Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

Dilgėlių nuoviras gerai, o kiaušinių lukštai, manau, neką padės.
Pasodinus aš irgi kokiom organinėm trąšom pavaišinčiau juos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 10 gegužės 2012 - 20:24
QUOTE(saintlina @ 2012 05 10, 21:21)
Dilgėlių nuoviras gerai, o kiaušinių lukštai, manau, neką padės.
Pasodinus aš irgi kokiom organinėm trąšom pavaišinčiau juos.

tai visdelto be trasu neapseinat g.gif as taip nenoriu pirkt kazkokiu mandriu spec trasu pomidorams doh.gif vis norisi kuo naturaliesniu ,,darziniu,, vitaminciku ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Asese @ 2012 05 10, 19:01)
Gal nesupratai - gal jo toks šiltnamis mobilus  g.gif  Tikriausiai augina mašinoj,  gal jau ten bumbulai didžiausi, tuoj sirpt pradės  ax.gif

Gerai apžiūrėjau, bumbulų nebuvo tongue.gif

QUOTE(rionka @ 2012 05 10, 21:32)
tai visdelto be trasu neapseinat g.gif  as taip nenoriu pirkt kazkokiu mandriu spec trasu pomidorams doh.gif vis norisi kuo naturaliesniu ,,darziniu,, vitaminciku ax.gif

jei dirva iš rudens ar nuo ankstyvo pavasario nebuvo paruošta, tai sodinant deda į duobes menkių galvas, kaulų miltų ir trintų kiaušinių kevalų. Ekologiškų yra trąšų ir nevisos jos susitetintos mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2012 05 10, 21:37)
Gerai apžiūrėjau, bumbulų nebuvo  tongue.gif
jei dirva iš rudens ar nuo ankstyvo pavasario nebuvo paruošta, tai sodinant deda į duobes menkių galvas, kaulų miltų ir trintų kiaušinių kevalų. Ekologiškų yra trąšų ir nevisos jos susitetintos  mirksiukas.gif

butent menkiu galvos ar tiks bet kokia zuvis g.gif nas mano vyras zvejis tai atnesa ir mazu zuviciu(15cm.)
Atsakyti
QUOTE(rionka @ 2012 05 10, 21:45)
butent menkiu galvos ar tiks bet kokia zuvis g.gif  nas mano vyras zvejis tai atnesa ir mazu zuviciu(15cm.)

Vertingiausia yra suaugusi ir riebi žuvis, bet gali pabandyt ir mažyčių pakaišiot wink.gif
Atsakyti
aciu merginos 4u.gif uzpiliau sausu dilgeliu rytoi laistisiu pomidorus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rionka @ 2012 05 10, 20:32)
tai visdelto be trasu neapseinat g.gif 

kalba eina apie natūralias priemones. Trąšos būna ne tik cheminės mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rionka @ 2012 05 10, 20:58)
aciu merginos 4u.gif  uzpiliau sausu dilgeliu rytoi laistisiu pomidorus ax.gif

O sausas dilgeles uzpylus vandeniu kazin nereikia palaikyti kuri laika? g.gif
Atsakyti
Turiu pernyksciu nesunaudotu vaistazoliu-metu liepziedziu ramuneliu. Gaila mest. Kazi jei pomidoram arbateles padaryciau?
Atsakyti
QUOTE(krisstynka @ 2012 05 10, 22:22)
O sausas dilgeles uzpylus vandeniu kazin nereikia palaikyti kuri laika?  g.gif

cia kazkuriam puslapi buvo parasita kad laikit per nakti,tai vakare saltu vandeniu uzpiliau o jau dabar palaisciau ax.gif
Atsakyti
o cia su bet kokiom dilkelem tinka laistyti
Atsakyti
O tai kodel nenoksta pomidorai, a?
Atsakyti