

Maskotka
user posted image

cia mano siltnamis su pacios ranku darbo atramom agro uzmesti biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zirzė: 11 gegužės 2012 - 10:09
QUOTE(RZK @ 2012 05 11, 11:00)
Įdomus straipsniukas apie naturalius apsauginius preparatus . Čia
Rašiau anksčiau apie HUMI dyk . Paliejus juo persodinti pomidorai labai atsigavo , nebegelsta , ten yra ir magnio ir visokio kito gėrio - skysta organinė trąša biohumuso pagrindu.
Papildyta:

Aukse , pieš Jums postelis buvo skirtas

oi, dekui. reiks vaziuoti i miesta paieskoti bigsmile.gif
Papildyta:
Zirze, gal vandenuku per saltu paliejot pa pameleli?

Siltnamis superinis bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Aukse* @ 2012 05 11, 11:13)
Zirze, gal vandenuku per saltu paliejot pa pameleli?

Siltnamis superinis  bigsmile.gif

lieju su sodo vandeniu, aisku, jis nera dar labai siltas g.gif galbut nuo to pamelo, bet kodel raitosi ji i apacia?
Atsakyti
Sveikos, ateinu pagalbos unsure.gif Prieš kelias dienas, ant savo pomidorų pastebėjau tokius mažus padarus (nei kirmėlė nei vabalas blink.gif ), kadangi nedaug jų buvo nuvaliau visus lapus su ūkišku muilu, paskui dar nupurškiau muilinu vandeniu unsure.gif . Na ir atrodė, kad visai neblogai pasisekė, nes tikrai kokias 2 dienas jokios gyvybės ant augalų nepastebėjau. O va šįryt eilinį kartą apžiūrint va ką radau verysad.gif

kenkejai
kenkejai.
Kas čia? Amarai? Kaip nugalabyt juos , kad dar ir derlius valgomas būtų? Ar tik jau chemija pagelbėt gali huh.gif
Atsakyti
QUOTE(ienor @ 2012 05 11, 11:42)
Sveikos, ateinu pagalbos unsure.gif  Prieš kelias dienas, ant savo pomidorų pastebėjau tokius mažus padarus (nei kirmėlė nei vabalas  blink.gif ), kadangi nedaug jų buvo nuvaliau visus lapus su ūkišku muilu, paskui dar nupurškiau muilinu vandeniu unsure.gif . Na ir atrodė, kad visai neblogai pasisekė, nes tikrai kokias 2 dienas jokios gyvybės ant augalų nepastebėjau. O va šįryt eilinį kartą apžiūrint va ką radau  verysad.gif

kenkejai
kenkejai.
Kas čia? Amarai? Kaip nugalabyt juos , kad dar ir derlius valgomas būtų? Ar tik jau chemija pagelbėt gali huh.gif

aha, amarai cia, mano mama juos tabako uzpilu marina, bet laiko uzpylus kokia savaite tabaka, dar ukisko itarkuoja, ir tada purskia
Atsakyti
Zirze,labai grazus tavo siltnamis, pasiziurejus susidare jausmas , kad kokioj parodoj butum pabuvojus 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Zirzė @ 2012 05 11, 11:07)
noriu parodyti, kas su mano pomidorais darosi, vakarais jie dauguma buna taip susisuke, bet diena tik  aukstaugiai vazoniniai svyrantys 100's & 1000's, gal galit patarti, kas jiems negerai??? 4u.gif

ir net matosi, kad siek tiek pamelo per nakti, nors buvo didelis pliusas ir is sonu apsukta keliais sluoksniais agro...
user posted image

cia Sweet 'n' neat Cherry, vienas raudonas kitas geltonas
user posted image

Tumbler
user posted image

Maskotka
user posted image

cia mano siltnamis su pacios ranku darbo atramom agro uzmesti biggrin.gif
user posted image

pirmoj nuotraukoj taip mano pomidorai ryte atrodo,kai palaistau tai atsigauna
Atsakyti
Man taip neiseina toki idealu tureti,pas mane vazonu vazoneliai ivairiausiu geliu sodinuku , vospraeiti galiu
Atsakyti
QUOTE(Zirzė @ 2012 05 11, 11:39)
lieju su sodo vandeniu, aisku, jis nera dar labai siltas g.gif galbut nuo to pamelo, bet kodel raitosi ji i apacia?

pas mane raitosi,kai truksta dregmes arba eina miegot nakciai smile.gif tavo atveju, net nezinau g.gif siulyciau i nuolatine vieta issodint-mano tokie pameleliai atsigavo greit zemej g.gif
Atsakyti