Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

QUOTE(JOLINTA @ 2012 05 11, 08:37)
o cia su bet kokiom dilkelem tinka laistyti

laba ryta,

tinka visos. skaiciau,kad kitos dar deda kiaulpieniu lapu, asiuklio ir kakio vistu.

uzsiraugiau vakar srutu. lauksiu dabar. Dar vienas mano perteklinis pomidoras uzsioziavo. auga jis 5 litru kibire. apatiniai lapai eme svieseti,o gyslos lapu zalios. kas cia gali buti? truksta gal jam ko? kuo palepint? laistytas neseniai dilgeliu raugu g.gif
Atsakyti
QUOTE(dresin @ 2012 05 11, 07:47)
O tai kodel nenoksta pomidorai, a?

Gali trūkti magnio, arba per daug azoto.
O tai kokio dydžio pas jus pomidorai?
Gal dar jiems paprasčiausiai ankstoka nokti?
Atsakyti
QUOTE(*Aukse* @ 2012 05 11, 08:49)
laba ryta,

tinka visos. skaiciau,kad kitos dar deda kiaulpieniu lapu, asiuklio ir kakio vistu.

uzsiraugiau vakar srutu. lauksiu dabar. Dar vienas mano perteklinis pomidoras uzsioziavo. auga jis 5 litru kibire. apatiniai lapai eme svieseti,o gyslos lapu zalios. kas cia gali buti? truksta gal jam ko? kuo palepint? laistytas neseniai dilgeliu raugu  g.gif

radau, kasd truksta magnio, jei taip darosi doh.gif is kur man jo gauti?
Atsakyti
vakar pasodinai i lauka apie 40 daigu,visai nebeturejo ka valgyt lotuliukas.gif vargseliai lotuliukas.gif ,tai sakaugal nenusals,neslabai pradejo skurst.
Atsakyti
QUOTE(vijoleta20 @ 2012 05 11, 09:07)
vakar pasodinai i lauka apie 40 daigu,visai nebeturejo ka valgyt  lotuliukas.gif  vargseliai  lotuliukas.gif ,tai sakaugal nenusals,neslabai pradejo skurst.

o tu juos po danga sodinai? tuneliuke ? nes mano perteklius ir ima skursti, tai biesas ima ...
Atsakyti
QUOTE(vijoleta20 @ 2012 05 11, 09:07)
vakar pasodinai i lauka apie 40 daigu,visai nebeturejo ka valgyt  lotuliukas.gif  vargseliai  lotuliukas.gif ,tai sakaugal nenusals,neslabai pradejo skurst.

Kitos savaitės pradžioje numato šalnas. Per savaitgalį yra laiko padaryt kokias priedangas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ugnužė @ 2012 05 11, 09:18)
Kitos savaitės pradžioje numato šalnas. Per savaitgalį yra laiko padaryt kokias priedangas  smile.gif

apmausiu paltus biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rionka @ 2012 05 11, 06:55)
cia kazkuriam puslapi buvo parasita kad laikit per nakti,tai vakare saltu vandeniu uzpiliau o jau dabar palaisciau ax.gif

Na supratau 4u.gif
Atsakyti
Visada skaitau jūsų žinutes apie pomidorus .Randu daug naudingos informacijos Ačiū jums pomidorų fanatikės.Noriu paklausti apie raugus. Mane prigąsdino ,kad laistant dilgelių raugu, pomidorai būna neskanūs. Pernai pradėjau laistyti ,bet paskui nustojau. Gal čia tik mitas?Juk tręšia mėšlu. Tai pagalvojus irgi turėtų smirdėti. Šiuo raugu laisčiau ir surfinijas .Joms patiko ,bet jau kvapas...Smirdėjo visa veranda. Visi sukdavo nosis nuo gėlių.
Atsakyti
QUOTE(vilyte48 @ 2012 05 11, 09:38)
Visada skaitau jūsų žinutes apie pomidorus .Randu daug naudingos informacijos Ačiū jums pomidorų fanatikės.Noriu paklausti apie raugus. Mane prigąsdino ,kad laistant dilgelių raugu,  pomidorai būna neskanūs. Pernai pradėjau laistyti ,bet paskui nustojau. Gal čia tik mitas?Juk tręšia mėšlu. Tai pagalvojus irgi turėtų smirdėti. Šiuo raugu laisčiau ir surfinijas .Joms patiko ,bet jau kvapas...Smirdėjo visa veranda. Visi sukdavo nosis nuo gėlių.

netikiu tuo,kad skoniui blogam itakos tures...

laisciau pomidorus ir pan, tai sirdejo tik pirma diena, dabar jau nesijaucia visai to kvapo siltnamyje.

itariu,kad palauksiu treciadienio ir tada grusiu pertekliu i lauka, nes neturiu is ko tuneliuko daryti jiems lauke...gausis vien 20 daigu lauke sukistu...
Atsakyti
QUOTE(vilyte48 @ 2012 05 11, 09:38)
Visada skaitau jūsų žinutes apie pomidorus .Randu daug naudingos informacijos Ačiū jums pomidorų fanatikės.Noriu paklausti apie raugus. Mane prigąsdino ,kad laistant dilgelių raugu,  pomidorai būna neskanūs. Pernai pradėjau laistyti ,bet paskui nustojau. Gal čia tik mitas?Juk tręšia mėšlu. Tai pagalvojus irgi turėtų smirdėti. Šiuo raugu laisčiau ir surfinijas .Joms patiko ,bet jau kvapas...Smirdėjo visa veranda. Visi sukdavo nosis nuo gėlių.

jeigu nuo raugo pomidorai prisisemtu skonio, tai ne del dilgeliu reiktu rupintis, o del meslo lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vilyte48 @ 2012 05 11, 08:38)

Jei pomidorai neskanus,reiškia veislė tokia -neskani.O dėl to ,kad gėlės smirdėjo,tai turbut ne gėlės,o žemė,kurioje jos augo,gal perdaug tuo raugu buvo prilieta?
Atsakyti