Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

QUOTE(Alekto @ 2012 05 09, 16:17)

AŠ šiandien sugebėjau net keturis daigus šiltnamin patupdyt biggrin.gif Tokiais tempais neaišku ar iki birželio viską susisodinsiu doh.gif

ir ka jus ten jiems darot, nelabai suprantu g.gif saknis prasukuojat ar kaip., kad tiek ilgai? pusvalndzio begyje sutupdziau 34 daigus. stovi jau nuo sestadienio, negriuna, nesiskundzia biggrin.gif
Atsakyti
reiks ir man fotosesija surengt, jeigu bus dar ka fotkint...na bet tikiuosi visi sekmingai isgyveno...
Negaliu savo pomidoriuku pamulciuot bo i tarpus prisejau kopustu doh.gif reik laukt kol i lauka issinesdins tie. Nors gal ir pamulciuosiu jei spesiu si savaitgali.
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2012 05 09, 09:00)

Gal reiktų jau pakelt kainą šitam populiariam maršrutui.. g.gif a, Siam, kaip galvoji?.. bigsmile.gif
lotuliukas.gif

Nežinau, oi nežinau Reikia kartelinį susitarimą sudaryt dėl šito reikalo lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vobla @ 2012 05 09, 19:01)
ir ka jus ten jiems darot, nelabai suprantu g.gif  saknis prasukuojat ar kaip., kad tiek ilgai? pusvalndzio begyje sutupdziau 34 daigus. stovi jau nuo sestadienio, negriuna, nesiskundzia biggrin.gif

g.gif tikrai ....aš savo beveik 90 sodinu nuo gegužės antros...tiesa , buvo dvi dienos pertrauka... biggrin.gif o dabar dar trys nepasodinti yra.. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(diuni @ 2012 05 09, 19:15)
g.gif tikrai ....aš savo beveik 90 sodinu nuo gegužės antros...tiesa , buvo dvi dienos pertrauka... biggrin.gif o dabar dar trys nepasodinti yra.. biggrin.gif

nu, sodinant toki kieki daigu, tai ne tik pora dienu laisvadieniams, bet ir komandiruote i sanatorija turbut priklauso g.gif
Atsakyti
Aš daug pagalbininkių turiu biggrin.gif tai nespėju gaudyt po šiltnamį biggrin.gif
Čia kurią dieną į žvyrą visą pokiuką petražolių pasėjo bigsmile.gif
Stengiuosi spėt pasidaryt,kai bent mažiausia miega.Arba dar geriau,kai visos trys pietų užmiega.Bet va man greit nesigauna g.gif Aš per pusvalandį tesugebu po 2-4 sukišt.
Atsakyti
QUOTE(Alekto @ 2012 05 09, 19:53)
Aš daug pagalbininkių turiu biggrin.gif tai nespėju gaudyt po šiltnamį biggrin.gif
Stengiuosi spėt pasidaryt,kai bent mažiausia miega.Arba dar geriau,kai visos trys pietų užmiega.Bet va man greit nesigauna g.gif Aš per pusvalandį tesugebu po 2-4 sukišt.

nu tada jo...su pagalbininkais tai ir bulves pietums esu skutusi 4 valandas doh.gif
Atsakyti
Nu ir groziai pas visas shiltnamiuose bigsmile.gif super thumbup.gif

tany , tai aishku, be konkurencijos 4u.gif 4u.gif 4u.gif jau galima tupet ties daigu ir laukt kol pomidoras prinoks rolleyes.gif biggrin.gif

ech.... dar kokie du menesiai, po to dar viemns ir net ir as jau gal koki pomidoreli sunokusi turesiu doh.gif lotuliukas.gif laukiu nesulaukiu.... kai kurie daigai pumpuruojasi , bet va zydet dar nezydi , nors imk ir prakrapshtyk tuos ziedus lotuliukas.gif

Atsakyti
QUOTE(Alekto @ 2012 05 09, 19:53)

aha, pagalbininkai yra geris smile.gif Mano tai jau dideli (bus 4 metukai si menesi) tai jau rimtai padeda. Labiausiai megsta palaistyt viska. Jau cia tai tik duok biggrin.gif O siaip tai augalams kadangi reikai demesio tai jau sito tai gauna. Pernai pamenu atsikelia ir pirmu reikalu varo i laukus. Isglosto kiekviena moliuga, pakilnoja kiekviena pomidoreli, agurkeli. Tai ir derliu gera turejom.
Dabar va kai atsirado dar mazesne pagalbininke tai jau reik biskiuka pasaugot biggrin.gif
Atsakyti
maniskis 2,5m berniokas irgi labai didelis padejejas, siandien belaistant pomidorus man vandens srove reguliavo doh.gif tai tarpais tikraja ta zodzio prasme, isariau lysves tarp pomidoru biggrin.gif
Atsakyti
ax.gif blush2.gif 4u.gif
aš su klausimu- great white ir snežno belij...gal kas abu auginot kada...ar jie labai skiriasi blush2.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(diuni @ 2012 05 09, 21:48)
ax.gif  blush2.gif  4u.gif
aš su klausimu- great white ir snežno belij...gal kas abu auginot kada...ar jie labai skiriasi blush2.gif  g.gif

siemet pirma syki auginu abu.
Atsakyti