Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

Pasiimam grietinės ir varom pas Vijoletą20, thumbup.gif Kas pirmesnis, tas mandresnis mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Asese: 10 gegužės 2012 - 14:11
QUOTE(Asese @ 2012 05 10, 14:06)
Pasiimam drietinės ir varom pas Vijoletą20,  thumbup.gif  Kas pirmesnis, tas mandresnis  mirksiukas.gif

Spėju, kad mandriausia būtų Vijoleta biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Asese @ 2012 05 10, 15:06)
Pasiimam drietinės ir varom pas Vijoletą20,  thumbup.gif  Kas pirmesnis, tas mandresnis  mirksiukas.gif

Mano vyras su litriniu sloiku grietines ir savo saukstu jau pakeliui bigsmile.gif konkrecias koordinates tik mestelkit thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(vijoleta20 @ 2012 05 10, 12:27)
Palatos drauges sveikina sviezus Cherrola  lotuliukas.gif

niam niam smile.gif
kiek cia man dar reikes tokiu vaizdu laukti g.gif
Atsakyti
QUOTE(vijoleta20 @ 2012 05 10, 13:27)
Palatos drauges sveikina sviezus Cherrola  lotuliukas.gif

Jėėėtau tai kada reik sėt tas sėklas, kad tokie jau pomidorčikai tokiu laiku būtų g.gif
Atsakyti
QUOTE(Stiklinė @ 2012 05 10, 15:21)
Jėėėtau tai kada reik sėt tas sėklas, kad tokie jau pomidorčikai tokiu laiku būtų  g.gif

kai dar sniego iki keliu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Dzhine @ 2012 05 10, 15:09)
Spėju, kad mandriausia būtų Vijoleta biggrin.gif

anukeliu mandrieji, greitieji pirstukai pirmauja lotuliukas.gif
Atsakyti
Stai taip kol kas atrodo mano balkonas... lotuliukas.gif
user posted image
Nezinau kaip jus - taciau si savaitgali dali jau vesiu i kaimeli sodinti... Gyvena jau apie tris savaites balkone... Sodinsiu lauke.. Ir bandysiu tiketis, kad nenusals... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(xxsxx @ 2012 05 10, 15:49)
Stai taip kol kas atrodo mano balkonas...  lotuliukas.gif
user posted image
Nezinau kaip jus - taciau si savaitgali dali jau vesiu i kaimeli sodinti... Gyvena jau apie tris savaites balkone...  Sodinsiu lauke.. Ir bandysiu tiketis, kad nenusals...  unsure.gif

4u.gif mačiau kad kaimynai lauke išsodino tuo pat metu kai aš šiltnamyje sodinau pomidorus , apdengė agroplėvele ir visi dar gyvi ax.gif
o paprikas aš irgi sodinsiu lauke...bet gal dar joms ten ankstoka , net nežinau g.gif
Atsakyti
QUOTE(tany @ 2012 05 10, 15:17)
niam niam smile.gif 
kiek cia man dar reikes tokiu vaizdu laukti  g.gif

Na sprendžiant iš tavo nuotraukų tai ilgai-kokią savaitę mirksiukas.gif
Visos atsimenu rašė,nesėjam dar nesėjam,dar anksti.Dabar jau valgo ax.gif O pas mane dar nei pumpurų,nei žiedų blush2.gif Net pažastukai ir tie miniatiūriniai
Atsakyti
Sveikos,
jetau - cia su tuo nokstanciu pomidoriuku ir dar pamatytu i darbo pabaiga is proto isvaryt galit!!!! pagailetumet! taip ir norisi maut namo ir ieskot tokiu pas save...

bet turiu klausimeli - ziuriu visokiu gudrybiu prigalvojat, nu bet pasakykit - ka daryt kad tie augalai zydi, mezga, augina pomidorus, nu bet NENOKINA nors tu ka! as cia per bajeriai pas juos? gal esat susidurusios?
Atsakyti
Gal kas turit patirties su varinem vielutem, kazka skaiciau pernai lyg veriat kad maru nesirgtu g.gif
Gal gali kas papasakot kaip su kuo ir kada ta daryt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2012 05 10, 16:30)
Visos atsimenu rašė,nesėjam dar nesėjam,dar anksti.Dabar jau valgo ax.gif O pas mane dar nei pumpurų,nei žiedų blush2.gif Net pažastukai ir tie miniatiūriniai

rašiau ir dabar galiu parašyt tongue.gif sėjau vėlai, ale dauguma pomidorų beveik žydi. Tik ko čia pavydėt mažiuko pamidoriuko, tai niekaip nesuprantu. Čia gi kaip drambliui bambomkė. Labiau suerzint gali, nei skoni pajusi. Tiesa, grietinę su švirkštu 0,5mm jamt reiktų ar kaip dozuot ruošiatės? laugh.gif

Ai, beje, važiuojant link šiltnamio iš paskos dėdulė lėkė, per kilometrinius pomidorų daigus galinio stiklo nesimatė doh.gif lotuliukas.gif Apie kokybę tokie peraugėliai nieko nesako, kitokių minčių sukėlė tongue.gif
Atsakyti