Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

Cha, pavyko ikelti foto is telefono biggrin.gif na dabar reik tik dasibraut iki savo siltnamio tai galesiu ir as pasirodyt smile.gif neee negerai, labai didele kazko gavosi nuotrauka...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wytaute69: 09 gegužės 2012 - 22:12
QUOTE(apzeldintoja diplomante @ 2012 05 09, 11:19)
tany...vos neapvirtau su visa kede............
ar sazines bent kiek turi tokius vaizdus rodyti? smile.gif kaip dora lietuve dziaugtumeisi viena sau, tai ne,- ant visos Lietuvos parodyti reikia smile.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

ne tik.... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ugnužė @ 2012 05 09, 09:45)
Kitos savaitės pradžioje vėl praneša šalnas. Kaip nusibodo jau 

Tai kad siltnamio "gyventojams" jos visai nebaisios mirksiukas.gif Siltnami apsodinau pries pusantros savaites, Niekuo nedengiau, niekuo nesildziau, auga, bujoja, zydi ir niekuom nesiskundzia, nor salnos buvo kelias naktis tokios, kad masina reikejo grandyt...
Atsakyti
QUOTE(Zirzė @ 2012 05 09, 21:48)
maniskis 2,5m berniokas irgi labai didelis padejejas, siandien belaistant pomidorus man vandens srove reguliavo doh.gif tai tarpais tikraja ta zodzio prasme, isariau lysves tarp pomidoru biggrin.gif

lotuliukas.gif Jau tie pagalbininkai.Mano 46m. berniukas paprašytas paliet pomidorus žiūriu pila ant galvų iš viršaus blink.gif Ne pagalbininkas,o egipto maras doh.gif
Atsakyti
QUOTE(edinka @ 2012 05 09, 23:53)
Tai kad siltnamio "gyventojams" jos visai nebaisios  mirksiukas.gif Siltnami apsodinau pries pusantros savaites, Niekuo nedengiau, niekuo nesildziau, auga, bujoja, zydi ir niekuom nesiskundzia, nor salnos buvo kelias naktis tokios, kad masina reikejo grandyt...

Tai kaip pomidorai be žvakučių schmoll.gif Be nervatriopkės bandant kažkaip uždengt plėvėlėmis ir nepridirbt nuostolių daugiau nei šalna pridarytų g.gif Nu nežinau nežinau.Mano vienas šiltnamis jau užsodintas pilnai,pečiukas vakar įkištas,tai net neįdomu kaip ramu :ax:Ryt pradėsiu kitą apgyvendint,tai jau ir MB pradėjo prognozes skaityt,ar nereiks naktim piknikų pomidorams rengti sokiai.gif
Atsakyti
Atejau pagalbos ar patarimo prasyt 4u.gif mano pomidorai siemet kazkodel neauga, pasodinau i siltnami sestadieni, tada jie atrode taip doh.gif
http://www.radikal.ru/action.aspx#
kitoj pusej truputi didesni, sakykit, ar jie prades augti? Vakar pasiliejau dar trasom unsure.gif

Nemoku nuotrauku ikelt...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spoolga: 10 gegužės 2012 - 06:55
QUOTE(adija5 @ 2012 05 10, 01:55)
Mano 46m. berniukas paprašytas paliet pomidorus žiūriu pila ant galvų iš viršaus  blink.gif  Ne pagalbininkas,o egipto maras doh.gif

thumbup.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(spoolga @ 2012 05 10, 07:51)
Atejau pagalbos ar patarimo prasyt 4u.gif  mano pomidorai siemet kazkodel neauga, pasodinau i siltnami sestadieni, tada jie atrode taip  doh.gif
http://www.radikal.ru/action.aspx#
kitoj pusej truputi didesni, sakykit, ar jie prades augti? Vakar pasiliejau dar trasom  unsure.gif

g.gif nerodo jūsų foto...
šiaip tai jų nereikia tręšti kokias 10 dienų tikrai po pasodinimo, reik leist kiek įsišaknyt žemėje...tada jau pradeda augti...
Atsakyti
QUOTE(spoolga @ 2012 05 10, 07:51)
Atejau pagalbos ar patarimo prasyt 4u.gif  mano pomidorai siemet kazkodel neauga, pasodinau i siltnami sestadieni

Užaugs užaugs - gaus saulės, žemės turi pakankamai dabar 4u.gif
Su trąšom, kaip ir Diuni sakė - nepersistenk 4u.gif
Atsakyti
et, aš tik kates pagelbėt įsileidžiu biggrin.gif Žemę pakapsto, papurena, kurmius gaudo, o ir šiaip man kompaniją palaiko.
Mažasis tik pasiskint derliaus užeina, o didžiojo į sodo/daržo teritoriją neleidžiu po to, kai šienaudamas visas avietes nušniojo - jis, mat, neatskyrė, kad čia ne piktžolės doh.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2012 05 10, 07:29)
didžiojo į sodo/daržo teritoriją neleidžiu po to, kai šienaudamas visas avietes nušniojo - jis, mat, neatskyrė, kad čia ne piktžolės  doh.gif

console.gif

o kazin cia nebuvo jo slaptas planas, norint isvengti sodo darbu? g.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2012 05 10, 08:29)
et, aš tik kates pagelbėt įsileidžiu  biggrin.gif  Žemę pakapsto, papurena, kurmius gaudo, o ir šiaip man kompaniją palaiko....

...o tręšti nepadeda?.. bigsmile.gif
Atsakyti